What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,655
Το "ωραίο" της υπόθεσης είναι πως το 100% των μεταναστών... δεν ψήνονται κιόλας να γυρίσουν στον τόπο καταγωγής τους. Το 99% που είναι Πακιστανοί, Αφγανοί, και Αφρικανοί ποικίλων αποχρώσεων, στην πατρίδα τους δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Το 1% που είναι Σύριοι, είναι αντι-ασσαντικοί σφόδρα, και κυριολεκτικά θα προτιμούσαν να πεθάνουν παρά να επιστρέψουν σε μια χώρα υπό την ηγεσία του Ασσάντ. Οπότε δεν είναι να πεις κιόλας πως τελειώνει ο πόλεμος και θα γυρίσουν πίσω. Βρισκόμαστε σε τρελό αδιέξοδο.

Καλά τα έλεγε τελικά ο Καρατζαφύρερ πριν χρόνια: τους ρωτάς σε ποια χώρα θέλουν να πάνε, τους βάζεις σε ένα αεροπλάνο, και τους στέλνεις στην ευχή του Αλλάχ. Αν οι "ευρωπαίοι εταίροι μας" δεν παύσουν να κάνουν όλα τα χατήρια στον Ερντογάν και δεν μας βοηθήσουν επιτέλους ουσιαστικά, ίσως είναι μονόδρομος το παραπάνω. Τους προωθείς και λες στους Ευρωπαίους αφέντες μας, "βγάλτε τα πέρα". Αλλά ουτοπικό το να κάνει Έλληνας πολιτικός κάτι τέτοιο.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,258
Πάντως αν επέλθει ειρήνη στο Αφγανιστάν, οι Αφγανοί που βρίσκονται υπό επιτήρηση θα επιστρέψουν άμεσα πίσω αφού δεν θα μπορούν πλέον να ζητήσουν άσυλο.

Το χω απορία. Αν τελικώς γίνει το ντου, τι στάση θα κρατήσουν τα ενστολα;
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
Καλά τα έλεγε τελικά ο Καρατζαφύρερ πριν χρόνια: τους ρωτάς σε ποια χώρα θέλουν να πάνε, τους βάζεις σε ένα αεροπλάνο, και τους στέλνεις στην ευχή του Αλλάχ

Μου εκανε εντυπωση αυτο που εγραψες και σαν κατι να θυμαμαι και γω οτι ειχε αναφερει αν και μεσα απο αλλο context ομιλιας (νομιζω οτι ηταν στυλ εκβιασμου προς ΕΕ οπως κανει τωρα ο Ερντογαν), ομως οι μονες δηλωσεις που βρηκα του τυπου για τους μεταναστες ηταν οι εξης:

«Αν ήμουν στη θέση του Μητσοτάκη, θα είχα επιτάξει χωράφια, φεριμπότ, θα έβαζα τους πάντες μέσα και θα τους άφηνα στο λιμάνι Λαττάκεια, χωρίς να με ενδιαφέρει τι είναι ο καθένας. Παράνομα ήρθες; Φύγε! Ας ερχόσουν κανονικά, για να πάρεις άσυλο»
26-02-2020


"όποιο πλοίο με παράνομους μετανάστες διέρχεται από τα ελληνικά ύδατα θα βυθίζεται"
11|04|2011

Καρατζαφέρης: Να μεταφερθούν οι μετανάστες στα Μακρονήσια
09/04/2012
Πηγή: iefimerida.gr - Καρατζαφέρης: Να μεταφερθούν οι μετανάστες στα Μακρονήσια | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | iefimerida.gr

Προφανως και ο τυπος ειναι τερας υπευθυνοτητας και ειναι ακλονητος στα πιστευω του και τις λυσεις του, σαν ενας Ελληνας Bernie Sanders /s
Αλλα επειδη θα μου ηταν χρησιμη μια επιβεβαιωση εκεινης της ομιλιας του (πιο πολυ βεβαια για το context), εχεις κανα λινκ με τα λογια εκεινα;

Edit: Οσο για το ντου με τους μεταναστες που τους στελνει ο Ερντογαν ειναι το τελευταιο του χαρτι. Ειναι απεγνωσμενος με αυτα που γινονται στο Ιντλιμπ και τα παιζει ολα για ολα...

