Gaming Industry Drama thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μλκ αυτό που έκανε ο Τζο, αν το έκανε κ αν έγινε έτσι, είναι εντελώς απαράδεκτο. Νομίζω δεν χρειάζεται να αναφερθούν οι λόγοι καν, είναι αυτονόητο. Βέβαια δεν είναι ποινικό αδίκημα, αλλά είναι φουλ κριντζυ, τρομακτική κ χειριστικη συμπεριφορά.

Φαίνεται πως και ο Joe αντιδράει με στοιχειώδη πυγμή, σε αντίθεση με τον Άβελλονε.

Καλά τα tweets του αβελονε έφερναν λίγο σε στυλ "η ζωή τελείωσε όλα είναι μάταια"

Ρε είχα μια σχετική συζήτηση επί του θέματος, και ένας ανέφερε ότι παίζει μια διαφήση στην Ελλάδα ή κάτι τέτοιο και είναι ένα μπρουταλ αγόρι που πάει να φύγει μια κοπέλα και την τραβάει και την φιλάει, και έχουν τρελαθεί όλες οι γυναίκες και λένε που είναι τέτοιοι άντρες και κανείς δεν κάνει τέτοια πλέον κτλ

Ήδη ξεκινάω σε μυστική συνεννόηση με τον @Admiral νέο νήμα στο ResetEra με τίτλο "Hellion and Borracho abused my little manhood after eating too much meat. PS.: I was also inside-the-closet vegan at the time"

Θα γίνουμε διάσημοι.

Ρε είχα μια σχετική συζήτηση επί του θέματος, και ένας ανέφερε ότι παίζει μια διαφήση στην Ελλάδα ή κάτι τέτοιο και είναι ένα μπρουταλ αγόρι που πάει να φύγει μια κοπέλα και την τραβάει και την φιλάει, και έχουν τρελαθεί όλες οι γυναίκες και λένε που είναι τέτοιοι άντρες και κανείς δεν κάνει τέτοια πλέον κτλ

Δες και κρινε μαν

Αχαχαχαχα, αυτή αφαιρέθηκε ως σεξιστική? Τα' χουμε μπερδέψει μου φαίνεται.

Εμένα μια χαρά σεξιστικό μου φαίνεται να προβάλεις την γυναίκα ως την χαζούλα ή έστω παρορμητική που δεν καταλαβαίνει και θέτει σε κίνδυνο εαυτόν και δημόσια υγεία, και τον σοφό, λογικό άντρα που την συνετίζει και την φέρνει στα συγκαλά της, περιφρουρώντας το κοινό συμφέρον. Και θα το προσπερνούσα ανασηκώνοντας τους ώμους, άμα δεν ήταν κρατική. Καλά έκαναν και την απέσυραν.

Σίγουρα πάντως είναι κακή

Φαντάζομαι το ίδιο πιστεύεις για εκείνη τη διαφήμιση με τον ημίγυμνο καλλιγραμμο άντρα με ενα απορρυπαντικό.

Δες και κρινε μαν

Τελείως άλλο, δεν μοιάζει να είναι αυτή έτσι όπως με την περιέγραψε και εννοούσε ότι άρεσε σε γυναίκες σε αντίθεση πχ με ότι γίνεται τώρα στο Αμερικα. Κάτσε να τον ρωτήσω να μου πει ποια ακριβώς ήταν

Τις διαφημίσεις μένουμε σπίτι έτυχε να τις ξέρω επειδή το δείχνανε δεξιά αριστερά στα σοσιαλ μηντια κλπ. Τηλεόραση δεν βλεπω οπότε δεν ξέρω ποια είναι αυτή με το απορρυπαντικό.

Φαντάζομαι το ίδιο πιστεύεις για εκείνη τη διαφήμιση με τον ημίγυμνο καλλιγραμμο άντρα με ενα απορρυπαντικό.

Αν ρωτάς εμένα, δεν έχω ιδέα σε τι πράγμα αναφέρεσαι.

απίστευτο τσουβαλιασματα "στο κοντεξ είναι ναζιστές"

δεν το γραφουν για αυτο, αλλα γιατι στο κοντεξ ο αβαλονε λατρευετε ως ημιθεος τα τελευταια χρονια, και θα συνεχιστει η προσωπολατρεια ακομα και αν καταδικαστει για παρενοχληση. ειναι τς 'ντρικης σχολης τα παλικαρακια εκει.

Aν ΟΝΤΩΣ εν τέλει καταδικαζόταν για παρενόχληση, η αίρεσή του στο Codex μπορεί και να ενισχυόταν εις το διπλάσιο, εν μέρει ironically αλλά ως ένα ποσοστό και πλήρως unironically.

Το βρήκε αυτή είναι η σκηνή

Εντελώς απαράδεκτη διαφήμιση, για ευνόητους λόγους. Και φουλ κριντζυ ποζεροματσίλα. Ειναι σαν να την έφτιαξε ο Κωστόπουλος μετά την νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές (και τρεις κουβαδες κοκα).

Εντελώς απαράδεκτη διαφήμιση, για ευνόητους λόγους. Και φουλ κριντζυ ποζεροματσίλα. Ειναι σαν να την έφτιαξε ο Κωστόπουλος μετά την νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές (και τρεις κουβαδες κοκα).

Το συγκεκριμένο βίντεο δεν είναι διαφήμιση, Κρίνοντας από τον τίτλο, προέρχεται από την σάπια ταινία που έσκασε πριν μερικές εβδομάδες στο Νέτφλιξ και έριξε τα charts.
Όσον αφορά το περιεχόμενο τώρα, είναι 1:1 ξεπατικούρα από τα κλασικά ερωτικά Άρλεκιν που διάβαζαν κάποτε αβέρτα οι νοικοκυρές και πλέον καταβροχθίζουν αμάσητα όλες οι δυναμικές, χειραφετημένες γυναίκες (βλ. Fifty Shades of Sex Toys).

Βέβαια άλλο να τα κάνει αυτά ο παίδαρος ο Ομάρ κι άλλο ο τι-καλό-έχουμε-σήμερα-ζαργάνα-μου Γομάρ.

Back