That's life. Ακριβώς αυτό είναι για μένα το gaming, δεν μπορώ να αλλάξω τον κόσμο όπως είναι και μου κάθεται στο λαιμό καθημερινά, δε μπορώ να πω στις υποχρεώσεις μου "άντε γεια
Δεν μπορω να σου πω, στον δρομο που χαραξε ο κουνελος. Αντε αμηθειτε ολοι, ειναι γλυκο σαν πρωινο φιλι στον πισινο.
Παιζουν online σεμιναρια, free, διαχειρισης κρισεων. Σου δινουν και χαρτι, για να το παιζεις κριση-ο-λογος και να ανεβαινεις στα τηλεοπτικα παραθυρα.
Ακουγεται αστειο για σεμιναριο ομως ριξε μια ματια, δωρεαν ειναι και βρωμαει το ιντερνετ απο αυτα.
Το gaming μπορει να ειναι μεσο εκτονωσης αλλα αν ειναι να το κανουμε ψυχοφαρμακο, καλυτερα να το ριξουμε στα πραγματικα, που τα τελευταια χρονια τα μοιραζουν με τους κουβαδες.
Εχουν εθιστει ολες οι γιαγιαδες. τρου στορυ. Ενας γνωστος προσπαθει να ξεκοψει την μανα του που ακομα δεν εχει παρει γραμμη οτι εχει εθιστει, ας επρεπε να παρει ενα κουτι και τελος ενω αυτη εχει αδειασει το φαρμακειο.
Στα ψυχοφαρμακα δεν υπαρχει ποτε ελλειψη και ενω ειναι δυσκολο να τα παρεις, στα δινουν, ειδικα εαν εισαι καποιας ηλικιας.
Παραλληλα, ειναι σημαντικο να εχεις χρονο για τον εαυτο σου.
Ολοι εχουν λιγο ελευθερο χρονο για τον εαυτο τους. Ειναι και θεμα διαχειρισης. Δεν μπορει να πει καποιος, τον χρονο μου τον τρωει η γυναικα μου. Εχει και εκεινη πραγματα να κανει.
Goo, και no παστιτσιο και πολλα αλλα πραγματα που σκουπιζουν τα δακρυα μας.