By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!...μην σου πω σουβλακια και μπυρεςΠοιος ελληνικός, αυτό σηκώνει ουζομεζέ.
Ποιο κατάστημα είναι? Αυτό δεν είναι κουτσομπολιό, αλλά προστασία των επόμενων πελατών τού καταστήματος. Όλοι πουλάνε ένα προϊόν, το after sales είναι που έχει σημασία όμως.Πριν κανα τριμηνο μειλ στο καταστημα για το προβλημα ακομα περιμενω να απαντησουν.
μολις το ειδα στο Amazon, 789 δολαριακια. Λεω να το παραγειλλω. paysafecard, δεχονται αραγε?Το Logitech G19 που είχα κερδίσει σε διαγωνισμό του PC Master πίσω στο 2009 αντέχει ακόμα σα Thrash Metal Σκυλί του Πολέμου. Μόνο το Space έχει πιτσικάρει λίγο λόγω της υπερβολικής χρήσης από τη σκληρή αρθρογραφία και το ιντερνετικό shitposting, αλλά με μια γενική καθαριότητα το χρόνο είναι σαν καινούργιο.
Το thread θα καταλήξει σε Logitech Master Race Appreciation Society.
Κάπως γενικό αυτό που λες. Ποια πληκτρολόγια ξεβάφουν (φαντάζομαι αναφέρεσαι στα πλήκτρα);Για τα ποντικια τους καλες κριτικες ειδα, για τα πληκτρολογια ξεβαφουν κι αυτα λενε. Και ΟΚ ενα, κοστους 10-15Ε αν ξεβαψει μετα 1-2 χρονια λες, στα κοματια, ενα κοστους 50+ καιει λιγουλακι, εμενα τουλαχιστον. Ξοδεψα και προσφατα κανα χιλιαρικακι για το νεο μηχανημα, οποτε καταλαβαινεις. Μην πιδηχτω κι απτο παραθυρο
12000 dpi? Καταλαβαινεις τι κανεις τωρα? Μου συστηνεις να παρω Φεραρι για να τρεχω στους χωματοδρομους της ΠαιανιαςΚι εγώ με G502 είμαι (όχι το Hero, το Proteus Spectrum που είχε cap στα 12.000 dpi) καμιά 4ετία τώρα και πληκτρολόγιο G413 εδώ και κάνα δίχρονο νομίζω. Κανένα παράπονο, κανένα ξεθώριασμα, αμφότερα άξιζαν τα λεφτά τους (τα είχα πάρει και με έκπτωση βέβαια) και άμα ποτέ μου χαλάσει το Spectrum θα φύγω καρφωτός για το νεώτερο G502.
Γενικά ό,τι έχω πάρει από Logitech μου έχει φτουρήσει, το μόνο που χάλασε ήταν ένα απλό οπτικό ποντικάκι κι αυτό μετά από 8-10 χρόνια χρήσης.
εννοειται τα πληκτρα κι οχι ολα αυτα που χρησιμοποιουνται περισσοτερο. Για τα motospeed δεν ειδα, διαβασα σε αξιολογησεις, διαφορων σκρουτζομαγαζων, ισως να μην γνωριζαν αυτη την λεπτομερεια. Το δικο μου genesis εχει πλαστικα διαφανα πληκτρα,βαμενα με μαυρη μπογια, εκτος του σημειου που απεικονιζει το καθε γραμμα. δεν παει για πεταμα, αυτοκολητα γραμματακια και στο βοηθιτικο PCΚάπως γενικό αυτό που λες. Ποια πληκτρολόγια ξεβάφουν (φαντάζομαι αναφέρεσαι στα πλήκτρα);
Το CK104 έχει doubleshoted PBT πλήκτρα και δεν γίνεται να ξεβάψουν αφού δεν είναι τυπωμένα τα γράμματα επάνω τους. Υπάρχουν κάποια τυπωμένα σημαδάκια (ως έξτρα σήμανση) στα media keys και τα πλήκτρα "προγραμματισμού", αλλά δεν το κόβω να ξεβάψουν.
Το να το γύρισε σε ABS πλήκτρα με τυπωμένα γράμματα στο συγκεκριμένο πληκτρολόγιο, δεν το ξέρω αλλά δεν το νομίζω κιόλας.
Edited φλασιά
Μάλλον κατάλαβα που οφείλονται τα παράπονα για ξεβαμμένα πλήκτρα. Η Motospeed από τότε που ήρθε επίσημα στη χώρα μας, άρχισε να διαθέτει το CK104 (και άλλα της πληκτρολόγια) με ελληνικό layout. Τα ελληνικά γράμματα λοιπόν είναι τυπωμένα κάτω από τα doubleshot λατινικά (με τον ίδιο τρόπο που είναι τυπωμένα τα σημαδάκια στα media keys). Οπότε τα όποια παράπονα μάλλον αφορούν στο ξεθώριασμα/σβήσιμο των ελληνικών χαρακτήρων.
Όποιος γνωρίζει που είναι τα ελληνικά σε κάθε πληκτρολόγιο, παίρνει εξαρχής το κανονικό US και δεν έχει να φοβάται για τα πλήκτρα.
Ξοδεψα και προσφατα κανα χιλιαρικακι για το νεο μηχανημα, οποτε καταλαβαινεις.
12000 dpi? Καταλαβαινεις τι κανεις τωρα? Μου συστηνεις να παρω Φεραρι για να τρεχω στους χωματοδρομους της Παιανιας
ενιακοσα κατι μαζυ με μια οθονη που πηρα. Το παραδειγμα φεραρι/παιανια το ειπα με την εννοια του, οπως δεν μπορεις να κυκλοφορεις τετοιο αυ/το σε χωματοδρομους, ετσι και τετοιας αξιας ποντικια πληκτρολογια δεν προκειται ποτε να χρησιμοποιησω τις δυνατοτητες τους. Δεν αμφυβαλω, μπορει να αξιζουν τα λεφτα τους κι εγω τα βλεπω και τα θαυμαζω, ...απο μακρυαΧμμ. Αν εννοείς ότι έδωσες 1000ρικο για καινούργιο PC τότε δεν μου φαίνεται καθόλου τεπεινό ώστε να αντιστοιχεί με "χωματόδρομο της Παιανίας".
Τώρα, το κατά πόσο χρειάζεσαι τα 12.000 dpi είναι άλλο καπέλο. Όπως είπε κι ο GoO καθαρά για μόστρα και για marketing φτάνουν τους αισθητήρες τους σ'αυτά τα ανούσια νούμερα. Π.χ. το G502 Hero, ο διάδοχος του "παλιού" G502 που έχω εγώ, φτάνει πλέον τα 16.000 dpi. Υπάρχει κανείς που θα αναβαθμίσει από τη μία έκδοση στην άλλη γι'αυτό το λόγο; Όμως το νούμερο δείχνει γαμάτο στο κουτί με τα χαρακτηριστικά.
Προσωπικά πάνω από τα 2500 dpi δεν το έχω δουλέψει ποτέ και ούτε πρόκειται. Δεν παύει όμως να είναι το πιο εργονομικό και αξιόπιστο ποντίκι που έχω πιάσει στα χέρια μου.