Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
ξυπνησα με ορεξη για προβλεψεις σημερα.
λοιπον, α) εχουμε την μεγαλη εκπληξη του μουντιαλ, οπου η αιγυπτος θα πεταξει εξω την αρχεντινα και β) στο αλλο δεν ξερω ποιος θα περασει, ξερω οτι θα κριθει στα μπέναλντις.

παιξτε ρε πτωχάντζες να παρετε κανενα ευρουλακι....
δεν θα ζητησω ποσοστό.

Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις Μαλάχτη μου. Αν έπαιζα ακόμα, θα είχα γίνει εκατομμυριούχος!!!111!!

κριμα για την αιγυπτο. δεν συμπαθω αυτη τη συγκεκριμενη φουρνια της αργεντινης αλλα οπως και να το κανουμε απο το 79 και μετα εδειξαν χαρακτηρα και εκαναν ανατροπαρα. εχω μια υποψια οτι οντως το 3ο γκολ της αργεντινης δεν επρεπε να μετρησει αλλα δεν μας εδειξαν κανα καλο replay για να βγει καποιο συμπερασμα.

δεν ηρθε ακομα η ωρα, ισως στο επομενο μουντιαλ. οι αφρικανικες ομαδες ειναι κανενα δεκαλεπτο συγκεντρωσης και πειθαρχιας μακρια απ τους τελικους και τα κατσαρολια. φανηκε στο βελγιο - σενεγαλη, φανηκε ακομα πιο εντονα σημερα, που νομιζαν οτι το ματς εληξε στο 75, και μαλλον (εννοειται το απευχομαι βεβαια) θα φανει και στο ματς μαροκο - γαλλια. για μενα, ενας δικαιος τελικος φετος θα ηταν μαροκο - αιγυπτος κι οι μπουκ θα πηγαινανε στον κουβα και θα χανοσαντε δις απο τα στοιχηματα και θα χαιρομαντε εντονα. δεν εμελλε να συμβει ομως.
νεξτ ταιμ.

βλεπω στο μπρακέτο το παθ της αρχεντινης μετα τους ομιλους και απορω. ουτε ο μεσι να ειχε καμει τα ματσαρισματα. ολες οι αλλες ομαδες καποια αληθινα δυσκολα ματς κι οι αργεντινοι ειχαν το πιο δυσκολο σημερα (που δεν λες την αιγυπτο και υπερδυναμη). τους αντιπαθω πλεον, ο μεσης πηρε το κατσαρολι του στο καταρ (γλυφοντας ασυστολα τους εμιρηδες), οπότε τους καμνω κανσελ. χιλιες φορες γαλλια η ισπανια (η προφανως μαροκο).

Άνετα δινόταν το πέναλτι στον Σαλάχ πριν το 3ο γκολ της Αργεντινής, αν αντίπαλος δεν ήταν η Αίγυπτος. Αλλά φευ.

Τουλάχιστον υπάρχει η πιθανότητα να δούμε Αργεντινή - Αγγλία στον ημιτελικό για ακόμη μια φορά.

Άνετα δινόταν το πέναλτι στον Σαλάχ
Λίγο μλκια που έχουμε συνηθίσει να δίνονται τέτοια πέναλτι, γιατί είναι πολύ αεριτζήδικα για άθλημα σωματικής επαφής.

Κοχονάτη ανατροπή, αν και θα μου άρεσε μια 8άδα χωρίς Γερμανία, Ολλανδία, Βραζιλία, Αργεντινή και Ιταλία (μεγάλη αγάπη, που πετάει χαρταετό εδώ και χρόνια).

Δεύτερο κατσαρόλι στον GOAT πλιζ. Ή πρώτο στον Kane. Και τα δύο με ψήνουν.