Ειναι μια μεγαλη ευκαιρια για το Κουλη οσο και αν φαινεται παραδοξο...αν καταφερει ο Κουλης και απαιτησει εμπρακτη αλληλεγγυη της ΕΕ/Αμεσες νεες κυρωσεις στην Τουρκια/Κυρωσεις του ΟΗΕ (και πιεση για το μνημονιο της Λιβυης απο κει) λεγοντας οτι αλλιως θα μεταφερει τη πιεση στα υπολοιπα Ευρωπαικα κρατη (καθως εχει τα προσφατα επεισοδια στα νησια κιολας που δινουν ΤΡΕΛΗ βαρυτητα στην ευρωπαικη κοινη γνωμη) τοτε θα αναγκασει το αναποφευκτο Implosion της Ερντογανικης επιδειξης δυναμης.

Δυστυχως ομως ο Κουλης ειναι Κουλης...


Edit 2:

Greece also has expectations of Europe. With 1 percent of Europe's GDP and 2 percent of its population, it finds itself processing almost 11 percent of EU asylum applications - a result of rules requiring asylum seekers to apply in the country they arrived in. So far, the EU has been unable to negotiate a permanent burden-sharing mechanism.


Some Greek officials also see the EU's deeper involvement in the Middle East as a prerequisite to resolving its refugee woes.


Αυτο αρχιζει και βγαινει προς τα εξω απο τα μεγαλα ΜΜΕ. Οτι αδικουν την Ελλαδα και την φερνουν σε σημειο να κανει πραγματα που δεν θα εκανε κανονικα.
 
Last edited:

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Ρωσια δεν θελει να παει κανενας τους, βαλκανια δεν θελει να μεινει κανενας τους, τουρκια που ειναι ηδη εκει, δεν θελει να μεινει κανενας τους.

και εννοείται Σαουδική Αραβία κ.λπ δεν θέλει να πάει κανένας. Ευρώπη θέλουν μόνο να ρθουν για να μας εμπλουτίσουν πολιτισμικά.
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
και εννοείται Σαουδική Αραβία κ.λπ δεν θέλει να πάει κανένας. Ευρώπη θέλουν μόνο να ρθουν για να μας εμπλουτίσουν πολιτισμικά.

Ναι αυτους περιμεναμε για να μας εμπλουτισουν πολιτισμικα ρε,
%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B5%CE%BB.jpg
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
άρα ο πολιτισμός μιας χώρας με υπογεννητικότα δεν αλλοιώνεται σταδιακά με μαζικές μεταναστεύσεις;
Το αν ο πολιτισμός μας βέβαια είναι καλός ή κακός αυτό είναι άλλο θέμα.
Το ότι έχεις ένα ποσοστό από φανερά ηλίθιους που λόγω ευρυζονικότητας η φωνή τους πια είναι πιο φανερή (βλ. Μανούλες του Facebook π.χ. ή άλλα καμμένα άτομα), σημαίνει ότι ο πολιτισμός μας είναι για πέταμα;
Συμφωνείς με Ισλάμ ή γουστάρεις Sharia laws όπως είναι σε τελείως καμμένες χώρες όπως Πακιστάν ή στο Dubai (που φίλος μου που δουλεύει εκεί λέει πως υπάρχει τέρμα παρακολούθηση και κυνήγι σε οτιδήποτε Anti-Islamιστικό πει κάποιος); Ίσως είναι πιο γαμάτη βέρσιον πολιτισμού αυτή.
Διαφωνείς με την κυβέρνηση (και γω αρκετές φορές), αλλά δεν κοιτάμε να κατηγορούμε απλά για να φαινόμαστε προοδευτικοί. Κοιτάμε λίγο και το επόμενο πιο πιθανό ενδεχόμενο και πως θα ήταν η κατάσταση με μια ωραία Ισλαμιστική Κατοχή. Σταδιακά πάντα μιας και αυτά δεν συμβαίνουν απ τη μια μέρα στην άλλη.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,483
και εννοείται Σαουδική Αραβία κ.λπ δεν θέλει να πάει κανένας. Ευρώπη θέλουν μόνο να ρθουν για να μας εμπλουτίσουν πολιτισμικά.
εμας δεν θελουν να μας εμπλουτισουν επειδη δεν θελουν να μεινουν στην Ελλαδα. Γερμανια, ισως Σουηδια. καποιοι τελειωμενοι θα θελουν να πανε Γαλλια και για την περιπτωση της Αγγλιας ισως κανενας, εκτος απο τους Σομαλους οι οποιοι απολαμβανουν ειδικα προνομια στην Αγγλια, χωρις πλακα.
Για τους ιδιους λογους πανε και οι Ελληνες σε αυτες τις χωρες, ακομα και στην Αγγλια και ας μην τους δινουν ειδικα προνομια. Οταν ρωτας Ελληνα που μενει, σκαει χαμογελο 40 ηλιων Λονδινο!! σσσσ ρε μαγκα.

