Gaming Industry Drama thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Δεν έχω δει το βίντεο, αλλά άκουγα ένα podcast πρόσφατα πού μίλαγαν κωμικοί και έλεγαν ότι υπάρχει μια μεταστροφή των stand up comedian σε αντι-woke και αντί-lgbt αστεία, κάτι που σύμφωνα με τους ίδιους, ήταν αδιανόητο μέχρι πριν 1-2 χρόνια.

Δεν έχω δει το βίντεο, αλλά άκουγα ένα podcast πρόσφατα πού μίλαγαν κωμικοί και έλεγαν ότι υπάρχει μια μεταστροφή των stand up comedian σε αντι-woke και αντί-lgbt αστεία, κάτι που σύμφωνα με τους ίδιους, ήταν αδιανόητο μέχρι πριν 1-2 χρόνια.
Βγήκαν, είπαν την άποψή τους, τώρα ήρθε η σειρά τους να κριθούν.
Στην βιομηχανία της ψυχαγωγίας θα αρχίσει μάλλον να φθίνει το φαινόμενο και αυτό κυρίως επειδή δεν πουλάει. Η πλειοψηφία της gaming κοινότητας τουλάχιστον, έχει δείξει πως δεν αγοράζει όταν βλέπει στοιχεία της woke culture σε αγαπημένες σειρές και νέους τίτλους.

6567896-anigif5554.gif

Για κάτι ζήτησε η γιούμπι σήμερα συγγνώμη, αλλά μου διέφυγε το κάτι. Πρέπει να ήταν πολύ σοβαρό πάντως.

Ελπίζω η αντίδραση της εταιρίας να είναι λογική γιατί εκεί στην Αμερική τα εργασιακά δικαιώματα έχουν πολύ μικρή νομική προστασία.

Διαβάζοντας τον τίτλο, για μια στιγμή νόμιζα ότι τα βρήκανε επιτέλους με τη Sega of Japan και θα προχωρούσαν μονιασμένοι προς την ανακοίνωση του Dreamcast 2.

Ελπίζω η αντίδραση της εταιρίας να είναι λογική γιατί εκεί στην Αμερική τα εργασιακά δικαιώματα έχουν πολύ μικρή νομική προστασία.
Από ότι έχω καταλάβει με βάση αξιόπιστες και έγκριτες πηγές( τηλεοπτικές σειρές και ταινίες 😜), ενώ οι υπάλληλοι μεμονωμένα δεν έχουν κανένα σχεδόν δικαίωμα, τα συνδικάτα είναι πολύ ισχυρά. Για αυτό οι εταιρείες παλεύουν με νύχια και με δόντια να αποτρέψουν την δημιουργία τους

Οπως παντου στο κοσμο η ισχυς των συνδικατων βγαινει αναλογικα με τον αριθμο των μελων τους. Οσο περισσοτερα μελη ενος κλαδου σε ενα συνδικατο βασης, τοσο δυνατοτερο και πιο υπολογισιμο ειναι ενα συνδικατο.

Γιαυτο και ειναι κρισιμο να ειμαστε ολοι γραμμενοι σε συνδικατα βασης.

(Το αν ασχολειται κανεις υστερα για να επηρρεασει τις δευτεροβαθμιες/τριτοβαθμιες οργανωσεις των συνδικατων ειναι αλλου παπα ευαγγελιο και μεγαλη κουβεντα)

για να γραφτείς πρέπει να υπάρχει πρώτα

Έχεις Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου από το 1912. Ενημερώσου ρε νίτρο...

Full όνομα: Πανελλαδικής Ένωση Λιθογράφων - Μισθωτών Γραφικών Τεχνών - Τύπου & Συναφών Επαγγελμάτων

111 χρόνια

Εν τω μεταξύ ο χώρος των γραφικών τεχνών είναι ο πιο ενεργός συνδικαλιστικά...

Back