Girlfriend Quest I: So You Want To Be An Evil Ninja Mastermind

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
τον οκτωβρη? <br>καλο πραγμα η αισιοδοξια.<br><br>
 
Να βάλει γυαλιά αλλιώς μην μπεις καν στον κόπο να της μάθεις "nijitsu"!
 
<blockquote><br>Βγηκα με μια κοντη χοντρη ξανθια που δεν φοραει γυαλια. Ειναι 36 χρονων και δεν ξερει καθολου nijitsu αλλα θα της μαθω αφου αδυνατισει . Εχει ξεκινησει διαιτα λεει. Αν ολα πανε καλα θα τη φερω στην επομενη συναντηση του RQ που θα γινει τον Οκτωβριο. Ειναι τελειως ασχετη απο pc.  Εχει ενα laptop των 250 ευρω που πηρε πριν 2 χρονια!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t:<br></blockquote><br>...και αμα φαει ολων μας τις μεριδες απο τη στερηση λογω της διαιτας???<br>να μη τη φερεις...<br>να φυγει..να παει αλλου...
 
Μπορεί να την αδυνατίσει και με άλλους τρόπους εκτός της δίαιτας  :spiteful:
 
Να της τρώει πιο γρήγορα το φαΐ?
 
όοοοχι. Αυτό συγκαταλέγεται στην κατηγορία δίαιτα.
 
Να την κυνηγάει και εκείνη να τρέχει να ξεφύγει?! <br><br>https://www.youtube.com/watch?v=LzPrd7DfLMY
 
1. Δεν ξέρει Ninjutsu; Α-Π-Ο-Λ-Υ-Ε-Σ-Α-Ι<br>2. Ειιι, στάσου, μύγδαλα. Σου &#039;πεσε το laptop.<br>3. Ελπίζω να έχεις wide screen Σρεντεράκο, για το Skype.<br>4. Προσδιόρισε το "αν όλα πάνε καλά". Να υποθέσω πως θα ψάχνεις για κουμπάρο/νονό;
 
wide screen εχω και πολυ καλυτερη απο τι δικη της. Για να ειναι τοσο φθηνο το laptop πρεπει να εχει 15&#039;&#039; 1280χ1024 αν οχι χειροτερη. Ενω εγω εχω 24&#039;&#039; 2560χ1440 wide screen ips 60 hz.  Οταν λεω αν ολα πανε καλα θελω να πω αν εφοσον βγουμε και αλλα ραντεβου εαν τελικα θα κανουμε σχεση. Μπορει να παραμεινουμε απλοι φιλοι. Κανεις δεν ξερει. Το ειπε και η ιδια την ωρα που φευγαμε στο τελος του ραντεβου οτι δεν μπορει να μου εγγυηθει αν θα κανουμε σχεση η οχι.. Αυτο θα φανει σιγα σιγα. Νομιζεις οτι η πρωην μου ηξερε nijitsu? Δεν ηξερε τιποτα απολυτως.
 
Εσύ ξέρεις nin-jutsu?
 
<span class="bbcode_spoiler">καρχιες..!!!!<br>ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ, Ε??? αμα ο σρεντερ ομως ητανε κανας φλωρος, εμενε βουπου και της ανοιγε πελφετέρε αντι για φρεντο καπουτσινο, να σου οι βουτιες κατω απ το τραπεζι και τα πλόουτσοπς στον καπουτσίνο του (τον καφέ παντα). /γυπαετος μοουντ οφ.</span><br><br>καλα ρε παιδι μου.. κι εσυ γιατι δεν την εβαλες να υπογραψει ενα χαρτι? τα γραπτα μενουν.
 
Μην του βάζεις ιδέες... Και για το τυπικό, βουπου μένει.
 
Μπρούς, μου βγάνς&#039; το Τσώνη Πλάκ από τη μύτη νυχτιάτικα....
 
Ψιθύρισέ της στ&#039; αυτί "Κοριτσάκι μη σε μέλει ο Σρεντεράκος είναι μέλι" και στο καπάκι ζήτησε της να τα φτιάξετε! Αποκλείεται να πει όχι!  :deal:
 
Πρέπει να την πιάσει πρώτα για να της ψιθυρίσει  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <br><br><br>Βρε shredder όμως. Μας ειπες ότι απλώς είναι κοντή χοντρή και ξανθιά. Είναι όμορφη; Σου αρέσει; Και αν ναι, παιξτο και λίγο δύσκολος βρε παιδάκι μου. Λίγο μυστήριος. Ο αρχηγός των Foot Clan είσαι. Δεν εξαρτάται μόνο από αυτήν να κάνετε σχέση. Από σένα εξαρτάται. Τι την έχουμε την πανοπλία δλδ αν δεν είμεθα λίγο μυστήριοι;;;;;;
 
<blockquote><br>3. Ελπίζω να έχεις wide screen Σρεντεράκο, για το Skype.<br></blockquote><br><br>Kλαίω με σπαραξικάρδιους λυγμούς.
 
τι υπάρχει πιθανότητα να μην μετονομασουμε το τοπικ σε μπακουρια του rq?
 
Δηλαδη για να καταλαβω ολοι εσεις εδω ειστε μπακουρια?<br>Θελετε να βγουμε μια μερα να σας δειξω πως πεφτουν οι γυναικες?
 
Βασικά όσοι δεν είναι μπουχτισμένοι απο γυναίκες ώστε να κάνουν αποχή οι υπόλοιποι είναι ή παντρεμένοι ή παίζουν με 2-3 γκόμενες (η και τα 2) γιατί νομίζεις ότι ο Σρέντερ αφού γύρισε όλα τα ιντερνετς κατέληξε εδω ώστε να γίνει το κονέ, κανείς δεν γνωρίζει την γυναίκα καλύτερα απ&#039;ότι το RQ, μάλιστα είχε ανοίξει και σχετικό θέμα κάποτε αλλα μετά απο διαμαρτυρίες απ&#039;όλα τα site γνωριμιών και μόνο μετά απο εκατοντάδες καταγγελίες και μηνύσεις το θέμα έκλεισε, οπότε δεν χρειάζεται να μας δείξεις πως πέφτουν οι γυναίκες με τις τρικλοποδιές που σου έμαθε ο Σπλίντερ, άμα είναι να βγεις σέντρα με τον Σρέντερ και να πέσουν σφαλιάρες μπορείς να μας φωνάξεις.
 
<blockquote><br>Θελετε να βγουμε μια μερα να σας δειξω πως πεφτουν οι γυναικες?<br></blockquote><br><br>Με χλωροφόρμιο?
 
Back
Top