Stamatimenos
Death Knight
Ε ρε μλκ, δε θα προλάβουμε ποτέ να παίξουμε Gothic remake, επειδή κάτι κομπλεξικοί μικροτσούτσουνοι Εβραίοι και Άραβες μετράνε τα πουλιά τους και τους χώρισαν οι γυναίκες τους...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Μην σου πω ότι θα κάνουν βόλτες με τα πραγματικά διαστημόπλοια τους πριν πετάξουν αυτά του SCΤι να πουν και αυτοί που περιμένουν το Star Citizen. Ποιο γρήγορα θα έρθει ο σεληνιακός τουρισμός παρά εκείνο.
Τι να πουν και αυτοί που περιμένουν το Star Citizen. Ποιο γρήγορα θα έρθει ο σεληνιακός τουρισμός παρά εκείνο.
Το σημερινό Ιράν είναι πολύ ανώτερο πολιτισμικά σε σχέση με την σημερινή Ελλάδα (και ανώτερο πολιτισμικά και από την «προηγμένη Ευρώπη»)Σίγουρα πιο based από ό,τι είναι σήμερα (εξαιρούνται τα match με Άλεξ και Θέμη και γενικά τα περισσότερα με Ελλάδα, εκεί ήταν πελάτες μας).
Ναι οι αγιατολάδες και τα ανθρώπινα δικαιώματα εκεί, είναι εξαγωγή πολιτισμού.
Ή και όχι.
Στα εξωτικά Σέρρας κάτι στην πεδιάδα του Νομού δεν υπάρχει τίποτες. Μόνο στα βουνά και στις παραλίες του Οφρυνίου (κοντινότερη παραλία για τους Σερραίους) Δε λέω, μας φρόντισε ιδιαιτέρως πάλι το μπλε κόμμα.Ο Γεραπετρίτης φρόντισε και για αυτό!
Βρείτε λοιπόν που είναι το κοντινότερο σε εσάς σημείο συγκέντρωσης σε περίπτωση ανάγκης, πολέμου δηλαδή και ετοιμαστείτε αναλόγως.
Στο χωριό μου είναι δίπλα στο νεκροταφείο, οπότε αν δούμε κάνα μανιτάρι να φουσκώνει στον ορίζοντα απλά θα ξαπλώσουμε κάτω όπως είμαστε.
Στο δε Αιγιο λέει κάτι για Karampela’s house!
*Ιράκ ναι. Τα χε πει...Επειδή η μνήμη μου καμιά φορά μου παίζει περίεργα παιχνίδια. Θυμίστε μου κάτι. Ο Trump δεν είχε χαρακτηρίσει τους πολέμους στο Ιράν και στο Αφγανιστάν ως χαζούς κι ότι μ' αυτόν θα έδινε τέλος σ' όλους που συνεχίζονται; Εκτός κι αν η λύση είναι ο 3ος παγκόσμιος οπότε ναι μετά απ' αυτόν θα τελειώσουν όλοι.