Κατά τα άλλα εγώ έβγαζα το θέμα offtopic...

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Κατά τα άλλα εγώ έβγαζα το θέμα offtopic...
σχεδόν οτιδήποτε είναι αρκετά καλό. Το θέμα είναι τι είναι διαθέσιμο. Το μεγάλο πρόβλημα σήμερα είναι οι κάρτες γραφικών. Πχ ψάξε να βρεις ακόμα και την gtx 1660...Χάζευα youtube και βρήκα το παρακάτω, για να έχουμε μια εικόνα
Σε αυτά υπάρχουν πολλές επιλογές. Ο i3-10100 είναι και λίγο φτηνότερος και άνετα καλύτερος για gaming.Το εβαλα κυριως για το κομματι cpu/ram/mobo
Σε τί τιμή αν επιτρέπεται;2,5 μήνες.
Τόσο χρειάστηκε φίλος να παραλάβει τη νέα του σύνθεση.
Όπως μαντέψατε, η καθυστέρηση οφειλόταν στην 3060
gpu που είχε η σύνθεση....
Καπου 600 συν πληνΣε τί τιμή αν επιτρέπεται;
Είναι δάκτυλος των συνδρομητικών η έλλειψη καρτών στην αγορά;Εγώ αν είχα καλή σύνδεση στο internet θα χρησιμοποιούσα το Geforce Now ως προσωρινή εναλλακτική, ή το Xcloud αν είχα ενεργή συνδρομή στο Game Pass και ήταν διαθέσιμο κανονικά. Δεν θα αγόραζα hardware.
Οταν μια εταιρια πουλαει gpu απο τη μια και συνδρομητικη υπηρεσια απο την αλλη, ενας προβληματισμος υπαρχει.Είναι δάκτυλος των συνδρομητικών η έλλειψη καρτών στην αγορά;
Οτιδήποτε είναι P4 και νεότερο μου είναι αδιάφορο....![]()
Κάποια στιγμή ήθελα να πω ότι έχω αλλάξει γνώμη από τότε. Είδα ότι οι P4 έχουν καλή υποστήριξη σε win98. Αυτό τούς κάνει εξαιρετικά βολικούς για ρετρό, τόσο για λόγους συμβατότητας όσο και επειδή είναι πολύ εύκολο να τούς βρεις σε πολύ χαμηλή τιμή. Μπορεί κανείς να κάνει ένα multiboot με win98 και λίνουξ (έχω δοκιμάσει bunsenlabs από live και δούλευε μια χαρά, Άμα βρω ποτέ όρεξη θα βάλω και win98 και ίσως και άλλα πράγματα.οι P4 είναι κάπως άτυχοι. εκνευριστικά παλιοί για οτιδήποτε κάπως σύγχρονο, πολύ καινούργιοι για ρετρό.
Οποιονδήποτε υπολογιστή μπορεί κάποιος να συνεχίσει να τον χρησιμοποιεί και υπάρχει κόσμος που ακόμα και σήμερα χρησιμοποιεί τις αρχαίες Amiga για δουλειές που τυπικά τις φανταζόμαστε σαν «σύγχρονες». Δεν χρειάζεται καν να είναι P4 μπορεί και πολύ πιο αρχαία μηχανήματα να έχουν χρήση.Μπορουν να κανουν ακομα αρκετες δουλειες.