What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Gaming Industry Drama thread

Eidolon

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
266
Φαίνεται πως και ο Joe αντιδράει με στοιχειώδη πυγμή, σε αντίθεση με τον Άβελλονε.



Αυτό έπρεπε να κάνει και ο Αβελόνας εξαρχής, όπως και τα υπόλοιπα «σεξουαλ πρεντατορς» του γκεϊμινγκ. Μια μικρή αναφορά για δικηγόρους και μηνύσεις και δες τους αρουραίους να σκορπίζονται πανικόβλητα. Πόσα από όλα αυτά τα γενναία θύματα θα κατεβάζανε τουιτερολα με το που ερχόντουσαν αντιμέτωποι με τις RL επιπτώσεις των λεγόμενών τους;
 

Артём

Half-Ogre
Infiltration Specialist
Joined
Jan 9, 2014
Messages
658
Το συγκεκριμένο βίντεο δεν είναι διαφήμιση, Κρίνοντας από τον τίτλο, προέρχεται από την σάπια ταινία που έσκασε πριν μερικές εβδομάδες στο Νέτφλιξ και έριξε τα charts.
Όσον αφορά το περιεχόμενο τώρα, είναι 1:1 ξεπατικούρα από τα κλασικά ερωτικά Άρλεκιν που διάβαζαν κάποτε αβέρτα οι νοικοκυρές και πλέον καταβροχθίζουν αμάσητα όλες οι δυναμικές, χειραφετημένες γυναίκες (βλ. Fifty Shades of Sex Toys).

Βέβαια άλλο να τα κάνει αυτά ο παίδαρος ο Ομάρ κι άλλο ο τι-καλό-έχουμε-σήμερα-ζαργάνα-μου Γομάρ.



Βουτηξα βαθιά στα σκατά για να σας φέρω την υπόθεση της ταινίας. Για να κραζει το oneman, πάει να πει οτι προκειται για φουλ σκουπίδι.


Η ιστορία ακολουθεί τη Laura Biel (Anna-Maria Sieklucka), ένα στέλεχος ξενοδοχειακού marketing σε μία αδιέξοδη σχέση που πέφτει θύμα απαγωγής ενός αδίστακτου μαφιόζου της Σικελίας, του Massimo (Michele Morrone), σε ταξίδι της που κάνει εκεί. Μέσα στα δεκαπέντε πρώτα λεπτά της ταινίας, ο Massimo έχει ήδη κακοποιήσει σεξουαλικά μία αεροσυνοδό και στα επόμενα πέντε απαγάγει τη Laura λέγοντάς της πως, σε περίπτωση που προσπαθήσει να αποδράσει, θα δολοφονήσει τους γονείς της. Όταν εκείνη προσπαθεί όντως να δραπετεύσει, πέφτει πάνω στη δολοφονία ενός πρώην μέλους της μαφιόζικης οικογένειάς του από τον ίδιο τον Massimo, που τιμωρεί τον άνδρα επειδή είχε προσπαθήσει να παρασύρει ανήλικα κορίτσια στην πορνεία. Αυτή είναι προφανώς μία απόπειρα του ‘365 dni’ να παρουσιάσει τον Massimo ως άξιο εξιλέωσης. Spoiler alert: Δεν είναι σε καμία περίπτωση.

Στη συνέχεια της ταινίας, ο Massimo την αναγκάζει να μπει στο τζετ του και την παρενοχλεί σεξουαλικά στη διαδρομή τους για τη Ρώμη. Τη δένει επίσης με αλυσίδες για να παρακολουθήσει μία πόρνη να του κάνει στοματικό, και όταν ένα μέλος αντίπαλης οικογένειας προσπαθεί να τη βιάσει, της λέει ότι εκείνη το προκάλεσε. Τελικά όμως η Laura τον ερωτεύεται γιατί τη σώζει όταν πέφτει στη θάλασσα, οπότε όλα καλά. Είναι εκείνη που παίρνει την πρωτοβουλία της επτάλεπτης ερωτικής σκηνής τους που έκανε το ‘365 dni’ viral, άρα ξαφνικά οι όροι εξαναγκασμός και συναίνεση μπορούν ξαφνικά να βρίσκονται στην ίδια πρόταση.

