Funny Stuff - Episode II: Attack of Teh Funniez

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
^Αυτό, εδώ, είναι καλοκαίρι-καύσωνας.

Νταξει ρε, εσεις παιζετε σε αλλη λιγκα, αν εδω ειναι το village of the damned, εκει ειναι η μορντορ

Ρε πάτε καμιά θάλασσα να δείτε κανένα κώλο πριν ο καταρράκτης σας τυφλώσει τελείως.

Καλά ρε συ σόδα, πού ζεις; Στα 80s; :Ρ Αν είναι να περιμένουμε να πάμε παραλία για να δούμε κώλους, χαθήκαμε!

Έλα ρε, για πες γιατί με ενδιαφέρει. Πως και πως περιμένω αυτή τη περίοδο για να δω κανέναν κώλο. Αν υπάρχει τρόπος να το κάνω όλο το χρόνο και να γλιτώνω και τη θάλασσα που τη σιχαίνομαι και γεμίζουν άμμο τα πατουσάκια μου, αμήν.

Έλα ρε, για πες γιατί με ενδιαφέρει. Πως και πως περιμένω αυτή τη περίοδο για να δω κανέναν κώλο. Αν υπάρχει τρόπος να το κάνω όλο το χρόνο και να γλιτώνω και τη θάλασσα που τη σιχαίνομαι και γεμίζουν άμμο τα πατουσάκια μου, αμήν.
pro tip, βγες από το σπίτι :p

Tι, μόνο αυτό; Έχει σημασία αν βγεις από την πόρτα ή το παράθυρο;

Τι παραλίες μου λέτε, εδώ ανάψαμε καλοριφέρ σχεδόν Ιούνη μήνα. Έχουμε να δούμε Ήλιο έναν μήνα στο χαλαρό και βρέχει λες και γίναμε Σκωτία.

Αν μη τι άλλο τις έπιασε τις απαιτήσεις που ζητάει, αλλά έτσι είναι αυτά τα τρου next gen, σαν το frospoken δηλαδή, γραφικάρες, ποτάρες και 4090.

moderngames101.jpg

Back