Η Ελλαδα ειχε συμφωνησει να ξεριζωσει ολες τις ναρκες απο τα συνορα μεσα σε καποιο χρονικο περιθωριο. Η εκπληξη ηταν οτι τελειωσε το εργο 5 χρονια νωριτερα. Στην θητεια μου υπηρχαν ακομα τα ναρκοπεδια και οι τουρκοι εστελναν μεταναστες οπου υποψιαζοντουσαν οτι υπαρχουν ναρκοπεδια. ναι, οι μεταναστες απο εκεινα τα μερη δεν ειναι καινουργια μοδα.
το θυμαμαι επειδη ειχα περασει σχολειο για ναρκοπολεμο και οι κατα προσωπικου ειναι εφευρεση του διαβολου. την πιανεις στα χερια σου και νοιωθεις να παγωνει το αιμα σου.
πολυ καλα εκαναν και τις εβγαλαν.
Γνωριζω και περιπτωση στρατιωτη που μπηκε σε ναρκοπεδιο και εβγαλε με ασφαλεια καποιον καημενο μεταναστη. ειχε παρει πολυ τιμητικη ο τυπος.
ελπιζω να ηταν πραγματικη η ταχυτητα που εβγαλαν τις ναρκες γιατι θα παιξει πολυ δραμα.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,374
Συνήθως στη μέση βρίσκεται η αλήθεια. Ναι στην βοήθεια στους πραγματικούς πρόσφυγες, όχι στο "είδα φως και μπήκα". Η χώρα πρέπει να προστατεύσει πρωτίστως τα συμφέροντά της.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
εμας δεν θελουν να μας εμπλουτισουν επειδη δεν θελουν να μεινουν στην Ελλαδα. Γερμανια, ισως Σουηδια. καποιοι τελειωμενοι θα θελουν να πανε Γαλλια και για την περιπτωση της Αγγλιας ισως κανενας, εκτος απο τους Σομαλους οι οποιοι απολαμβανουν ειδικα προνομια στην Αγγλια, χωρις πλακα.

ελπιζω να ηταν πραγματικη η ταχυτητα που εβγαλαν τις ναρκες γιατι θα παιξει πολυ δραμα.

Το αν θέλουν να φύγουν από Ελλάδα δεν έχει και πολλή σημασία. Σημασία έχει που μένουν τελικά. Κι όταν το μέρος που μένουν έχει ανοχή και «πολιτική ορθότητα» τότε έχουμε π.χ. φαινόμενα ομαδικών βιασμών ανηλίκων απο ενήλικες Πακιστανούς (όχι, δεν λέω γενικά και αόριστα Ασιάτες) και τις αρχές να φοβούνται να πιάσουν τους βιαστές για να μην χαρακτηριστούν «ρατιστές». Ενώ θα πρεπε να σαπίζουν σε φυλακές ότι εθνικότητα κι αν έχουν. Μιλάμε για αστεία πράγματα και το άλλο άκρο από αυτό που είχαμε εδώ με Χρυσή Αυγή.
Προφανώς και η δικαιοσύνη δεν βρίσκεται ποτέ σε άκρα ιδεολογιών.​
Για νάρκες δεν μπορεί να υπάρχουν άλλες κούνελ, μιας και βλέπεις ΜΑΤ και λοιπούς να πατάνε εκεί. Έτσι κι αλλιώς και το 2009/2010 που πάλι ερχόνταν από Έβρο μαζικά, δεν υπήρχε κάνας νεκρός από νάρκη.​
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,483
με την αιτια δεν ιδρωνει κανενα αυτι. με το αποτελεσμα (χιλιαδες που ψαχνουν νεα γωνιτσα) ο καθενας βγαζει απο μια κοσμοθεωρια.
μεσα απο αυτο το μπαχαλο, ο καθε ηλιθιος μοιαζει να τα λεει σωστα. εννοειται φιλτατε Epitaph οτι δεν εννοω εσενα.
ο καθε ηλιθιος πολιτικος μοιαζει με σωτηρα και κανενας δεν παιρνει χαμπαρι τι γινεται εκτος φυσικα απο τις περιπτωσεις οπου οι μασωνοι θελουν να εξαφανισουν τον ελληνικο πολιτισμο, πριν προλαβουν οι θεοι απο το διαστημα να μας μεταφερουν στο αλφα κενταυρι για να ενωθουμε με την φυλη μας.
 