Η Laura δεν υποφέρει μονάχα από το Σύνδρομο της Στοκχόλμης, θυματοποιείται για δεύτερη φορά και από την ίδια την ταινία που δεν αναγνωρίζει την περίπτωσή της ως τέτοια. Αντίθετα προσπερνά την κακοποίηση του Massimo για να εκθειάσει το πόσο σέξι είναι ο πρωταγωνιστής και το ζευγάρι.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,951
δεν το γραφουν για αυτο, αλλα γιατι στο κοντεξ ο αβαλονε λατρευετε ως ημιθεος τα τελευταια χρονια, και θα συνεχιστει η προσωπολατρεια ακομα και αν καταδικαστει για παρενοχληση. ειναι τς 'ντρικης σχολης τα παλικαρακια εκει.


Screenshot_2020-06-22-17-18-41-881_com.twitter.android.jpg

Δεν ξέχασα να διαβάζω αγγλικά με τα χρόνια. Εδω θεωρεί ότι ήταν red flag επειδή το φόρουμ που διάλεξε να συχνάζει είναι ένα φόρουμ με ναζιστες. Δεν λέει πουθενά ότι τον λατρεύουν σαν θεό (άσχετα που το κάνουν).
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,897
P3pDUgR.png


WTF. Πάλι σουρωμένος είναι?
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,970
Ομολογώ ότι ασχέτως αν του αξίζει ή όχι όλο αυτό, διασκεδάζω με την πανικόβλητη μεταστροφή του κλίματος εκεί έξω.

Περάσαμε από το "έχω ένα κανάλι για games στο YouTube και κάποτε ο Chris Avellone Ο Τέταρτος Ο Μελανοστάλαχτος μού άφησε ένα comment, οπότε EVERYBODY SUB NOW!!!" στο "ναι, κοιτάξτε, ο Chris έγραψε τους πέντε βασικούς NPCs μας και καμιά ντουζίνα quests ΑΛΛΑ τελικά κοπήκανε στο μοντάζ γιατί ε...χεχε..δεν κολλούσαν καθόλου με το τρίτο φινάλε του παιχνιδιού, τι κρίμα...χεχε...".
 
Last edited:

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,897
Μιας και το "δράμα" πιάνει και τον τομέα των συνθηκών εργασίας στις εταιρείες, αξίζει να σημειωθεί πως η Paradox φέρεται να έρχεται σε συμφωνία για την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων με τα εργατικά συνδικάτα όσον αφορά τους εργαζόμενούς της.

 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,951
δεν λεει κατι που δεν ισχυει.
έλα ρε λαμογιο δηλώνεις νάζι και εσύ στο κοντεξ? :trollface:

P3pDUgR.png


WTF. Πάλι σουρωμένος είναι?
ξεκάθαρα μεθυσμένος. όπως λέει όλα είναι μάταια.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,482
Δεν κρατήθηκα... (λαστ ποστ)
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,897

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,951
καλά αυτό το έκανε ο χρηστος και πριν. ξέρει να καίει γέφυρες.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,713
Λέξη-κλειδί σε όλο αυτό: "allegations". Με άλλα λόγια η PR κίνηση για να αποφύγουν το PR shitstorm είναι να κόψουν λάσπη. Αν αθωωθεί "για πάντα δικοί σου, δεν σε αμφισβητήσαμε ποτέ".

Ένα δικό μου resumé:
  1. Όσο σκατόψυχος και αν είναι, κάτι τέτοιο δεν αντιλήφθηκα στη γραφή του σε παιχνίδια που λάτρεψα.
  2. Κατ' ακολουθία έρχεται το αρκετά κλισέ ερώτημα: "Πού τελειώνει ο καλλιτέχνης, και πού αρχίζει το έργο του; Μπορεί να κριθεί το ίδιο όταν δεν λογίζει τον εαυτό του ως "στρατευμένο", οπόταν και εξ ορισμού θα προσπαθούσε να προπαγανδίσει τις ιδέες του;"
  3. Σε περίπτωση που καταδικαστεί για οτιδήποτε (αν και δεν έχω δει κάτι για δικαστικές κινήσεις από πλευράς των ισχυριζόμενων θυμάτων) ας έχει την τύχη του Weinstein. Και λίγα είναι για όλους αυτούς που δημιουργούν σχέσεις εξάρτησης για να κορέσουν τέτοια "γούστα".
  4. Σε περίπτωση που είναι αθώος, wat do? Και ας μην κλάψουμε για την καριέρα αυτού του ήδη φτασμένου ατόμου, που έχει και ιστορικό (ψυχαγωγικών ομολογουμένως) meltdown. Για όλα τα πραγματικά θύματα που τρώγονται με τις σάρκες τους και τα ενοχικές ψυχοσωματικές παθήσεις, τα οποία θα βρουν άλλον ένα λόγο να πιστεύουν ότι δεν θα τους πιστέψει κανείς, ποιος θα κλάψει; Σίγουρα όχι η εκάστοτε attention whore που αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το Twitter για να τραβήξει βλέμματα.
  5. Σε συνδυασμό με το τελευταίο, υπάρχει πιθανότατα σοβαρότατη έλλειψη οργάνωσης δομών στις οποίες τα θύματα να καταφεύγουν σε τέτοιες περιπτώσεις ή σοβαρότατη έλλειψη εμπιστοσύνης σε αυτές τις δομές και το σύστημα. Σε κάθε περίπτωση, το να ρίχνεις κροτίδες χωρίς να συνεχίσεις με σωστή προοπτική το μόνο που δημιουργεί είναι λογική του όχλου (mob mentality) και φτάνει σε σημεία σκοταδισμού όπου το τεκμήριο της αθωότητας πατάσσεται. Θα γυρίσουμε σιγά-σιγά στις Δίκες του Σάλεμ.
Και σε ένα χρόνο ο κόσμος θα έχει άλλο σκιάχτρο να καταδείξει, όσο δεν πειράζει τις εν γένει αιτίες του.
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,749
έλα ρε λαμογιο δηλώνεις νάζι και εσύ στο κοντεξ?

