By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Aμά είναι ο Μήτογλου πολλέςΠόσες κρίσεις έχει πια αυτός ο Ντίνος, για να τον κάνουν και remake........()
Πολύ καλό νέο πάντως, εφόσον ισχύει.
Είμαι ελαφρώς hypedΕγώ το έχω ξαναναφέρει παλιότερα. Dune. Μιλώ όχι για το RTS αλλά για εκείνον τον ενδιαφέροντα συνδυασμό adventure, στρατηγικής, πλανητικής εξερεύνησης, πλανητικής ανάπλασης. Βέβαια για να ρθει πραγματικά στο σήμερα θα ήθελε πολύ πιο δραστικές αλλαγές οπότε μάλλον μιλώ για κάτι ακόμα παραπέρα από remake. Αλλά να κρατήσει τα βασικά στοιχεία που λέω.
είχα μια ελπίδα να ήταν αλά NMS, αλλά ΜΜΟ, μπα...Βλέπω MMOπατάω αυτόματα Χτο διαγράφω αυτόματα από τη μνήμη μου.![]()
Ισχύει και για μένα αυτό που λες, το ΜΜΟ στοιχείο μόνο αρνητικά το βλέπω. Από την άλλη έχει αρκετά στοιχεία που το κάνουν εξαιρετικά ενδιαφέρον ως ιδέα να δούμε τουλάχιστον πώς θα πάει. Αν τουλάχιστον δεν δώσει δυνατότητα για ιδιωτικούς σέρβερ ασφαλώς θα φάει Χ και από μένα.Βλέπω MMO
Αυτό που με hyp-αρε λιγάκι ήταν η αρχική σκηνή στο τρέϊλερ με τον τύπο που χάνεται στην έρημο. Αν μη τι άλλο κάποιος εκεί τουλάχιστον αγαπάει αυτό που φτιάχνει. Ανεξάρτητα από αυτό το dune είναι πολύ ενδιαφέρων μύθος για παιχνίδι.Dune Exiles επί της ουσίας.