What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Για ποια games θα θέλατε ένα remake στο στυλ των Resident Evil;

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,540
Πόσες κρίσεις έχει πια αυτός ο Ντίνος, για να τον κάνουν και remake........(🥶)

Πολύ καλό νέο πάντως, εφόσον ισχύει.
Aμά είναι ο Μήτογλου πολλές:ROFLMAO:
Dino's Dope Crisis συγκεκριμένα
 

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,531
Θα παιξω χαρτι νοσταλγιας και θα ζητησω τα παρακατω

Crusader: No Remorse
Crusader: No Regret.

Τα θελω σε κανονικο 3rd person με κανονικη καμερα και οχι view απο ψηλα, με κανονικη κινηση προς ολες τις κατευθυνσεις αντι για "σταυρο", δραση σε πραγματικο χρονο, πλυμενα, γυαλισμενα κλπ
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,540
Θα ήθελα να βγει το Ubik με την ίδια ακριβώς ελληνική μεταγλώτισση που είχε τότε για τον ταξιτζή που τον ρωτάς πως το βλέπει το ματσάκι το βράδυ και λέει "Δεν μ'ενδιαφέρει εμένα του ματς" :ROFLMAO:
 

Getta Robo

Gelatinous Cube
Approval of the Admiral
Joined
Nov 21, 2022
Messages
164
@Adhan @Mogrey665

Αυτο θα πρεπει να θεωρηθει η βαση για μια αναβιωση / αναδημιουργια ενος Zelda. Στην αισθητικη και προτυπα του αυθεντικου παιχνιδιου, αλλα και φυσικα με απαραιτητους εμπλουτισμους και προσθηκες.
Και κλασικα η Nintendo θα το πεταξει στο καδο ανακυκλωσης και θα κανει του κεφαλιου της.
 

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,700
Εγώ το έχω ξαναναφέρει παλιότερα. Dune. Μιλώ όχι για το RTS αλλά για εκείνον τον ενδιαφέροντα συνδυασμό adventure, στρατηγικής, πλανητικής εξερεύνησης, πλανητικής ανάπλασης. Βέβαια για να ρθει πραγματικά στο σήμερα θα ήθελε πολύ πιο δραστικές αλλαγές οπότε μάλλον μιλώ για κάτι ακόμα παραπέρα από remake. Αλλά να κρατήσει τα βασικά στοιχεία που λέω.
Είμαι ελαφρώς hyped



θυμίζω εικόνα από το πρώτο παιχνίδι:

GG6d5kyXEAA18I5.jpg
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,452
Βλέπω MMO πατάω αυτόματα Χ το διαγράφω αυτόματα από τη μνήμη μου. :(
είχα μια ελπίδα να ήταν αλά NMS, αλλά ΜΜΟ, μπα...
άσε που αν κρίνω από τα γραφικά Lumen U5 RTX κτλ, λογικά θα έχει και ελάχιστες απαιτήσεις 5090 128GB VRAM.
 

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,700
Βλέπω MMO
Ισχύει και για μένα αυτό που λες, το ΜΜΟ στοιχείο μόνο αρνητικά το βλέπω. Από την άλλη έχει αρκετά στοιχεία που το κάνουν εξαιρετικά ενδιαφέρον ως ιδέα να δούμε τουλάχιστον πώς θα πάει. Αν τουλάχιστον δεν δώσει δυνατότητα για ιδιωτικούς σέρβερ ασφαλώς θα φάει Χ και από μένα.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,887
Το περασμένο ΣΚ τερμάτισα (επιτέλους) το Blade of Darkness. Σκέφτομαι, για να γίνει ένα rmk του συγκεκριμένου, θα χρειάζονταν αλλαγές σε όλο το game. Full rework του σύστημα μάχης, πρακτικά πλήρης αναδιαμόρφωση των lvls μια κ σήμερα φαντάζουν φουλ άδεια, κάποια έξτρα secrets εδώ κι εκεί, μεγαλύτερη ποικιλία σε εχθρούς, ενδεχομένως κ εισαγωγή μιας mage class κ εισαγωγή boss fight σε κάθε lvl.

EDIT: αν κάτι με ξενερώνει περισσότερο από το ΜΜΟ, είναι η νέα μόδα του building/crafting.
 

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,700
Dune Exiles επί της ουσίας.
Αυτό που με hyp-αρε λιγάκι ήταν η αρχική σκηνή στο τρέϊλερ με τον τύπο που χάνεται στην έρημο. Αν μη τι άλλο κάποιος εκεί τουλάχιστον αγαπάει αυτό που φτιάχνει. Ανεξάρτητα από αυτό το dune είναι πολύ ενδιαφέρων μύθος για παιχνίδι.

Τώρα λίγο που κοίταξα άλλες αναφορές, Θα έχει μάχες που όμως δεν θα είναι υποχρεωτικές. Αν κάποιος θέλει θα μπορεί να κάνει μόνο εμπόριο, κατασκευές και quests. Για να μάθεις τέχνες θα πρέπει να βρεις κάποιον κάπου στον πλανήτη που την διδάσκει ο οποίος θα σού βάλει προφανώς κάποιο quest κλπ. Η κατασκευές θα γίνονται με blueprints τα οποία θα δίνουν μεγάλη ελευθερία στο τι μπορεί να φτιάξει κάποιος και πώς αυτό θα φαίνεται. Αυτά θα τα φτιάχνουν και θα τα εμπορεύονται οι ίδιοι οι παίχτες. Αυτός που θέλει να κατασκευάσει κάτι απλά θα βάζει το blueprint και θα ρίχνει τούς αναγκαίους πόρους.

Θα υπάρχουν PVP περιοχές και οι μάχες θα είναι combined arms. Προφανώς το ζητούμενο είναι ότι εκεί θα έχει μεγάλο πλούτο σε πόρους. Εκεί δεν θα έχει νόημα να φτιάξεις κάτι υπερβολικά μόνιμο, ούτε θα μπορεί να ελεγχθεί πλήρως από μια πλευρά αφενός γιατί κυκλοφορούν σκουλίκια που είναι απολύτως μη αντιμετωπίσιμα αλλά επιπλέον ανά τακτά χρονικά διαστήματα (ανά βδομάδα λένε) θα γίνεται μια αμμοθύελα που θα αλλάζει εντελώς τον χάρτι (και θα είναι και το σύστημα για να ανανεώνονται οι πόροι)

Ελπίζω ο συνολικός χάρτης να είναι αρκετά κανονικός πλανήτης, δεν είδα κάτι συγκεκριμένο για αυτό εκτός ότι θα είναι απίστευτα μεγάλος και θα παλεύεται το μέγεθος επειδή θα υπάρχουν ορνιθόπτερα για να ταξιδεύει κανείς. Επίσης δεν είδα κάτι για πλανιτική ανάπλαση και δυστυχώς υποθέτω ότι θα λείπει.
 
Last edited:
Top Bottom