Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
εκτός από τις αναφορές για μεταφορές στρατιοτικού εξοπλισμού από τις ΗΠΑ έχουμε και ολικό μπλοκάρισμα GPS σε αυτές τις ενδιαφέρον περιοχές...

Screenshot 2025-06-20 at 22-24-28 GPS jamming & interference map Flightradar24.png

Επειδή η μνήμη μου καμιά φορά μου παίζει περίεργα παιχνίδια. Θυμίστε μου κάτι. Ο Trump δεν είχε χαρακτηρίσει τους πολέμους στο Ιράν και στο Αφγανιστάν ως χαζούς κι ότι μ' αυτόν θα έδινε τέλος σ' όλους που συνεχίζονται; Εκτός κι αν η λύση είναι ο 3ος παγκόσμιος οπότε ναι μετά απ' αυτόν θα τελειώσουν όλοι.

Επειδή η μνήμη μου καμιά φορά μου παίζει περίεργα παιχνίδια. Θυμίστε μου κάτι. Ο Trump δεν είχε χαρακτηρίσει τους πολέμους στο Ιράν και στο Αφγανιστάν ως χαζούς κι ότι μ' αυτόν θα έδινε τέλος σ' όλους που συνεχίζονται; Εκτός κι αν η λύση είναι ο 3ος παγκόσμιος οπότε ναι μετά απ' αυτόν θα τελειώσουν όλοι.
*Ιράκ ναι. Τα χε πει...
Κάποιοι τον δικαιολογούν λέγοντας πως «Πάντα ήταν ενάντια στα πυρηνικά του Ιράν ο Τραμπ». Που οκ το χε πει, αλλά κάτσε λίγο ρε μάγκα. Μιλάνε για νταήδες της Μέσης Ανατολής και οι ΗΠΑ+Ισραήλ είναι σταθερά ο νταής όλου του πλανήτη.

Επίσης μια απορία. Η ordinance bomb που διαφήμιζαν και μας είχαν σπάσει τα αρχίδια τόσες μέρες, έχουν ειδικό homing μηχανισμό για να πέσουν όλες στην ίδια τρύπα που δημιουργεί η πρώτη που ρίχνουν;
Είμαστε σίγουροι πως είχαν τέτοια ακρίβεια;

Ακόμα αν κατάλαβα καλά είχαν συνολικά 20 τέτοιες και ρίξαν τις 18. Τις 6 τις ρίξαν στο Φορντό και τις άλλες 12 στα άλλα 2 πυρηνικά εργοστάσια/εγκαταστάσεις...Επίσης έχουν μείνει μόνο με 2 τέτοιες. Αν τους κάνουν ένα ντου από Κίνα/Πακιστάν θα αρχίσουν να ρίχνουν πυρηνικά;

Κάτι ακόμα ήθελα να πω αλλά το ξέχασα...

Edit : A ναι... Κάπου πήρε το μάτι μου κάτι άρθρα του CNN πως ήταν ιστορική η μέρα που έριξε τις βόμβες η Αμερική και πως τώρα πια ο φόβος των Ιρανών έχει φύγει και θα γίνουν όλα ρόδινα σύντομα. Ε ναι αφού το CNN συμφωνεί με Τραμπ και του αρχίζει να του πλέκει εγκώμια, τότε έκανε μια απ τις μεγαλύτερες μαλακίες που μπορούσε ο Τραμπ.

Η ordinance bomb που διαφήμιζαν και μας είχαν σπάσει τα αρχίδια τόσες μέρες, έχουν ειδικό homing μηχανισμό για να πέσουν όλες στην ίδια τρύπα που δημιουργεί η πρώτη που ρίχνουν;

Ναι. Καθοδηγούνται από GPS, και η επόμενη εκμεταλλεύεται τον κρατήρα της προηγόύμενης.

Ο Trump δεν είχε χαρακτηρίσει τους πολέμους στο Ιράν και στο Αφγανιστάν ως χαζούς
Ιράκ ήθελα να γράψω.... Oh well πλέον και στις 2 χώρες έχουν χτυπήσει.

Back