What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Girlfriend Quest I: So You Want To Be An Evil Ninja Mastermind

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
"Κάθεται στο PC μέχρι να της βγουν τα μάτια."<br><br>Ίσως κάπου εδώ να ζει ένα μικρό σεξουαλικό αστείο.<br><span class="bbcode_spoiler"><br><img src="https://pbs.twimg.com/profile_images/736578384893874177/CCfZ7vjg.jpg" alt="CCfZ7vjg.jpg" class="bbcode_img" /><br></span>
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,671
Φέρτην στην κοπή της πίτας, ακόμη και αν δεν έχεις σχέση μέχρι τότε. Μπορεί εκεί να γίνει το καλό.
 

devilride

Blackguard
Joined
Aug 4, 2013
Messages
1,326
<blockquote><br>Φέρτην στην κοπή της πίτας, ακόμη και αν δεν έχεις σχέση μέχρι τότε. Μπορεί εκεί να γίνει το καλό.<br></blockquote><br>να γνωριστει κ να κανει κονε με τον κυρ-στεφανο???
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,530
ελευθερη βουληση<br>η κοπελα μπορει να βρει καποια κατωτερη μορφη ζωης. να βγαλει παραξενα γουστα και να αφησει τον σρεντερ, να παιζει κιθαρα απο καυκαλο χελωνας.<br>μπορει και οχι. μπορει ο σρεντερ να καταλαβει οτι γκομενα που εχει τουρμπο ιξ, ειναι θανασιμη παγιδα των χελωνονιντζακιων.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
Μπορεί και να χειροτερέψει άμα μας δει η κοπέλα και να μην ξαναδεί το φως του ήλιου. Ρίσκο.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,423
Θα το προτεινω σε αυτην που εχει σπουδασει πληροφορικη αν θελει να ερθει οταν την ξαναδω. Δεν αποκλειεται ομως να ειναι ηδη μελος στο ragequit και να μην το ξερουμε. Σε αυτη την περιπτωση ισως να ερθει στην κοπη πιτας και χωρις να της το πω εγω αλλα για να ειμαι σιγουρος θα τη ρωτησω αν θελει να ερθει. Αλλα πρωτα θα το πω στην ξανθια με την οποια εχουμε γνωριστει καλυτερα. Παιζει και super mario στο wii με τον αδελφο της μου ειπε. Αλλα σοβαρα παιχνιδια δρασης που παιζουμε εμεις δεν ασχολειται. Γενικα απο οτι εχω καταλαβει καμια απο τις δυο δεν ξερει τοσα πολλα για pc οπως ολοι εμεις εδω μεσα. Η μπορει να γινει και κατι αλλο. Να ερθει καποια αλλη καινουργια στην κοπη πιτας και να ειναι αυτη που ψαχνω! Αυτο δεν το σκεφτηκατε? Επισης η ξανθια φοραει σιδερακια και το προσωπο της ειναι γεματο σπυρια. Κουκλαρα λεμε!
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,809
<blockquote>δεν ξερει τοσα πολλα για pc οπως <b>ολοι εμεις</b> εδω μεσα</blockquote><br><br>Σρε...Σρέντερ εσύ?<br><br><blockquote> η ξανθια φοραει σιδερακια και το προσωπο της ειναι γεματο σπυρια. Κουκλαρα λεμε!</blockquote><br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://stream1.gifsoup.com/view6/2457549/troll-face-song-o.gif" alt="troll-face-song-o.gif" class="bbcode_img" /><br></span>
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,423
