The Nameless One
Mind-flayer
- Joined
- Jun 16, 2015
- Messages
- 2,257
Μάλλον τώρα είναι mod στο reseteraΚάτι σαν "Τολμάς να αντιμιλάς;" μάλλον που έλεγε εκείνη η στριμμένη καθηγήτρια πριν μας πετάξει έξω με απουσία.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Μάλλον τώρα είναι mod στο reseteraΚάτι σαν "Τολμάς να αντιμιλάς;" μάλλον που έλεγε εκείνη η στριμμένη καθηγήτρια πριν μας πετάξει έξω με απουσία.
Βγήκαν, είπαν την άποψή τους, τώρα ήρθε η σειρά τους να κριθούν.Δεν έχω δει το βίντεο, αλλά άκουγα ένα podcast πρόσφατα πού μίλαγαν κωμικοί και έλεγαν ότι υπάρχει μια μεταστροφή των stand up comedian σε αντι-woke και αντί-lgbt αστεία, κάτι που σύμφωνα με τους ίδιους, ήταν αδιανόητο μέχρι πριν 1-2 χρόνια.
![]()
Ex-Konami employee charged with attempted murder after attacking former boss - Dexerto
A former Konami employee has been arrested for the reported attempted murdering of his ex-boss in the company.www.dexerto.com
Από ότι έχω καταλάβει με βάση αξιόπιστες και έγκριτες πηγές( τηλεοπτικές σειρές και ταινίεςΕλπίζω η αντίδραση της εταιρίας να είναι λογική γιατί εκεί στην Αμερική τα εργασιακά δικαιώματα έχουν πολύ μικρή νομική προστασία.
Γι'αυτό υπάρχουν τα εργατικά κέντρα κάθε πόλης για να σε ενημερώσουνγια να γραφτείς πρέπει να υπάρχει πρώτα