bald_killer
Death Knight
Λες και τους πέρασε από Instagram filter δείχνουν. Βέβαια στο Starfield η διαφορά όντως είναι εντυπωσιακή...προς το καλύτερο. Todd approves. Ποιος φτιάνει νέα μηχανή γραφικών ξερω γω.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!η όλη φάση με έχει κουράσει τόσο πολύ που δεν νοιώθω καν το ίδιο ενδιαφέρων να ποστάρω πράγματα σχετικά με hardware πλέον...
Νοιώθω μια απογοήτευση, μια παράδοση... δε ξέρω.
Για κάποιον που θέλει να αναβαθμίσει η κατάσταση είναι απελπισία. Επίσης τρομακτική απογοήτευση η άνοδος της τιμής Steam Deck και η τιμή τού Steam Machine σε τραγικά επίπεδα.η όλη φάση με έχει κουράσει τόσο πολύ που δεν νοιώθω καν το ίδιο ενδιαφέρων να ποστάρω πράγματα σχετικά με hardware πλέον...
Νοιώθω μια απογοήτευση, μια παράδοση... δε ξέρω.
Δεν καταλαβαίνω γιατί πνίγεστε τόσο πολύ στο FOMO αλλά η RX 7600 είναι απολύτως αρκετή για να παίζεις παιχνίδια.μα το γούσταρα αυτό είναι το θέμα, ήθελα να ενημερώνομαι όπως κάποιος διαβάζει τα αθλητικά με τον καφέ του.
Αλλά τώρα με πιάνει ψυχοπλάκωμα.
Δηλαδή οκ αντί να διαβάζω ειδήσεις να με πιάνει χοντρό ψυχοπλάκωμα, διάβαζα για hardware news (έχω σετάρει και το αντίστοιχο feed στο google news) και ήμουν στην φούσκα μου. Αλλά τα σκατά δε μπορούν να μείνουν στον βόθρο τους, έπρεπε να φτάσουν και εκεί.
@lucinos 7600 δεν αξίζει καλύτερα να πας απευθείας σε 9060 με ελάχιστη διαφορά.
εγώ δεν τις βλέπω καθόλου στα ίδια λεφτά. Η RX 9060XT 16GB είναι στα 450 ευρώ. Η RX 7600 8GB είναι στα 280 ευρώ και φυσικά την θυμάμαι και φτηνότερα.στα ίδια λεφτά είναι στο skroutz κοίταζα πρόσφατα για αυτό λέω.