Δικαιότατη πρόκριση για μένα της Αργεντινής σήμερα. Απλα άργησε να συμβεί. Με δυο φάσεις η Αίγυπτος είχε δύο γκολ. Μαγική εικόνα πραγματικά. Δεν θεωρώ πως ήταν πέναλντι στη φάση του Σαλάχ, μου φάνηκε πολύ τραβηγμένη για να δωθεί. Πιστεύω πως η Γαλλία θα το σηκώσει φέτος. Μου φαίνεται απίθανο να κάνει το back to back η Αργεντινή. Ελπίζω να μην το πάρουν οι σιχαμενοι οι Ισπανοί. Δεν αντέχεται άλλο αυτός ο καρκίνος του τσουκου τσουκου μανταλάκια. Παλιότερα τουλάχιστον είχε σέντερ φορ να γουστάρεις μπροστά με Τόρες, Βίγια. Τελείως ντεκαβλε ομάδα πλέον. Δυο φορές με έχει κάνει να με πάρει ο ύπνος. Ούτε η Λαμία τέτοια επιτυχία...
Ελπίζω στις 23.00 να περασει η Κολομβία παίζει μπαλάρα!
Κάνε την έκπληξη ρε Νορβηγία και σήκωσε το να τρελαθουμε πάντως. Τεράστια τυπαρα ο Χαλαντ!😎
Η Αγγλία πρώτη φορά παίζει με τέτοια ωριμότητα. Ίσως τα καταφέρει και αυτή!

Είμαι στο αυτοκίνητο και πιάνω κατά τύχη αθλητικό ραδιόφωνο που κάνει μετάδοση του αγώνα. Στα ρουμανικά γαρ δεν καταλαβαίνω τίποτα αλλά κάτι μου λέει ότι έβαλε γκολ η Αίγυπτος.
Φτάνω στο σπίτι, αρχίζω το μαγείρεμα και λέω για να δω τι έγινε. Αποκλείεται να χάνει η Αργεντινή.
Ανοίγω, βλέπω 1-0 στο 75 και λέω όχι ρε κοντε. Θα σε αποχαιρετήσω κι ας μην γουστάρω την ΦΙΦΑ. Ανοίγω καπάκια την ΕΡΤ και μέχρι να φορέσω την πόδια μου βλέπω Τσακ και δεύτερο από την Αίγυπτο και την μετεμψύχωση του Άκη Ζήκου σε αιγυπτιακό κορμί.

Όχι ρε κοντε. Τι σου κάναμερε γμτ; Σαλάχ σε αγαπώ και είσαι αδικημένος αλλά εγώ με τον Μέσι μεγάλωσα και όταν το είδα να παίζει στα 16 του σε ευρωπαϊκό ντεμπούτο πίστεψα για μια εβδομάδα, ίσως και λιγότερο, ότι θα τα κατάφερνα κι εγώ.

Κλείνω τα μάτια της κουζίνας, ανοίγω μπύρα και πάμε, Μεσσι σ'αγαπάμε.

ΩΝΣΓΜΑΤΑΠΤΚ Παιζει να είδα ένα από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά τέταρτα της ζωής μου. Οι Μαρτίνεζ και Παρέδεζ όργωσαν το κέντρο και ο Κοντός μπροστά έδωσε ρεσιτάλ. Θύμισε Τζέραρντ στην Κωνσταντινούπολη. Η μπάλα σε μένα και πάμε.
Θες ντρίμπλα; Πάρε τρείς Αιγύπτιους όρθιους στην σειρά.
Θες σέντρα; Πού την θες; Παρτην
Θες σουτ; Στρώστην μου λίγο να δω κάτι. ΜΠΑΑΑΑΜ.

Καλά και η σέντρα του Μαρτίνεζ στον Φερνάντεζ ήταν τηλεκατευθυνόμενη. Οριακά σαν να βάζεις ένα ποτήρι νερό.

Δεν ξέρω τι θα κάνει η Αργεντινή, πάντως τους ευχαριστούμε γιατί μας χάρισαν ένα ματς τελικής φάσης παγκόσμιου κυπέλλου που μας θύμισε γιατί το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς.

Καλά κάνεις που δεν παίζεις ακόμα...

Πω ρε, τι ανατροπάρα ήταν αυτή... Κάπου στο 70' σταμάτησα να βλέπω γιατί θεώρησα ότι το ματς είχε τελειώσει, και είπα να μη χάνω τον χρόνο μου βλέποντας τους Αργεντίνους να σέρνονται. Πέταξα και το μήνυμα στο Ρεηκουί και γεια σας!