mruseyourbrain

Blackguard
Joined
Oct 29, 2015
Messages
1,179

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,887
Η φάση είναι κυριολεκτικά
-ελα ρε τη λέει εκεί στη Γερμανία;
- τέλεια φίλος, επιδόματα να φαν και οι κότες!
- ωραία λοιπόν έρχομαι και εγώ.
Οι περισσότεροι Σύριοι, Ιρακινοί και Ιρανοί που έχω συνομιλήσει όλοι τους πέρασαν πρώτα από Ελλάδα μου είπαν και στο ερώτημα γτ επέλεξαν ντε και κλ να ανέβουν μέχρι πάνω Γερμανία είναι διότι εκεί είχαν κάποιον γνωστό τους ή συγγενή.

Από τη δική μας πλευρά πάλι όλοι όσοι έρχονται είναι κυρίως χρεοκοπημένοι με χρέη σε εφορία και τράπεζες.
 

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,317
Shiet could hit the fan, easily


ignore the Bitcoin comment..
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490


"I am talking about the sick mentality that says that 'The Hands of Allah are shackled'..."

Δες μετά τι λέει για Ευρώπη. Υπάρχουν άτομα που πιστεύουν ακράδαντα τις προφητείες αυτές και είναι 20 φορές πιο καμμένοι από τους Χριστιανούς μας εδώ. Από την άποψη ότι δεν είναι τόσο ανεκτικοί. Ο καπνός για τέτοιες θεωριές πολιτικών (Βελόπουλος, Σώρας) ή Λιακόπουλων από αυτούς εδώ βγαίνει (φωτιά). Μπορεί να τα τραβάνε σε τελείως άκυρα σημεία (Ελ, Ελάνιο πνεύμα μπλα μπλα) , αλλά θυμίσου π.χ. πότε και πόσες εθνοκαθάρσεις έχουν κάνει οι Τούρκοι και πως ακόμα δεν δέχονται ως εθνοκάθαρση αυτή των Αρμενίων. Οπότε γι' αυτούς ΄χεστηκε η φοράδα στ' αλώνι.

Τέλος πάντων, όλα αυτά είναι πολύ ανησυχητικά.
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000

Πανικοβάλλεται ο Ερντογάν και φαίνεται.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,483
Epitaph Δεν ειναι ολοι οι μουσουλμανοι το ιδιο και ουτε εχουν τον ιδιο τροπο σκεψης. Πιστευω οτι ειναι μεγαλο λαθος να βγαζουμε συμπερασματα για τους μουσουλμανους απο random video που βρισκουμε στο youtube. Φαντασου τωρα να εισαι μουσουλμανος και να δεις video με τον Αμβροσιο. Τι αντιληψη θα εχεις μετα για τον χριστιανισμο;
οποιος θελει να εχει σοβαρη αντιληψη για το ισλαμ. πρεπει να ενημερωθει για τις "αιρεσεις" τις σεχτες κτλ για παραδειγμα, ποιοι ειναι οι sufi;
δεν μπορεις να εχεις μια ασφαλη αποψη για μια θρησκεια, απο random video. Αν καποιος θελει να μαθει, πρεπει να διαβασει το κορανι, τι λεει το βιβλιο τους; Εγω δεν μπορω να παρω στα σοβαρα τον εαυτο μου εαν ενημερωνομαι απο τις μαμαδες του φουμπου.
Ναι, το κορανι κοσμει την βιβλιοθηκη μου στην Ελλαδα και το εχω διαβασει. Αυτο που ισχυει ειναι το ιδιο και για τα χριστιανικα κειμενα, οπως το παρει κανεις.

Το bad influence για το ισλαμ πηγαζει απο την Σ. Αραβια η οποια τυπωνει και μοιραζει το κορανι της σε ολο τον κοσμο, αλλα εκει δεν υπαρχει προβλημα γιατι ειναι φιλοι των Αμερικανων.
Οι τρομοκρατες που χτυπησαν τους διδυμους πυργους ηταν
15 απο Σ. Αραβια
2 απο Αραβικα Εμιρατα
1 απο Αιγυπτο
1 απο Λιβανο
Ας μπουκαρουμε στο Αφγανισταν να πιασουμε τους τρομοκρατες.....

