Gaming Industry Drama thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μέχρι στιγμής το αποδεδειγμένο "σφάλμα" του είναι πως μπεκρουλιάζει και είναι περιστασιακά αποτυχημένος πέφτουλας.

Θα περίμενε κανένας πιο λεπτεπίλεπτους τρόπους από κάποιον που τα τελευταία 30 χρόνια σχεδιάζει RPGs... οκ λάθος, nevermind.

ΥΓ. Άραγε αν καμιά πρώην μου έχει κρατημένα παλιά μου μηνύματα, θα μπορεί να με εκβιάζει για παρενόχληση σε 20 χρόνια από τώρα όταν θα είμαι παγκόσμιος δικτάτωρ.

Είπα κι εγώ να αποκαλύψω ότι η Κλαρίσα και η Σταμπίθα γνωρίζονται πολύ περισσότερο απ' ότι λένε και μάλιστα επιχείρησαν να μου πιάσουν το πουλάκι πριν 10 χρόνια στο Θησείο σε ένα στενό που συναντηθήκαμε ίσως όχι και τόσο τυχαία, αλλά θα το αφήσω να σιτέψει λίγο ακόμα να το αποκαλύψω λίγο πριν την κυκλοφορία του Σκουάντρον 42.

Να μη δικάσουμε τις τύπισσες και να περιμένουμε ως πνευματώδεις οντότητες που είμαστε να δούμε τι θα γίνει με τις κατηγορίες, οκ. Φαντάζομαι αυτό σημαίνει να αγνοήσουμε τον ασταμάτητο διασυρμό ενός ονόματος επειδή πέταξαν μία μλκ στο ίντερνετ δύο άτομα αγνώστου προελεύσεως, πεποιθήσεων, συμφερόντων και σεξουαλικού προσανατολισμού τώρα που γυρνάει. Μερικά χρόνια μετά, γιατί όταν σου πιάνουν τον κώλο, αργεί η πληροφορία να φτάσει στον εγκέφαλο.

Υπάρχουν υπηρεσίες, ομάδες κτλ να απευθυνθούν ως θύματα, κατά προτίμηση όχι 340 χρόνια αργότερα. Και σίγουρα το τουίτερ και το ίνσταγκραμ δεν είναι μέσα σε αυτά. Εκτός αν έχουν άλλους σκοπούς. Το αν είναι ή όχι μλκς ο Άβελον δεν αλλάζει κάτι σε αυτό.

nsfw

Δεν θα σε συγχωρήσω ποτέ που μου έστειλες ασυναρτησίες ενώ ήσουν μεθυσμένος.😤

Αυτό που συμπέρανα εγώ ειναι ότι ο Αβελόνας είναι ένας ωμός πέφτουλας, τίποτα παραπάνω.

ΥΓ. Άραγε αν καμιά πρώην μου έχει κρατημένα παλιά μου μηνύματα, θα μπορεί να με εκβιάζει για παρενόχληση σε 20 χρόνια από τώρα όταν θα είμαι παγκόσμιος δικτάτωρ.

Κρατάς τα nudes για leverage.

edit: Να προσθεσω εδω πως ο Κοτζιμας δεν θα μπλεκοταν σε τετοια κατασταση.😎

Last edited:
Ποιος στο έστειλε αυτό, ο Avellone? Βγες γρήγορα στο twitter, θα το ξεμπροστιάσουμε το κάθαρμα.

Φαινόταν ο γλοιώδης ο τύπος. Από τούδε και στο εξής μποϋκοτάρω το Baldur's Gate 3, και καλώ τους χρήστες του RQ να κάνουν το ίδιο αλλιώς θα αποδείξουν πως υποστηρίζουν έναν sexual predator και είναι ναζιστές.

Αγάπη και Αλληλεγγύη στον Γενναίο Τόνη που είχε το θάρρος να βγει μπροστά.

ΥΓ. Ο μόνος τρόπος να εξιλεωθεί ο Σβεν είναι να ανακοινώσει αποκλειστικότητα του γκεημ στο Επικ Στορ. Θα το ξανασκεφτώ τότε.

swen.jpg

Δες φάτσα...

