What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Για ποια games θα θέλατε ένα remake στο στυλ των Resident Evil;

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Azrael's Tear, remake και sequel.

Anachronox θεωρώ ότι στέκει ακόμα και σήμερα, αλλά ένα επιτυχημένο remake είναι η μόνη πιθανότητα να δούμε κάποια μέρα και sequel.

Arx Fatalis, για τους ίδιους λόγους με το Anachronox.

Dark Earth, ένα δυστυχώς λησμονημένο action adventure με στοιχεία και από Alone in the Dark και Silent Hill και Resident Evil και απ' όλα. Ο Γάλλος developer είχε στήσει ολόκληρο setting και design/lore bible με τα οποία ήλπιζε ότι θα μπορέσει να φτιάξει cross-media entertainment empire, με βιβλία, ταινίες, graphic novels και games. Καλά πήγε αυτό...
 
Last edited:

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,667
Ήθελα να προσθέσω ότι εν γένει για τα παλιά παιχνίδια πολύ περισσότερο θα ήθελα να ελευθερωθούν και να κάνει ό,τι θέλει η κοινότητα παρά ένα "remake".
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,524
Πριν καμιά 20ετία είχε κυκλοφορήσει το Lord of the Rings: Return of the King το οποίο είχα λιώσει με φίλο σε coop! Local! Σε κονσόλα! Το παιχνίδι ήταν βασισμένο στις ταινίες που είχαν κυκλοφορήσει εκείνη την εποχή και περιείχε και cutscenes απ' αυτές και φυσικά οι χαρακτήρες ήταν σαν τους ηθοποιούς! Αυτό όπως και το LOTR: The two towers (με σκηνές και levels και από την πρώτη ταινία) θα ήταν κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενα!
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Aπό το Γουίτσερ αν αφαιρέσουν κάρτες και σεξ κάθε τρία δευτερόλεπτα τι θα μας μείνει; Το ινσταλέσιον; Πάντως μικρές αλλαγές του να κάνουν τον Βέσεμιρ μαύρη βήγκαν λεσβία μπαχαλοσατανίστρια πιστεύω πρέπει να τις περιμένουμε.
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
πολλα απο τα γκειμπλει στοιχεια του 1 γουιτσορα δεν περασαν στα επομενα παιχνιδια, χωρις αυτα ομως η ατμοσφαιρα του παιχνιδιου χανει πολυ. πχ πολλα τερατα δεν βγαιναν την ημερα η τα συναντουσες μονο στις θεοσκοτεινες κρυπτες. σε συνδυασμο το οτι ξεκινας και ως παιχτης και ως γεραλδιος απο το 0 παλι κανει τον κοσμο πολυ ποιο επικινδυνο απο οτι στο 2/3. συν το συστημα αλχημειας, που πραγματικα ειναι απολαυση να ντιστιλαρεις τα μαγικα τσιπουρα και αφου τα πιεις και λαδωσεις και το σπαθι να πας για το contract και τελικα να βγεις ισα βαρκα απο θεμα λεφτων οπως στα βιβλια.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Είχαν λίγο σάπιο gameplay, θυμάμαι, αλλά στον τομέα story/ατμόσφαιρα ήταν τρομερά τα Blair Witch. Και το Nocturne πολύ καλό αλλά το story μού είχε φανεί τυπική μπιμουβιά. Το έσωζε ο υπερκούλ πρωταγωνιστής.
 
Last edited:

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Είχαν λίγο σάπιο gameplay, θυμάμαι, αλλά στον τομέα story/ατμόσφαιρα ήταν τρομερά τα Blair Witch. Και το Nocturne πολύ καλό αλλά το story μού είχε φανεί τυπική μπιμουβιά. Το έσωζε ο υπερκούλ πρωταγωνιστής.

Stranger - ΘΕΟΣ!

Όλα τα κεφάλαια του Nocturne μου άρεσαν και ειδικά το τελευταίο θύμισε λίγο Twin Peaks Season 2 (Windom Earle - Hamilton Killian) και τα Blair Witch θύμισαν πολύ περισσότερο (Owl, Hecaitomix, Indian Guru κ.λπ.).

Το στόρυ του Νόκτουρν ήταν όντως μπιμουβιά (αλλά όμορφη για μένα), και το έκανε ακόμα καλύτερο το Voice Acting του Mathis (RIP) και τα σπλάττερ/τσοπ οφφ φύζικς των τεράτων και τα καμπαρντίνα φύζιξ του Στρέηντζερ!
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Ας ρίξω κι εγώ μερικά games στο πηγάδι των ευχών.
Αναφέρθηκαν ήδη:
Discworld Noir
Soul Reaver/Legacy of Kain series
New Vegas
Kotor 1 & 2
Resi 1
Red Dead Redemption
Silent Hill 1

Προσθέτω επίσης:
Beyond Good & Evil
Maniac Mansion (με γραφικά Day of the Tentacle, χωρίς dead ends και γενικά πιο streamlined gameplay)
Zak McKracken (βλ. πάνω)
Discworld 1 (στο στυλ του 2)
 

Thaxll'ssillyia

Φραγκολεβαντίνος μπιφτεκάς
Joined
Feb 11, 2021
Messages
2,000
Να αφησετε τα BG1+2 εκει που ειναι παρακαλω! Τα Enchanced Editions προσθεσαν αρκετα QoL πραματακια, ρισπεκτ στα παιδια που το βγαλανε καθως ειναι κατι πολυ δυσκολο για μια τελειοτητα που δε παιρνει βελτιωσεις.

