Σε αυτό θα συμφωνήσω. Το Super Metroid, Mario Kart, Yoshi's Island κ.α. πούλησαν όσο πούλησαν στην εποχή τους. H εταιρία δεν είναι ότι χάνει χρήματα πλέον. Άλλωστε, αν κάποιος τα αναζητήσει, πολύ πιθανό να καταλήξει στο ebay (ή σε roms sites). Επειδή όμως μπορεί να μην έχουν όλοι την τσέπη ή/και το hardware, θα μπορούσε τέτοιους παλιούς τίτλους να τους βγάλει σε ψηφιακά καταστήματα για όλες τις πλατφόρμες (ναι ξέρω ότι οι συγκεκριμένοι υπάρχουν, απλά ήταν ένα παράδειγμα). Μεμονωμένα ή σαν συλλογές, όπως έκανε και η Sega. Για τους νέους τίτλους δε λέω ότι θα με χάλαγε να τους βλέπαμε στο pc, αλλά καταλαβαίνω ότι από επιχειρηματικής άποψης θέλει να πουλήσει μονάδες Switch...Εγώ, και νομίζω και οι υπόλοιποι gamers, θα ήθελα την αντίδραση να είναι "ας ανεβάσουμε τα παλιά μας παιχνίδια προς αγορά ώστε το κοινό να μην χρειάζεται να ψάχνει για παράνομα αρχεία"
Δυστυχώς η Nintendo δεν έχει κάτσει να φτιάξει για αρχή ένα store που θα κρατήσει, για να αποφεύγονται σκηνικά games που ήταν διαθέσιμα στo store μιας κονσόλας, να μην είναι διαθέσιμα στο επόμενο. Πάντως, για να κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου, πιστεύω ότι η διάθεση μερικών μόνο παιχνιδιών, έχει να κάνει περισσότερο με δικαιώματα που θα πρέπει να εξασφαλίσει πρώτα η Nintendo και λιγότερο με το ότι δε θέλουν να τα διαθέσουν.είναι η "ενοικίαση" κάποιων εξ αυτών μέσω της υπηρεσίας Nintendo Switch Online