Nvidia will reportedly cut GPU production by up to 40% in 2026 as VRAM crisis continues
It looks like the ongoing memory crisis is hitting the graphics card market now.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!

Δεν παίζουμε με αυτά, έβαλα παραγγελία νέο τροφοδοτικό να αντικαταστήσει το VS450 στο σπίτι μην γίνει καμιά μλκ τώρα που έγινε 10 χρονών και κάψει καμιά RAM/GPUΉμουν στο χωριό μου τις ημέρες της πρωτοχρονιάς πριν επιστρέψω στην Αγγλία και κάνει πολύ λέτε ένα βύθισμα το δίκτυο. Εντάξει, λέω, μπήκαμε στα windows, no problem.
Έλα όμως που μέχρι να βάλω ένα ποτηράκι νερό έσβησε η οθόνη. Βρε καλό μου, βρε χρυσό μου… τίποτα. Μου έκοψε μετά και θυμήθηκα ότι η μητρική έχει οθόνη που δείχνει τους κωδικούς σφαλμάτων. Κοιτάζω, ραμ…. Ωραία λέω, τον ήπιαμε.
Μετά κόπων, βασάνων και δακρύων, κατάφερα να βρω την αιτία του προβλήματος, η οποία ήταν ένα καμμένο κανάλι στην μητρική.
Οριακά πήγα κι ήρθα μέχρι να τελειώσει το ram training κι από τότε άφησα τον υπολογιστή με ένα στικ, 8αρι, ίσα ίσα για browsing. Εξάλλου η Χρονομανταινα που τον γλεντάει στην καλύτερη περίπτωση να βάλει ταυτόχρονα spotify, YouTube και Disney.
Αν κάψει το PSU γιατί πέθανε το ίδιο δεν βοηθάει τίποτα εξωτερικό, εκεί παίζει ρόλο τα εσωτερικά συστήματα ασφαλείας που και πάλι, λόγο παλαιότητας μπορεί να failάρουν και αυτά. Όχι UPS δεν έχω, έχω καλό πολύπριζο με προστασία τάσης όμως.UPS δεν έχετε ρε παλικάρια;
Στο μηχάνημα που παρόπλισα τον Οκτώβριο είχα ένα CoolerMaster 700W απο το 2010 ή 2012, δεν θυμάμαι καλά. Άντεξε μπόλικες αναβαθμίσεις.
Έζησε όμως τόσο λόγω του ups όσο και το ότι το είχα πάρει αρκετά μεγαλύτερο απο εκείνο που χρειαζόταν.
Θα το δώσω όπως είναι στον αδερφό μου όταν το ζητήσει.
O Λάινους τόσο καιρό πιπίλιζε τα φρύδια της Nvidia όταν όλος ο κόσμος διαμαρτυρόταν για τις τιμές και τώρα βγήκε να μας πει ότι "μην είστε αχάριστοι, το gaming είναι φθηνό".