What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,990
Αφηνω αυτο εδω, ανηκει και στα facepalms. Το ψωμι κατα τη γνωμη μου δεν αφορα τοσο το στρατιωτικο σκελος αλλα τα παρακατω.


Τι facepalm ρε μάνμου... Αν ισχύουν όλα αυτά, μιλάμε ότι πρέπει να πάρουν "φωτιά" τα ναυτοδικεία και τα δικαστήρια...
Τέτοια προχειρότητα πια;... Μας δουλεύουν;...
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,520
Οσοι κανουν που και που κανενα κλικ στον Neil deGrasse το ξερουν ηδη, εκτος και αν διαβαζουν για αστροναυτες, οποτε το ξερουν ηδη, απο την πηγη.
Screenshot-2024-04-14-15-10-49.png


ολοκληρο.
You develop an instant global consciousness, a people orientation, an intense dissatisfaction with the state of the world, and a compulsion to do something about it. From out there on the moon, international politics look so petty. You want to grab a politician by the scruff of the neck and drag him a quarter of a million miles out and say, Look at that, you son of a bitch.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,520
προτιμω να πεθανω μεσα στην αγωνια και την ταλαιπωρια, παρα να εχω τετοια κοιλια. τα μακαρονια να τα φας μονος σου. Αν εχεις τιποτα κοψιδια στην γκανταψυξη, να το συζητησουμε σαν πολιτισμενα οντα.
Ξερεις, το σκεφτομουν. μονο μακαρονια αποθηκευει τουτος; κατι δεν μου πηγαινε καλα και τοτε, μια μικρη αναλαμπη. Αποθηκευεις πολλα πραγματα αλλα δεν λες τιποτα. Θα τα παρουσιασεις οταν θα ερθει η πεινα, για να μαζεψεις ολα τα γκομενακια, ενω εμεις θα ψαχνουμε να φαμε ριζες απο αγριοχορτα. Δεν θα εχουμε και ενεργεια για να πηδηξουμε.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,489
έχω και κρέας, αλλά ακόμα και στην κατάψυξη δεν βγάζει πολύ, δηλαδή οκ μπορείς να το αφήσεις κανά χρόνο, αλλά μετά η γεύση και η υφή είναι παράξενες. Οπότε καταλαβαίνεις είναι το πρώτο που θα φύγει μετά τα φρέσκα τρόφιμα.

Έχω και κονσέρβες σε ένα survival kit στο αμάξι, και αυτές γενικά αν και τα παιχνίδια μας έχουν κάνει να πιστεύουμε ότι αντέχουν χρόνια, πάνω από 2 χρόνια δύσκολα πάνε και όχι όλα τα τρόφιμα σε κονσέρβα.

Τα μακαρόνια από την άλλη αντέχουν 3-4 χρόνια τουλάχιστον με βάση την επίσημη ημερομηνία, άνετα και 5.

Νομίζω το επόμενο stage είναι η αποθήκευση σπόρων :p
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,337
Μια χαρά άσκηση έκανε η Τεχεράνη!!

Αφού έστειλε ένα μίγμα από drones , ICBM's και cruise, έβγαλε τα συμπεράσματα της για την άμυνα του Ισραήλ. Βγήκαν και πανηγυρίζουν ότι πέτυχαν τους στόχους τους (σωστόν), και back to the board για να εφαρμόσουν τα διδάγματα από την επίθεση στην νέα γενιά των δημιουργιών τους.

Ο Μπιμπι από την άλλη, μια χαρά του έρχεται να το ξαναπαίξει σωτήρας!! Το ένα άκρο τροφοδοτεί το άλλο, και οι ενδιάμεσες απώλειες βαφτίζονται ανάλογα ("μάρτυρες" ή "πεσόντες")!!

Ανέκαθεν το πρόβλημα της Τεχεράνης ήταν οι "Φρουροί της Επανάστασης", οι οποίοι πλέον έχουν οργάνωση και M.O. ανάλογο της Μαφίας, Να θυμηθούμε μόνο ότι, η κατάληψη της Αμερικάνικης Πρεσβείας στην Τεχεράνη το 1979, οργανώθηκε και εκτελέστηκε αυτόνομα από τους Φρουρούς, χωρίς την πρότερη ενημέρωση του Χομεϊνί.

Εάν αποδυναμωθούν οι Φρουροί, είναι πολύ πιθανό να αλλάξει και η θέση της Τεχεράνης, απέναντι στην Δύση.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,520
Εάν αποδυναμωθούν οι Φρουροί, είναι πολύ πιθανό να αλλάξει και η θέση της Τεχεράνης, απέναντι στην Δύση.
ναι αλλα μιλαμε για φανατικους
 

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,324
Έκανε δοκιμούλα το Ισραήλ στους Arrow (αντιβαλλιστικοί πύραυλοι) και μια χαρά διαφήμιση τους βγήκε.
Σε λίγο καιρό θα τους μοσχοπουλάει σε διάφορες δυτικές χώρες.

Ευχαριστώ πρέπει να πουν στο Ιράν.
 

Norshgaath

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Aug 3, 2023
Messages
1,890


The protests, led by the “No Tech for Apartheid” organization, focused on Project Nimbus, Google and Amazon’s joint $1.2 billion contract to provide the Israeli government and military with cloud computing services.

The arrests, which were livestreamed on Twitch by participants, follow rallies outside Google offices in New York, Sunnyvale and Seattle, which attracted hundreds of attendees, according to workers involved.

The Israeli Ministry of Defense reportedly sought consulting services from Google to expand its access to Google Cloud services. Google Photos is one platform used by the Israeli government to conduct surveillance in Gaza, according to The New York Times.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,520
Αυτο το τελος αργει, παρηγορια στον αρρωστο εχει καταντησει.
 
Top Bottom