Εγω θα τους το πω τωρα το αν θελουν να ερθουν η οχι δεν ξερω. Το ειχα πει και περσι στην αλλη ξανθια με την οποια εβγαινα τοτε και δεν ηθελε γιατι δεν θα ηξερε τι να λεει! Μου ειπε οτι επειδη χρησιμοποει το pc μονο για να βλεπει ταινιες να διαβαζει ειδησεις και να στελνει email δεν θα ξερει τι να λεει σε μια συναντηση ενος φορουμ που ειναι για τους καλυτερους στα pc. Προσπαθησα ομως ξανα και ξανα να την πεισω χωρις αποτελεσμα. Η ξανθια που γνωρισα πριν εβδομαδες ειναι το ιδιο ασχετη με αυτην απο οτι εχω καταλαβει. Οσο γι αυτην που γνωρισα σημερα μονο και μονο το οτι ειπε οτι εχει turbo x αντι για ενα pc σαν τα δικα μας η εστω σαν του τρελου χοντρου που εχει το χειροτερο pc απο ολους μας αυτη στιγμη σημαινει πως και αυτη αν και εχει σπουδασει πληροφορικη δεν ασχολειται και τοσο. Αλλιως δεν θα ειχε ενα pc που παιζει μονο σε low η medium 1080p(γιατι τετοια pc ειναι τα turbo x). Και θα ηξερε να μου πει τι επεξεργαστη μνημη και καρτα γραφικων εχει.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,671
Μπορεί να ασχολείται και με άλλα πράγματα εκτός από τον υπολογιστή της, που μπορεί να τα κάνει πολύ καλά. Ποτέ δεν ξέρεις, ελπίζω να μάθεις.<br><br>Πες της ότι τα παιδιά δεν δαγκώνουν (εκτός αν είναι η πίτα), και ότι θα μιλάνε και για άλλα πράγματα εκτός από υπολογιστές. Θα δεις ότι ίσως είναι πιο θετική έτσι.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
<blockquote><br>Μπορεί να ασχολείται και με άλλα πράγματα εκτός από τον υπολογιστή της, που μπορεί να τα κάνει πολύ καλά. Ποτέ δεν ξέρεις, ελπίζω να μάθεις.<br><br>Πες της ότι τα παιδιά δεν δαγκώνουν (εκτός αν είναι η πίτα), και ότι θα μιλάνε και για άλλα πράγματα εκτός από υπολογιστές. Θα δεις ότι ίσως είναι πιο θετική έτσι.<br></blockquote><br>Σρέντερ προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε τη πιθανότητα παρεύρεσης της/τους (αν ομιλούμε και για τις 2 κοπέλες) , μπορείς να την/τις εφησυχάσεις λέγοντας της/τους ότι θα έχουμε και ένα νεαρό μέλος (που και εκείνο θεωρητικά βρίσκεται στο επίπεδο τους σχετικά με τη χρήση του υπολογιστή) το οποίο θα συνοδεύεται από την νεαρότερη αδερφή της η οποία δεν σκαμπάζει από τίποτα τελείως.<br><br>Ω σαν ευσυνείδητη/οι πολίτης/ες-ανθρωπιστή/ές θα προσφερθεί/ούν να κάνει/ουν λίγη παρέα και με τη μία από τις θηλυκές υπάρξεις(την αδερφούλα μου  :pcmr:  )!<br><br>Λοιπόν?
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,671
Ακόμη να κλείσεις τα 18 βρε? Ο Μάνος θα σου δώσει κάτι πράγματα που σου χρωστάω.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
<blockquote><br>Ω σαν ευσυνείδητη/οι πολίτης/ες-ανθρωπιστή/ές θα προσφερθεί/ούν να κάνει/ουν λίγη παρέα και με τη μοναδική θηλυκή ύπαρξη(την αδερφούλα μου  :pcmr:  )!<br></blockquote><br><br>Δήλωσε η Kara ότι δεν έρθει;  :hmm:
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
<blockquote><br><blockquote><br>Ω σαν ευσυνείδητη/οι πολίτης/ες-ανθρωπιστή/ές θα προσφερθεί/ούν να κάνει/ουν λίγη παρέα και με τη μοναδική θηλυκή ύπαρξη(την αδερφούλα μου  :pcmr:  )!<br></blockquote><br><br>Δήλωσε η Kara ότι δεν έρθει;  :hmm:<br></blockquote><br>Το διόρθωσα , my bad!!!<br><br>Northlander , θα τα κλείσω σε λίγο καιρό  :blush1: !!! Σε ευχαριστώ πολύ που με θυμάσαι  :blush2: ! <br>Αλλά δεν μπορώ να κατανοήσω την τελευταία περίοδο  <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" />
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
Ζητώ ταπεινά και δημοσίως συγχώρεση από τη δεσποινίδα(δεσπινοίς--> προκύπτει από το ρήμα δεσπόζω, άρα κυριαρχείς/εξουσιάζεις με την οντότητά σου τους υπολοίπους-μάζα) Kara !!!