Δεν περίμενα να το πάρουν τόσο πατριωτικά και να γυρίσει έτσι το παιχνίδι! Τι τους έταξε ο Μέσσης και πήραν ξαφνικά μπρος; :Ρ

ΑΣΧΕΤΟΤΑΤΟ: ρε μλκς, ξερετε τι αλλο με κανει ΕΞΑΛΛΟ? οριακα δηλαδη μπορω να σου πω περισοτερο κι απο 927 βουβουζελες μαζι...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ, ΓΤΧΜ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ 10 σεκοντς οι θεατες πριν αρχισει το ματς.
Εγώ πάλι με τη νέα μόδα να ξαπλώνει ένα κακομοίρης στο γρασίδι πίσω από το τοίχος. Μιλάμε πρέπει να είναι μεγάλος στόκος όποιος το σκέφτηκε αυτό. Ένας Κούμαν σας χρειάζεται, να φύγει συρτό με 500χλμ την ώρα για Fatality.

Εγώ πάλι είμαι απλός άνθρωπος και με ενοχλεί η highly curated, Disney family friendly απεικόνιση του κοινού. Πού είναι οι λατίνες με τα κινητά ανάμεσα στους μαστούς, οι οικοδόμοι με το βαμμένο μπυροκοιλαρόνι, οι λατίνες με τα κινητά ανάμεσα στους μαστούς, οι γραφικοί οργιΖμένοι οπαδοί με το οτιδήποτε; Και το πιο σημαντικό: οι λατίνες με τα κινητά ανάμεσα στους μαστούς;

φαμιλυ φρεντλυ ειναι αυτα που ζητας, συφορουμιτη.
εμενα παλι μου λειπουν οι λατίνες με τα κινητά ανάμεσα στους μαστούς.

Ποιους μαστους ρε μλκς;; Τα βυζγια εννοειτε μαλλον.

Υ.Γ. Ναι μωρη αρτζεντινα!!

Εγώ πάλι με τη νέα μόδα να ξαπλώνει ένα κακομοίρης στο γρασίδι πίσω από το τοίχος. Μιλάμε πρέπει να είναι μεγάλος στόκος όποιος το σκέφτηκε αυτό. Ένας Κούμαν σας χρειάζεται, να φύγει συρτό με 500χλμ την ώρα για Fatality.
Κάτι ακόμα, παρατηρώ μεγάλη καθυστέρηση στις αποφάσεις είτε του επόπτη είτε του διαιτητή. Πχ στο ακυρωθέν 2ο γκολ της Αιγύπτου, παίρνουν τη μπάλα από την περιοχή τους, διασχίζουν όλο το γήπεδο, κάνουν γκολάρα, βγάζουν μπλούζες πανηγυρίζουν και κάποια στιγμή έρχεται ο κόραξ και λεει "εεεε, τελικά ήταν φάουλ 32 φάσεις νωρίτερα, πάμε όλα πίσω."..... Ρε φίλε, ούτε ο Dr Strange να ήσουν

Last edited:
απολυτα σωστος, ήγκλο.
βρε μαλακες χαρτογιακαδες της φιφας, το φουτουμπώλ ειναι κατ εξοχην αθλημα ψυχολογιας. δεν ειναι δυνατον να παιχτει ολοκληρη φαση απ τη μια ακρη του γηπεδου στην αλλη, να μπει γκολ να πανηγυριζουν οι αλλοι και μετα ν ακυρωθει και να στειλεις την ψυχολογια τους στα ταρταρα.

εχω προταση: να καταργηθει ο ρεφ. τελειως κι εντελως. ετσι κι αλλιως εχουν καταντησει εντελως διακοσμητικοι. να υπαρχει μονο το βαρ και να σταματαει στο ξεκινημα τους τετοιες φασεις, οχι μετα απο 2 λεπτα.
ας δωσουν μια σφυριχτρα σε μια λατινα με το κινητο αναμεσα στους μαστους, και να σφυριζει οποτε ναναι, ετσι για το ρωκ. εννοειται δεν θα σταματαει κανεις παικτης, αλλά το παιγνιδι θ αποκτησει μια αγρια ομορφια.

ρε σεις, με αναστατωνει αυτη η τεταρτη ρεφ, που σηκωνει τις πινακιδες. να το κοιταξω με γιατρο???
και βοηθα με παναγια μου, ή ειδα το σορτακι της να γινεται καμελ τώ η απλα το φανταστηκα.

Back