steel_havoc
Death Knight
Αρχαίο μαχαίρι για θυσίες ήταν αυτό;
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Δεν ειναι RGB. Απλα εχει 4 χρωματα φωτακια φιξ. Ε, απο ενα πληκτρολογιο του 10αρικου, περιμενα να την βγαλει κανα χρονο, δεδομενου οτι απλα των m/s και logitech, ιδιας τιμης, ανετα εβγαζαν 2-3 χρονια. Εχω 15ατιας και, πληκτρολογια και ποντικια με μπιλια, που δουλευουν ακομα. Τωρα, ΟΚ, 10+10+10 Ε για ποντικι, πληκτρολογιο, σι ντι πλειερ, καθε χρονο δεν ειναι και υπερβολικο εξοδο. Απο την αλλη, κατι απατεωνες σαν τους τζενεσις, μοτοσπιντ, ασους, θα τους κραζω παντου. κι εναν υποψηφιο πελατη να αποτρεψω απο την αγορα προιοντως τους καλο ειναι. Θα αγοραζα, ρε φιλε αυτα τα προιοντα και με μηδεν εγκυηση για αυτη την τιμη, αλλα οταν λες 2 χρονια εγκυηση πρεπει και να το τηρεις, αλλιως εισαι απατεωνας.δεν ξέρω τι περίμενες με 12€ και RGB
βασικά αυτό που δείχνεις πρέπει να είναι έκδοση εποχής windows 8.Αυτα που εχεις θα ειναι τιποτα κινεζικες ρεπλικες πχ microcoft.
G413. Παίρνεις και mouse.Για μηχανικό πληκτρολόγιο με φωτιζόμενα πλήκτρα κάτω από τα 100€ έχετε να προτείνετε κάτι; Με τέτοιο ποσό παίρνεις και mouse της προκοπής μαζί ή πρέπει να ανεβάσεις το budget?
Κοίτα μπορεί να είμαι χόρορ άντικτ, αλλά νεράιδα των πληκτρολογίων δεν είμαι. Εγώ ήρθα να ξεδοντιάσω το δικό σου;Όχι hot-swappable switches εν έτη 2023?![]()