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,671
<blockquote><br>Αλλά δεν μπορώ να κατανοήσω την τελευταία περίοδο  <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote> <br><br>Ούτε εγώ. Πίστευα ότι θα το γυρνούσαν οι Bucks.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,530
<blockquote><br>Μπορεί να ασχολείται και με άλλα πράγματα εκτός από τον υπολογιστή της, που μπορεί να τα κάνει πολύ καλά. Ποτέ δεν ξέρεις, ελπίζω να μάθεις.<br><br>Πες της ότι τα παιδιά δεν δαγκώνουν (εκτός αν είναι η πίτα), και ότι θα μιλάνε και για άλλα πράγματα εκτός από υπολογιστές. Θα δεις ότι ίσως είναι πιο θετική έτσι. <br></blockquote><br>srentertrooper εγω σε συμβουλευω να ξανα-ξανα-ξαναδιαβασεις αυτο που ειπε ο υπερτατος σοφος, που δεν ειναι ο σπλιντερ. Μη τρελαθουμε. απο που κι ως που σοφος ο σπλιντεραντερος.<br>εγω παντως ξαφνιαστικα απο την απλοτητα που μπορει να εχει μια αληθεια.<br><br>Πιασε αυτη που θεωρεις γκανιαν και πες της<br>μωρο μου, ας αφησουμε για λιγο τους υπολογιστες που μας σφραγιζουν την ζωη, ως κονσερβοκουτια για σαρδελες, με πικαντικο ελαιο αγνωστης προελευσεως. αρκετα καηκαμε.<br>ψεμα ρε μαγκα. χωρις παραμυθι δεν πεφτει η πριγκιπησα.<br><br>αν δεις οτι χαιδευει το αγκιστρι τραβα μια την πετονια, αναλαφρα ε.<br>τι λες μωρο μου; γουσταρεις να πιασεις το χερι μου και να με ακολουθησεις σε ενα μερος εξωτικο;<br>εξωτικο το κανουν οι ανθρωποι που συχναζουν εκει, επειδη εχουν μοναδικες σκεψεις. φιλοσοφικες, επιστημονικες και εξυπνες. σαν αυτες που εχω εγω για σενα κοριτσι μου. μην της πεις οτι εχεις βιολογικες σκεψεις για την υπαρξη της. θα νομιζει οτι μιλατε για τουαλετες.<br>θελω να ερθεις μαζι μου για να τους δειξεις οτι υπαρχουν ανθρωποι σαν εσενα. θα σε υποδεχτουν σαν ιση προς ισους.<br><br>σημαντικο<br>φιλε μη γελασεις ουτε στιγμη. ουτε να χαμογελασεις. προσπαθησε να εισαι κομπλε, πες οτι εχεις πρασιναδα αναμεσα στα δοντια σου και δεν θελεις να το δει.<br><br><br><br><br><br>
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
<blockquote><br><blockquote><br>Μπορεί να ασχολείται και με άλλα πράγματα εκτός από τον υπολογιστή της, που μπορεί να τα κάνει πολύ καλά. Ποτέ δεν ξέρεις, ελπίζω να μάθεις.<br><br>Πες της ότι τα παιδιά δεν δαγκώνουν (εκτός αν είναι η πίτα), και ότι θα μιλάνε και για άλλα πράγματα εκτός από υπολογιστές. Θα δεις ότι ίσως είναι πιο θετική έτσι. <br></blockquote><br>srentertrooper εγω σε συμβουλευω να ξανα-ξανα-ξαναδιαβασεις αυτο που ειπε ο υπερτατος σοφος, που δεν ειναι ο σπλιντερ. Μη τρελαθουμε. απο που κι ως που σοφος ο σπλιντεραντερος.<br>εγω παντως ξαφνιαστικα απο την απλοτητα που μπορει να εχει μια αληθεια.<br><br>Πιασε αυτη που θεωρεις γκανιαν και πες της<br>μωρο μου, ας αφησουμε για λιγο τους υπολογιστες που μας σφραγιζουν την ζωη, ως κονσερβοκουτια για σαρδελες, με πικαντικο ελαιο αγνωστης προελευσεως. αρκετα καηκαμε.<br>ψεμα ρε μαγκα. χωρις παραμυθι δεν πεφτει η πριγκιπησα.<br><br>αν δεις οτι χαιδευει το αγκιστρι τραβα μια την πετονια, αναλαφρα ε.