By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!σε πιο σοβαρή νότα, όχι δεν μου κάνει. Έχω δει τι και πως, δεν θεωρώ ότι μπορεί αυτό το συνδικάτο να με αντιπροσωπεύει.Έχεις Συνδικάτο Τύπου και Χάρτου από το 1912. Ενημερώσου ρε νίτρο...
Full όνομα: Πανελλαδικής Ένωση Λιθογράφων - Μισθωτών Γραφικών Τεχνών - Τύπου & Συναφών Επαγγελμάτων
111 χρόνια
Το θέμα για μένα δεν είναι ένα συνδικάτο που να το θυμάμαι όποτε με συμφέρει, αλλά ένα συνδικάτο που εκ των πραγμάτων να μπορώ να συμπλέω μαζί του.
(Το αν ασχολειται κανεις υστερα για να επηρρεασει τις δευτεροβαθμιες/τριτοβαθμιες οργανωσεις των συνδικατων ειναι αλλου παπα ευαγγελιο και μεγαλη κουβεντα)
Tears of Kotaku, they're so delicious.επειδη δεν τους καλεσαν στα preview του tears of the kingdom.
αλλά αυτό δεν είναι η ελευθερία του τύπου;
εχεις ενα game που εχει βγει επισημα 8 οκτωβριου και βγαζεις αρθρο στις 9 του ιδιου μηνα (δλδ μια μερα μετα) που σε μεσες ακρες λες αστο φιλε παιζει στο pc καλυτερα κατεβασε το. δες και πως ξεκιναει το αρθρο. για να το σωσουν πετανε μια παραγραφο περι game preservation. σωστη η αποφαση της nintendo για ελληψη επαγγελματισμου και αστους εκει στο kotaku να σκουζουν μετα.Το αρχικό άρθρο του Κοτάκου έχει γίνει edit, λογικά αυτό είναι το πρωτότυπο:
![]()
Metroid Dread Is Already Running Great On Switch Emulators
Only days after release, you can play the latest entry in Nintendo's classic franchise in 4K using an emulatorweb.archive.org
Για να είμαι ειλικρινής, δεν βλέπω κάτι το τρομερό στο άρθρο. Ποιο κομμάτι ήταν αυτό που προκάλεσε την αντίδραση της Nintendo;
εχεις ενα game που εχει βγει επισημα 8 οκτωβριου και βγαζεις αρθρο στις 9 του ιδιου μηνα (δλδ μια μερα μετα) που σε μεσες ακρες λες αστο φιλε παιζει στο pc καλυτερα κατεβασε το. δες και πως ξεκιναει το αρθρο. για να το σωσουν πετανε μια παραγραφο περι game preservation. σωστη η αποφαση της nintendo για ελληψη επαγγελματισμου και αστους εκει στο kotaku να σκουζουν μετα.
X γιατί ο linus δεν είναι ίδια φάση με Kotaku (gaming reviewers ιστορίες). Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να καθήσω να σου εξηγήσω κάποια πράγματα γιατί το κάνει αντιεπαγγελματικο. Δεν με ενδιαφέρει κιόλας αν συμφωνούμε η όχι.