Σε λιγο θα ζητατε να τα κανουν και αυτα TB, με ανιμε σχεδιαση και 5ης εκδοσης κανονες!

Για οσους θελουν τετοια πραματα, αλλα και για οσους απο εμας θελουμε να δουμε απογονους της σειρας, υπαρχει το BG3 τον Αυγουστο.
 

Thaxll'ssillyia

Φραγκολεβαντίνος μπιφτεκάς
Joined
Feb 11, 2021
Messages
2,000
Νάτος και ο αλλος!!! (Για τον ναύαρχο λεω, ο βόρειος νιντζαρε τελευταία στιγμή)
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
η αληθεια ειναι οτι οι enhanced editions των bg1&2 επαρκουν. δεν ειναι αναγκη να γινει καποιο remake.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Αξιουαλυ, αν τα εκανε καμια καπκομ, θα δεχομουν να κατσω στο τραπεζι των διαπραγματεύσεων.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Σχετικά με τα BG 1+2 εμένα δε μου αρκούν οι EE, αλλά δεν είμαι και πλεονέκτης, χαίρομαι που υπάρχουν και είμαι ευγνώμων. Ιδανικά όμως θα τα ήθελα με τη μηχανή των Pillars, κυρίως γιατί έχει περισσότερη κίνηση και ζωή στα backgrounds, δηλαδή τo prerendered υλικό είναι αφενός πολύ λιγότερο (σε σχέση με τα actual 3D models και 2D sprites) στα PoE και αφετέρου έχει "περισσότερη κίνηση".
Θα διαφωνήσω και με το New Vegas, διότι όντας ολιγαρκής μια χαρά μου είναι σε γραφικά η μηχανή του Oblivion, οπότε δε καίγομαι για remake. Θα διαφωνήσω ΚΑΙ για τα Halo 1+2, μιας και το ήδη remaster που είδα στη Master Chief collection του Steam μου αρκεί, και το προτιμώ κιόλας γιατί μπορείς με ένα κουμπί να παίξεις με τα αυθεντικά γραφικά, seamlessly .

Πέρα από αυτό, θα συμφωνήσω με πολλά από τα παραπάνω και να τονίσω ότι θα ήθελα Gothic 1+2 όχι απλά remake αλλά να γίνουν και ένα παιχνίδι. Θα ήθελα επίσης Pokemon gen 1+2 να γίνουν ένα game μαζί με Orange Islands region. Blade of Darkness με μηχανή-physics των souls games, και ιδανικά open world σαν το Elden Ring.
A Bug's Life, Xena, Jedi Power Battles του PS1. Θα ήθελα όλα τα KiM POSSIBLE games που έχουν βγει για GBA και NDS να γίνουν έστω με τη μηχανή του αντίστοιχου game για PS2. Και θα ήθελα και εγώ τα Two Towers- ROTK με μια μηχανή σαν του D&D: Dark Alliance για παράδειγμα. Α, και μιας και μίλησα για DnD θα έπαιζα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ τα Ravenloft DOS games σε μια μηχανή έστω σα το Skyrim αλλά με σκοτεινά χρώματα για να φοβηθούμε και λίγο.
Α, και since the cat is out of the bag, θα ήθελα όλα τα Harry Potter games, αλλά κυρίως τα τρία πρώτα, στο ήδη έτοιμο map του Hogwarts Legacy.
 
Last edited:

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Θα ήθελε κάποιος φίλος να στηρίξει την υποψηφιότητα του Summoner?
Ομοίως και το robin hood the legend of Sherwood. Το δεύτερο στέκεται ακόμη μιας που τα γραφικά ποτέ δεν αποτελούσαν πρόβλημα για τέτοιους τίτλους, αλλά ένα ρετους σε μηχανισμούς και εικόνα δεν χάλασε ποτέ κανέναν.

Α να πω ότι θα ήθελα κι ένα ρεμαστερ στο Amalur, Re Re reckoning για την φάση και μόνο.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Αξιουαλυ, αν τα εκανε καμια καπκομ
Όσο περιμένετε, μπορείτε να παίξετε το TB RE, που δεν είναι από τη Capcom
 
Top Bottom