By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Κείμενο ενός άλλου μέλους της ZA/UM σχετικά με τον Kurvitz.
Οι παραλληλισμοί με τον Στάλιν και τον Τρότσκι είναι για πολύ γέλιο.
Ναι ρε μάνα μου αλλά πχ εγώ για όποιον πελάτη δεν ήθελε να δουλέψουμε μαζί με τις τιμές που του δίνω, δεν βγήκα να πω μην ψωνίζεται από το κωλομάγαζό του τσίπη.εντάξει ρε παιδιά, ο καθένας έχει δικαίωμα να κοστολογεί τον εαυτό του όσο θεωρεί ότι δικαιούται. Δεν βλέπω το κακό. Δεν τα βρήκαν,οκ, τέλος.
Έχουμε πάντως μια ιδέα πόσο πληρώνονται οι voice actors? Για να έχουμε μια εικόνα ποιος έχει το ηθικό πλεονέκτημα στην διαπραγμάτευση αυτή?
εντάξει ρε παιδιά, ο καθένας έχει δικαίωμα να κοστολογεί τον εαυτό του όσο θεωρεί ότι δικαιούται. Δεν βλέπω το κακό. Δεν τα βρήκαν,οκ, τέλος.
Έχουμε πάντως μια ιδέα πόσο πληρώνονται οι voice actors? Για να έχουμε μια εικόνα ποιος έχει το ηθικό πλεονέκτημα στην διαπραγμάτευση αυτή?
Ναι ρε μάνα μου αλλά πχ εγώ για όποιον πελάτη δεν ήθελε να δουλέψουμε μαζί με τις τιμές που του δίνω, δεν βγήκα να πω μην ψωνίζεται από το κωλομάγαζό του τσίπη.
δεν αναφέρει κάτι τέτοιο στο ποστ του Tony.99% μαζι σου σε αυτο, το 1% ειναι το "τελος". Ηταν μεγαλο λαθος της το οτι προσπαθησε να αποκτησει leverage με στοχο sjw αντιδρασεις για drama. Υπαρχουν συγκεκριμενοι και αποδοτικοι τροποι να διεκδικησεις τα δικαιωματα σου χωρις να ξεφτιλιζεσαι
ninjad by @nitro912gr![]()
α θεωρήσαμε ότι παρακολουθείς το θέμα τόσο εντατικά όσο και εμείς οι nolifersδεν αναφέρει κάτι τέτοιο στο ποστ του Tony.
Τέτοια κίνηση είναι άκρως αντιεπαγγελματική από μέρους της. Το "δεν τα βρήκαμε, οκ, τέλος!" ισχύει και για την ίδια φυσικά!