Sugamoto Panagia
Lich

Στο σημείο αυτό μάλλον πρέπει να θεωρούμε την καριέρα του αβελονε τελειωμένη.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Και που λέτε λοιπόν, ΠΟΛΛΟΙ θα πουν "τι μαλάκες οι sjws που triggarονται με μαλακίες όπως οι βιασμοί, περιγραφές συμπτωμάτων ψυχικών νοσημάτων, σκηνές βίας κλπ κλπ. Δλδ δεν είναι δα και κανα meme με τον Στάλιν ή κάτι χειρότερο π.χ. αστεία για τον Μητσοτάκη".
To baiting δεν είναι μαγκιά, είναι αυτοταπείνωση.
Λοιπόν για να επανέλθουμε στο topic χωρίς ανούσιες παρεμβολές, η κατάσταση έχει πλέον κι επίσημα ξεφύγει. Κόσμος χάνει τη δουλειά του και περιθωριοποιείται επειδή σε κάποια φάση ήτο τεντυμπόης. "Με φλέρταρε, αρέστηκα, βρεθήκαμε, βγάλαμε τα μάτια μας, δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο. Εκείνη την εποχή ήμουν μόνη και ευάλωτη. Α ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ, ήταν παντρεμένος και 10 χρόνια μεγαλύτερός μου. Το ανθρωπόμορφο ΧΤΗΝΟΣ. Κορίτσια, διαδώστε!!!1!!"
Δεν διάβασα ολόκληρη την ιστορία του τύπου από το Assassin's Creed αλλά κρίνοντας από αυτά τα αποσπάσματα, το πραγματικό μανίκι του 2020 τώρα ξεκινάει. Έχουν να δούνε πολλά έκτροπα τα μάτια μας...
ΥΓ: Από κάτω μια supporter πετάει και την casual ρατσιστική αρλούμπα της να δέσει το γλυκό: "άστα χρυσή μου, όλοι αυτοί οι Άραβες τέτοιοι ελεεινοί είναι... την έχω πατήσει από Άραβα και ξέρω"
View attachment 732
Όσο να πεις, το βίντεο είναι ισχυρότερος μάρτυρας από ένα tweet του στυλ "α ναι, πριν 8 χρόνια νομίζω πως με βίασε *περιγράφει μια κατάσταση που δεν είναι ακριβώς βιασμός*".
Αν είχαμε βίντεο που έδειχνε τον Avellone να χουφτώνει με λύσσα μια ανυποψίαστη τύπισσα κι αυτή να του λέει "κόφτο" αλλά αυτός συνεχίζει, ή αν έδειχνε κάποια σουρωμένη κι αυτόν απόλυτα νηφάλιο να την αποπλανεί, ή κάτι παρομοίως ενδεικτικό τέλος πάντων... Ε, όσο να πεις, θα το βλέπαμε διαφορετικά το πράμα.
Αρκεί βέβαια το βίντεο να ήταν όντως "καταδικαστικά καθαρό".