Hank
Mind-flayer

Μετά παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα όπως προφανώς το κουτί αλλά και τα κομμάτια που έχεις μέσα. Εγώ στο κουτί που έχω τώρα (Bitfenix Shinobi) είχα έναν ανεμιστήρα κάτω μπροστά και ένα πίσω ψηλά. Όσο είχα μια GPU που κανείς δεν θέλει να την θυμάται, που ήταν μικρή όλα ήταν μια χαρά. Όταν πήρα την RX470 που είναι κανονική κάρτα σε μέγεθος και όχι δείγμα, οι θερμοκρασίες στον επεξεργαστή (με aftermarket ψύκτρα τέρας παρακαλώ) εκτοξεύτηκαν. Στο ψάξιμο πάνω ανακάλυψα το εξής.
Το κουτί μου μπροστά έχει το κλασσικό διαμέρισμα για σκληρούς, DVD. Όταν μπήκε η μεγάλη κάρτα έφτανε πολύ κοντά στους σκληρούς (σχεδόν ακουμπούσαν), δημιούργησε στην ουσία δύο διαμερίσματα μέσα στο κουτί. Ο ανεμιστήρας της εισαγωγής τραβούσε μέσα αέρα, αλλά αυτός δεν είχε δίοδο προς τα πάνω για να πάει και στον επεξεργαστή, εγκλωβιζόταν κάτω από την GPU. Το πάνω διαμέρισμα ήταν φούρνος. Το πρόβλημα λύθηκε όταν έβαλακεραμίδι στην ταράτσα και θερμοπρόσοψη με έναν ακόμα ανεμιστήρα εισαγωγής πιο ψηλά και αφού μετακίνησα και τους σκληρούς. Πλέον είμαι στα φυσιολογικά.
Συγγνώμη για τις ιστορίες για το τζάκι.
Το κουτί μου μπροστά έχει το κλασσικό διαμέρισμα για σκληρούς, DVD. Όταν μπήκε η μεγάλη κάρτα έφτανε πολύ κοντά στους σκληρούς (σχεδόν ακουμπούσαν), δημιούργησε στην ουσία δύο διαμερίσματα μέσα στο κουτί. Ο ανεμιστήρας της εισαγωγής τραβούσε μέσα αέρα, αλλά αυτός δεν είχε δίοδο προς τα πάνω για να πάει και στον επεξεργαστή, εγκλωβιζόταν κάτω από την GPU. Το πάνω διαμέρισμα ήταν φούρνος. Το πρόβλημα λύθηκε όταν έβαλα
Συγγνώμη για τις ιστορίες για το τζάκι.