Αυτοί οι κριτές θέλουν να μας κάνουν να πάρουμε την διοργάνωση στα σοβαρά αλλά έβγαλαν νικητήριο τραγούδι το unoriginal winner takes it all-frozen mix. Ok sounds fair.
Το πρώτο κάστρο έπεσε. Ο επόμενος ευρωπαϊκός εμφύλιος θα είναι για το πώς θα σπάσουμε το σκανδιναβικό μπλοκ που κάνει rotation τα 12άρια αναμεταξύ του.
Tι μέρες και βδομάδες ρε; Εμένα ακόμα σηκωμένη μου είναι η τρίχα από πέρσι με την Ισπανία. Απίστευτη ερμηνεία, σκηνική παρουσία, ατμόσφαιρα, δράση, γρίφοι. Πραγματικό δέος.
Είδα λιγο το ελληνικό τραγούδι. Βρε
τι πράγμα είναι αυτό που θα έλεγε και ο Γεωργίου! Χίλιες φορές τα τρολοτραγουδα που λέγαμε πριν.
Ειλικρινά, τι βύσμα είχε το παιδί και πήγε Γιουροβίζιον?
Σε αυτή την περίπτωση θα περίμενες να τον προστατέψουν οι δικοί του από το να γίνει δημοσίως ρεζίλι για αυτή την μλκ. Αν και παίζει γι' αυτό ακριβώς να τον ζμπρώξανε στον διαγωνισμό, να φάει τα μούτρα του και να αφήσει αυτή την εμμονή με το τραγούδι, να ασχοληθεί με τίποτα σοβαρότερο. Σατανικοί άνθρωποι αυτοί οι πλούσιοι.