αυτα δεν ειναι σεναρια συνωμοσιας και ζουμε σε ενα κοσμο οπου ο μεσος δυτικος πιστευει οτι ο μωαμεθ ειναι ο θεος του ισλαμ.
Παιζει προβλημα στην μεταφραση, εχουν χαθει αυτοι αλλα και εμεις. υπαρχει ολοκληρο αρθρο για το ντυσιμο των γυναικων του ισλαμ.
ειναι ενα ωραιο κειμενο γιατι δειχνει τον στραβο τον δρομο.
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000

Πανικοβάλλεται ο Ερντογάν και φαίνεται. vol2
 

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,324
...οποιος θελει να εχει σοβαρη αντιληψη για το ισλαμ. πρεπει να ενημερωθει για τις "αιρεσεις" τις σεχτες κτλ...

Αυτό ακριβώς. Το τι γίνεται μεταξύ σιιτών και σουνιτών δεν περιγράφεται εύκολα. Πιο εύκολα θα λυθεί το Παλαιστινιακό παρά οι σχέσεις των 2 δογμάτων του Ισλάμ. Αυτό το "γιατί δεν πηγαίνουν στην τάδε μουσουλμανική χώρα, δίπλα είναι" που ακούω και διαβάζω συχνά είναι μια υπεραπλούστευση που δείχνει άγνοια.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Θα πρέπει να φτιάξουμε ένα side-thread για το Κοράνι.
Εγώ ξέρω ότι οι Ισουφιστές είναι οι πιο καμμένοι ... ψυχεδελικοί μουσουλμάνοι που μας δίνουν τα ωραία βίντεος με metal parodies...


Βασικότερο απ όλα όμως :
1)The Quran is perfect; no mistakes, no falsehood, no nonsense
Ο ορισμός του απολυταρχισμού.
Άρα το «θαύμα» που ο Μωάμεθ έβαλε τον Αλλάχ «να κόψει τη σελήνη στα δύο» και μετά ως δια μαγείας (Αλλάχ μαγεία πάντα) κόλλησε, δεν είναι λάθος, ούτε ψέμα, ούτε μπούρδα. Είναι τελειότητα.
2) God does not need any addition to His book.


To επιχείρημα μου είναι πως μπορεί ένα βιβλίο που δηλώνει ότι κατέχει την απόλυτη αλήθεια να κάνει ανθρώπους να μην είναι απολυταρχικοί και καμμένοι; Ο Αμβρόσιος υποθέτω έχει αυτήν την ιδεολογία. Πότε είδαμε όμως τελευταία φορά Χριστιανικό κράτος/πλήθος να λιθοβολεί ή να καίει άτομα επειδή πατήσανε ή κάψανε τη βίβλο;


Κάτι πάει πολύ στραβά με αυτά τα άτομα. Επίσης κανείς δεν είπε ότι όλοι οι Μουσουλμάνοι είναι καμμένα μυαλά. Εγώ για Πακιστάν μίλησα και Σαουδική Αραβία. Το παραπάνω με τη Φαρκούντα το θυμάμαι να το διαβάζω πριν 3-4 χρόνια, αλλά δεν θυμόμουν χώρα.
Ti πιστεύει το κάθε δόγμα δεν θα κάτσω να το ψάξω (γιατί δεν έχω χρόνο - αν έχει χρόνο κάποιος ας πει επιγραμματικά) , απλά ξέρω ότι π.χ. οι Τούρκοι στο θέμα του Ισλαμ είναι πιο νορμάλ απ ότι άλλοι. Άλλο αν είναι τέρμα εθνικιστές και θέλουν να επεκταθούν σε κάθε κατεύθυνση.
 
Last edited:

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,655
Με τους Σαλαφιστές Σουνίτες είναι το κυρίως πρόβλημα. Οι οποίοι ισχυρίζονται λίγο-πολύ πως "το μοναδικό ΑΛΗΘΙΝΟ ΙΣΛΑΜ είναι αυτό που ασκούσε ο Μωάμεθ και οι επόμενες 2 γενεές μετά από αυτόν, και ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ήρθε μετά από αυτούς είναι false νεωτερισμός που πρέπει να καταπολεμηθεί". Ουσιαστικά όλοι οι Τζιχαντιστές που μάχονται αυτή τη στιγμή στη Συρία ανήκουν σε αυτό το δόγμα.
 
Top Bottom