<br>τι λες μωρο μου; γουσταρεις να πιασεις το χερι μου και να με ακολουθησεις σε ενα μερος εξωτικο;<br>εξωτικο το κανουν οι ανθρωποι που συχναζουν εκει, επειδη εχουν μοναδικες σκεψεις. φιλοσοφικες, επιστημονικες και εξυπνες. σαν αυτες που εχω εγω για σενα κοριτσι μου. μην της πεις οτι εχεις βιολογικες σκεψεις για την υπαρξη της. θα νομιζει οτι μιλατε για τουαλετες.<br>θελω να ερθεις μαζι μου για να τους δειξεις οτι υπαρχουν ανθρωποι σαν εσενα. θα σε υποδεχτουν σαν ιση προς ισους.<br><br>σημαντικο<br>φιλε μη γελασεις ουτε στιγμη. ουτε να χαμογελασεις. προσπαθησε να εισαι κομπλε, πες οτι εχεις πρασιναδα αναμεσα στα δοντια σου και δεν θελεις να το δει.<br></blockquote><br>Τάδε έφη #kouneloshotline
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
<blockquote><br><blockquote><br>Αλλά δεν μπορώ να κατανοήσω την τελευταία περίοδο  <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /><br></blockquote> <br><br>Ούτε εγώ. Πίστευα ότι θα το γυρνούσαν οι Bucks.<br></blockquote><br>Ι γοτ τριγγερεδ  <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" />
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
<blockquote><br><blockquote><br>Μπορεί να ασχολείται και με άλλα πράγματα εκτός από τον υπολογιστή της, που μπορεί να τα κάνει πολύ καλά. Ποτέ δεν ξέρεις, ελπίζω να μάθεις.<br><br>Πες της ότι τα παιδιά δεν δαγκώνουν (εκτός αν είναι η πίτα), και ότι θα μιλάνε και για άλλα πράγματα εκτός από υπολογιστές. Θα δεις ότι ίσως είναι πιο θετική έτσι. <br></blockquote><br>srentertrooper εγω σε συμβουλευω να ξανα-ξανα-ξαναδιαβασεις αυτο που ειπε ο υπερτατος σοφος, που δεν ειναι ο σπλιντερ. Μη τρελαθουμε. απο που κι ως που σοφος ο σπλιντεραντερος.<br>εγω παντως ξαφνιαστικα απο την απλοτητα που μπορει να εχει μια αληθεια.<br><br>Πιασε αυτη που θεωρεις γκανιαν και πες της<br>μωρο μου, ας αφησουμε για λιγο τους υπολογιστες που μας σφραγιζουν την ζωη, ως κονσερβοκουτια για σαρδελες, με πικαντικο ελαιο αγνωστης προελευσεως. αρκετα καηκαμε.<br>ψεμα ρε μαγκα. χωρις παραμυθι δεν πεφτει η πριγκιπησα.<br><br>αν δεις οτι χαιδευει το αγκιστρι τραβα μια την πετονια, αναλαφρα ε.<br>τι λες μωρο μου; γουσταρεις να πιασεις το χερι μου και να με ακολουθησεις σε ενα μερος εξωτικο;<br>εξωτικο το κανουν οι ανθρωποι που συχναζουν εκει, επειδη εχουν μοναδικες σκεψεις. φιλοσοφικες, επιστημονικες και εξυπνες. σαν αυτες που εχω εγω για σενα κοριτσι μου. μην της πεις οτι εχεις βιολογικες σκεψεις για την υπαρξη της. θα νομιζει οτι μιλατε για τουαλετες.<br>θελω να ερθεις μαζι μου για να τους δειξεις οτι υπαρχουν ανθρωποι σαν εσενα. θα σε υποδεχτουν σαν ιση προς ισους.<br><br>σημαντικο<br>φιλε μη γελασεις ουτε στιγμη. ουτε να χαμογελασεις. προσπαθησε να εισαι κομπλε, πες οτι εχεις πρασιναδα αναμεσα στα δοντια σου και δεν θελεις να το δει.<br></blockquote><br><br> :worshippy:  :worshippy:  :worshippy:
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,671
Είχα πεθυμήσει το multiquote shitposting είναι η ωμή αλήθεια. :salute:
 
Top Bottom