υποπτευομαι απο το σφιξιμο οτι εχεις λογαριασμο στο κοντεξ, τσεκαρε ιδιοις οσι λοιπον.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,951
υποπτευομαι απο το σφιξιμο οτι εχεις λογαριασμο στο κοντεξ, τσεκαρε ιδιοις οσι λοιπον.
Τσεκαρα αλλά τλκ μπα.
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,902

Έδωσε μια συνέντευξη...μπήκε στο twitter η συνέντευξη...κάτω από την συνέντευξη η χρήστης "Karissa" τουιταρισε πως της επιτέθηκε σεξουαλικά-----> Ο Αvellone παραδέχτηκε πως κάτι παίχτηκε μεταξύ τους αλλά όχι ότι έγιναν όπως τα παρουσίασε η τύπισα. Τον έδιωξαν απ'όλα τα project στα οποία δούλευε λόγω τον ισχυρισμών της. Το pcgamer απενεργοποίησε τα σχόλια γιατί: "We cant moderate 24/7". Να πω δε, πως τόσα χρόνια το "πρόβλημα" ήταν αν ο Avellone ήταν gay ή όχι, τώρα το ξεχάσαμε. Τώρα το twitter αποφάσισε και διέταξε πως είναι διεστραμμένος σεξιστής.

edit: Τύπισα που εργάζεται στo valorant πόσταρε αυτό . Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η συμπεριφορά του avellone ξέφυγε στην περίπτωση αυτή, Το πρόβλημα είναι ότι δεν έκανε βέβαια τον κόπο μέχρι τώρα να ποστάρει και όσα προηγήθηκαν στη συζήτηση για να ξέρουμε αν ο chris τα είδε όλα μπλε ξαφνικά χωρίς καμιά αιτία. Όταν δε της είπαν πως κράτησε το screenshot 7 χρόνια για μια " ώρα ανάγκης" βρε αδελφέ, απάντησε πως τα μηνύματα αυτά δε σβήνονται,,,μάστα. Επίσης στο τέλος της συζήτησης (επαναλαμβάνω φαίνεται να συνέβη 7 χρόνια πριν) φαίνεται, ορθά, μετανιωμένος για την παρεκτροπή του και σαν μη κατάλαβε το κλίμα της συζήτησης.
Eπίσης η κυρία εργάζεται για την riot που στην ουσία ελέγχεται από την Τencent. Άρα έχει έναν παραπάνω λόγω να είναι και ευαισθητοποιημένη όσον αφορά γενικά τον ευρύτερο χώρο των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Για να μη παρεξηγηθώ: Δεν προσπαθώ να βγάλω τον Αvellone λάδι, αλλά μερικά πράγματα απλά μου χτυπάνε άσχημα εδώ. Και όπως ο σεξισμός και κατάχρηση εξουσίας έτσι και η νοοτροπία των λαϊκών δικαστηρίων δε ταιριάζει σε καμιά δίκαιη και δημοκρατική κοινωνία που ευαγγελίζεται την ισότητα

Και αφού τα πήρα κρανίο και έγραψα ότι έγραψα, μετά είδα πως με πρόλαβαν... :gap:
 
Last edited:

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,897
A NEW CONTENDER HAS EMERGED

 
Top Bottom