Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Η φάση στην περιοχή

Θα έμπαινα στην μάχη, αλλά δυσκολεύομαι να διαλέξω ποιανού Θεού θα σηκώσω το φλάμπουρο. Το δίκιο το έχουν οι μουσουλμάνοι, αλλά η φλόγα μέσα μου λέει να βάλω τα ιωαννίτικα και να βγω παγανιά.

ο Φαιδων δεν εμαθε οτι οταν οδηγας σε δυο ροδες, θα πας εκει που κοιτας. Μην κοιτας τα καγκελα και μη κοιτας το δεντρο. Ο λογος που βλεπουμε τοσα βιντεο οπου καποιος παει και καρφωνεται στο μοναδικο δεντρο στο χωραφι.
Εγω δεν μπαινω σε καμια μαχη, δεν υπαρχει ηγητορας και οι μισθοι ειναι μονο λογια.

Παραδειγμα, οσοι πηγαν εθελοντες στην Ουκρανια. Ενος λεπτου σιγη...

Εχω εμπιστοσυνη στον μιλεη. Θα σωσει τους αργεντινους με το πητκοη που θα βγαλει μετα απο πωληση ενεφτη των νεκρων σκυλων του

giphy-downsized.gif

1

Ιστορικη στιγμη ηττας

Wtf μπηκαν και οι μεγαλοι παικτες

Σιγουρα τα δυο γεγονοτα εχουν καποιο correlation!!!

1

Ιστορικη στιγμη ηττας

Wtf μπηκαν και οι μεγαλοι παικτες

Σιγουρα τα δυο γεγονοτα εχουν καποιο correlation!!!
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ σαν correlation είναι να τελειώνουμε να πετάμε λεφτά στην Ουκρανία για να στείλουμε"ανθρωπιστική" βοήθεια στην Γάζα.

Ο Ουκρανος περιμενει τους Ρωσους να καθισουν στο τραπεζι, για να υπογραψουν
expulsion of all Russian forces from Ukraine and accountability for war crimes.
Αυτο ισως να γινει οταν δεν θα εχει τιποτα να κυβερνησει.

Αυτο που βλεπω ειναι η ρουτινα της Κινας να χωνεται σε σημαντικα γεγονοτα. Ασημαντα μπροστα στις εξελιξεις με την Ταιβαν.

Highlight
China's foreign ministry said it appreciated and welcomed Nauru's decision. It did not directly answer a question on how much money it offered.

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ σαν correlation είναι να τελειώνουμε να πετάμε λεφτά στην Ουκρανία για να στείλουμε"ανθρωπιστική" βοήθεια στην Γάζα.
όχι μωρέ, απλά δεν θέλουν να κλείσει το πέρασμα του σούεζ.

Στην Γερμανια βγηκαν τα τρακτερ στους δρομους. Η παγκοσμια οικονομια χρειαζεται πολεμο, ελεγχομενο ομως, οχι οπως την τελευταια φορα που δεν εμειναν ουτε οι πισινες.

Back