ακριβως οτι εγραφα χτες.
ποσο ακυρο ζωον πρεπει να εισαι για να μη βγαινεις εκεινη τη στιγμη να τον κανεις ξεκουμπωτη ρομπ ντε σαμπρ, αλλά να αποθηκευεις το μηνυμα για όποτε, δηλαδη για 7 χρονια μετα...
θα μου πεις η αλλη ειχε βαλει το φορεμα με το λεκε καμια δεκαετια στο ψυγειο και δε χωραγανε τα χαμπεργκερς κι οι κοακόλες, θα κολλαγε η κλαρισα να αποθηκευσει 4-5 μηνυματακια??
επισης την πατησε την φλουδα η τζακι κολινς (μηπως ειναι η αδρεφη της τζοαν, η "συγγραφεας"?). τωρα που εβγαλε στη φορα 1 μηνυμα του τσατ, θα πρεπει να βγαλει ολοκληρο τον διαλογο. τι του απαντησε μετα? τον "εβαλε στη θεση του"? τον εκραξε? τον εβρισε? μηπως ηταν ψιλοδεκτικη? (δεν ξερω τωρα, υποθεσεις κανω...)

τωνη, αν εσυ "επηρεασες" με τα αναμφισβητητα θελγητρα σου τον σβεν και το καμε το παιγνιδι τερνμπέιζντ, δε θα σε συγχωρησω ποτέ, κανάγια.

Last edited:
nsfw

Η συγκεκριμένη πάει κάπως έτσι:

*Το επόμενο πρωί, μετά από ένα ξέφρενο πάρτι...

11:30 ΑΜ Ααααχ, τι κεφάλι ήταν αυτό. Πω πω πόσο υπέροχα γαμ.. φιλάει αυτός ο Κρις.

12:20 PM Με χρησιμοποίησε. Ο ανώμαλος! Το γουρούνι! Όλοι ίδιοι είναι τελικά.

13:05 PM Μήπως όμως να του έδινα μία ακόμη ευκαιρία; Που θα ξαναβρώ τέτοιον παίδαρο ανάμεσα στα υπέρβαρα νερντουλα του εργασιακού μου χώρου; Σνιφ, Γλυμ, Κλαψ 😢

*Έξι χρόνια αργότερα
Ωπ για δες. Το γουρούνι ο Κρις έκανε το ίδιο και σε άλλες τόσο καιρό. Ευκαιρία να τον βγάλω στη φόρα και εγώ που με κερναγε ξυδια για να με ρίξει και να με αφήσει καπάκι στα κρύα του λουτρού.

Δεν αστειεύονται στο ResetEra... 💀
llGO5gX.png

Eίναι κανένας από αυτούς ο Τζέησον που γράφει μεγάλες ιστορίες;

Λείπει ο Βόρχις βέβαια από την λίστα, αλλά δε νομίζω να εννοούν αυτόν.

Ο Τζέησον Σκράηερ του Κοτάκου τουίταρε χθες πως "διαβάζει για το θέμα".

Πού ζεις ρε Ελλιόν, το Τζέησον έφυγε από το κουτούκι πριν μήνες.

Προφανώς αλλά δεν έχει σημασία, αν τον αποκαλέσεις "Jason Schrier του Kotaku" άμεσα καταλαβαίνει ο άλλος ποιος είναι, αν πεις "Jason Schrier του Bloomberg" η απάντηση θα είναι "ε? ποιος είναι αυτός? Εκείνος που έγραφε στο Kotaku?", οπότε ας γλιτώνουμε χρόνο.

ΥΓ. Δεν ξέρω που ακριβώς να το τοποθετήσω αυτό αλλά μιας και browsάρω και είμαι σε αυτό το θρεντ αυτή τη στιγμή ας μπει εδώ:

Το thread του στο ResetEra έχει φτάσει ήδη σε μεγαλύτερα μεγέθη απ'ότι του Avellone. Είδαν πως δεν υπάρχε ψωμί εκεί και προχώρησαν στον επόμενο στόχο.

Εν τω μεταξύ απ'ότι καταλαβαίνω η "ιστορία" με τον Τζο είναι, για ακόμη μια φορά, πως σούρωσε σε ένα convention, έκανε κίνηση σε κάποια, και αυτή τον απέρριψε.

Ρε σεις ο χώρος του gaming είναι τίγκα στα πάρτι και το αλκοόλ, εμείς γιατί μένουμε στην απέξω διαρκώς? Εξαιρείται το γιωτ του Φάργκο, εκεί πηγαίνουμε καθαρά για κοινωνικούς λόγους.

ΥΓ. Παράλληλα, ο απόλυτος CHAD των ημερών μας, ο Justin Bieber, δεν ακολουθεί τον απολογητικό δρόμο των διαφόρων manlets όπως ο Avellone και βάζει τα πράγματα στη θέση τους:

Back