Gaming Industry Drama thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τι μπορεί να ήθελε να γράψει άραγε και χάθηκε στην μετάφραση?

Τα σχόλια από κάτω είναι χρυσός. ειδικά ορισμένων, υποθέτω, Ρώσων 😂

Tweet του Neil Druckman για την ψηφοφορία των Game Awards:

129722271_3792207010846153_5069810098710585512_n.jpg

...και, λίγη ώρα αργότερα:

129595252_3792220154178172_5289849431162924772_n.png

¯\_(ツ)_/¯

Προς το παρόν το Ghost of Tsushima φαίνεται να προηγείται στην ψηφοφορία.

Κανείς δεν νοιάζεται για τα ηλίθια αυτά βραβεία, όλοι όσοι βλέπουν τα Game Awards το κάνουν γιατί ο Keighley είναι τόσο υπάκουο παιδί που οι publishers του δίνουν ανακοινώσεις και trailers νέων παιχνιδιών. Το να δίνει βραβείο ο Keighley στη Sony είναι σαν να βραβεύει ο Καραπαπάς τον Μαρινάκη.

τελευταία φορά που ασχολήθηκα ήταν όταν έδιναν τζάμπα το Civ 5 :p

^ Εννοείται απείρως πιο τίμια επιλογή, χωρίς ασθένειες κορεκτίλας, ψευτοδιδακτισμού και μλκες.
του δίνουν ανακοινώσεις και trailers νέων παιχνιδιών
Ο μόνος λόγος που αξίζει κανείς να δει τα VGA, ειδικά για τίτλους που δεν έχουν leakαριστεί ή να μην υπάρχουν φήμες.

νταξ popularity vote ειναι. το λαστοφας αν δεν έβγαινε να πει την μαλακία του ο τυπος ίσως και να κέρδιζε.

νταξ popularity vote ειναι. το λαστοφας αν δεν έβγαινε να πει την μαλακία του ο τυπος ίσως και να κέρδιζε.
Ίσως και κίνηση απελπισίας για τόνωση της δημοφιλίας/πωλήσεων. Γενικά μετά τα pre-order/day 1 νούμερα δεν έχει ακουστεί τίποτα για το πώς πήγε (ή τουλάχιστον δεν άκουσα εγώ).
Το lous1 πούλαγε για μήνες θυμάμαι

Φαντάζομαι θυμάστε τον χαμό στο Resetera για το Cyberpunk που είχε γράψει ο Κώστας πριν από μερικές σελίδες. Μπαίνω πριν από λίγο στο site και βλέπω αυτό:

20201209_135608.jpg

🤔🤔🤔🤔🤔

Χαχαχαχα. Περιμένω να δω αντιδράσεις @Admiral . Τι λένε οι θαμώνες γι'αυτό?

Χαχαχαχα. Περιμένω να δω αντιδράσεις @Admiral . Τι λένε οι θαμώνες γι'αυτό?

Δεν ξέρω αν το είδε κανείς γιατί είναι πρωί ακόμα στις ΗΠΑ. Αν δω κάποια αναφορά θα ενημερώσω!

Μυριζω τα νυχια μου και πιστευω οτι θα υπαρξει και αλλο σπλιταρισμα στο ρισετερα μετα απο αυτο
Αναμενω χαιρεκακα πως και πως απο ποστ οπως να λενε τπτ τετοια:
"I really feel betrayed! They locked our hating thread and now i feel that i am invalidated! I will go and dye my hair pink as a reaction!"

Μυριζω τα νυχια μου και πιστευω οτι θα υπαρξει και αλλο σπλιταρισμα στο ρισετερα μετα απο αυτο
Αναμενω χαιρεκακα πως και πως απο ποστ οπως να λενε τπτ τετοια:
"I really feel betrayed! They locked our hating thread and now i feel that i am invalidated! I will go and dye my hair pink as a reaction!"
αν το κάνεις "I feel really betrayed" νομίζω έχει μεγαλύτερη βαρύτητα, βάλε και ένα "I feel mentaly raped"

^ Κάποιος το παίζει αδιάφορος αλλά ξημεροβραδιάζεται στο resetera.
μόνο μια φορά πάτησα καταλάθος και μπήκα, για να καταλάβεις πόσες φορές γράφετε εδώ μέσα και με πόση λεπτομέρεια που πλέον το ξέρω σαν να το επισκέπτομαι :p

Back