What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

GOTY 2018

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,666
Aναμενόμενο κλισέ thread, αλλά καλά είναι και τα κλισέ αραιά και που ως κερασάκι στην τούρτα του έτους.

Με βάση, λοιπόν, τα gaming πεπραγμένα σας, ποιό θεωρείτε πως είναι το προσωπικό σας GOTY για τη χρονιά που μας αποχαιρετάει?

Δεκτή η επιχειρηματολογία "μου άρεσαν πολύ τα Χ, Ψ, Ω games φέτω", αλλά πρκλ πλ επιλέξτε μόνον ΕΝΑ για GOTY. Και μόνον games για PC προφανώς.

Προσωπικά μάλλον θα επέλεγα τον Καγκουραλέξη, καθαρά ως στυγνό συνολικό fun value και όχι γιατί το γκεημ αποτέλεσε καμιά βαθύτατη κοσμογονία που πήγε το μέσο ένα βήμα παραπέρα ή κάτι τέτοιο. Honorable mentions προφανώς στο Kingdom Come και στο Deadfire.

Ίσως ανοίξω και θρεντ "Most Anticipated 2019" με το που αλλάξει το έτος, για να ψηφίσουμε και επίσημα όλοι Outer Worlds και Division 2.
#UbisoftShills #ObsidianGiefMeTehMoneyz
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,154
Soulcaliber VI τέτοιο ξυλική είχα χρόνια να ευχαριστηθώ
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,528
Ευκολάκι: ο Καγκουραλέξιος φυσικά. Λατρεία το Odyssey, μη τα ξαναλέμε. 70 ώρες και still counting.

Από εκεί και πέρα, θα επιλέξω τρία "honorable mentions": ο καινούριος Λάρης, το Darksiders 3 και, στις καθυστερήσεις, Deadfire.

Επίσης, πολύ πολύ πολύ μεγάλος έρωτας το Yakuza 0, αλλά δεν είναι παιχνίδι του 2018 (άσχετα αν κυκλοφόρησε φέτος σε PC), οπότε δε συμπεριλαμβάνεται στη λίστα.

 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,418
Αν ειχε βγει και φετος παιχνιδι με εμενα αυτο θα ηταν το καλυτερο αλλα επειδη δεμ βγηκε το βραβειο παει στο Assasin creed odyssey. Yakuza 0 και Darksiders 3 ειναι επισης υποψηφια για βραειο αν δεν εβγαινε το assasin creed το yakuza0 θα ηταν το παιχνιδι της χρονιας!
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Τα έγραψε ο Γέροντας. Καγκουραλέξης μέχρι να πάρει φωτιά η #Mykonoooooos.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Monster Hunter World

Man vs Wild. Απολαυστικό κλωτσομπονίδι με τα τέρατα στις λάσπες, στο χώμα, στα δάση, παντού.  Το να κυνηγάς ένα τέρας καρτερικά, να νομίζεις πως το χεις μέχρι να εισβάλει το αμέσως επόμενο στην τροφική αλυσίδα και να κάνει το θήραμα σου φαί του κι εσένα μαζί, προκαλεί δυνατές συγκινήσεις και faints. Και φυσικά το epic love story μεταξύ Rathian-Rathalos που όταν έχεις quest να φας το ένα, στανταράκι θα ρθεί και το άλλο να σώσει την αγάπη του.

Αναπληρωματικό το Battlefield 5. Έχοντας παίξει μόνο το BF1 της σειράς για να συγκρίνω, το BF5 είναι ανώτερο σε όλους τους τομείς.

Το AC Odyssey δε το βάζω στη λίστα γιατί είμαι bias λόγω setting ενώ είναι αναμενόμενα UBIGOTY.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Διαπίστωσα κάτι ανατριχιαστικά σοκαριστικό, ότι δεν έπαιξα τίποτα του 18. Και λίγο πριν συμβεί το μοιραίο μην έχοντας τι να ψηφίσω, είδα ότι το The Forest βγήκε από έρλυ αξές τον Απρίλιο, οπότε και ακολούθησε κανονικότατο λιώσιμο με μια τσιπούρα κι έναν ακόμα εξωσχολικό. Και θυμάμαι την εμπειρία παραπάνω από γαμάτη, οπότε The Forest για 'μένα.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,086
Έριξα κάμποση σκέψη για την απάντησή μου, καθώς έπαιξα και τελείωσα αρκετά παιχνιδάκια (για τα δικά μου δεδομένα πάντα). Το γκότι μου για το '18 βέβαια το είχα σιγουράκι απ' τον γενάρη, απλά μου πήρε κανά 5λεπτο ακόμα να σκεφτώ τι από αυτά που έπαιξα θα μπορούσε να είναι in the conversation.

Honorable mentions:

Original Sin 2 Def Ed. Τι ε, το '18 βγήκε.

Deadfire.

Thronebreaker: The Witcher Tales.

ATOM RPG.

Tα τελευταία δύο απείλησαν σοβαρά το γκότι μου, αλλά το πρώτο ενώ το ολοκλήρωσα (πριν το πατς που-σύμφωνα με πολλούς-φτιάχνει την δυσκολία) ήταν γελοιωδώς πανεύκολο και έχασε φουλ πόντους στο gameplay του, και το δεύτερο δεν το έχω τελειώσει και δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη, αλλά έχω την υποψία ότι αν προλάβαινα να το ολοκληρώσω παίζει να τσέπωνε την πρωτιά.

Subnautica το γκότι μου για το '18, απ' τις gaming εμπειρίες που θα την θυμάμαι για καιρό και που δύσκολα συναντάω προσωπικά πλέον σε παιχνίδια.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,271
Unavowed για μενα.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
το μόνο παιχνίδι του 18 που έπαιξα είναι το deadfire :/ βεβαία αυτές τις μέρες προχωράω και το atom rpg αλλά είμαι αρχή ακομα για να κρίνω. όποτε το goty πάει σε αυτό που τελείωσα το deadfire.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,547
Street Fighter V: The Arcade Edition. Το V δεν βγήκε μεν φέτος, η arcade έκδοση όμως ναι, στην οποία και πήγα κατευθείαν. Εχοντας παίξει μόνο το demo έπαθα πλάκα με την μεγάλη βελτίωση που υπέστη το παιχνίδι. To Arcade Mode πραγματικά ήταν απίστευτο το πως το έκαναν, σε γυρνάει χρόνια πίσω όταν έπαιζες όλα τα προηγούμενα της σειράς και επιτέλους το παιχνίδι ξανάγινε γρήγορο.

Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω και στο Dark Souls Remastered. Ηταν απολαυστική η έκδοση αυτή, διασκέδασα με το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ με όσα βελτίωσαν/πρόσθεσαν αν και σαφώς μπορούσαν να κάνουν ακόμη περισσότερα.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Original Sin 2 Def Ed και Subnautica... ez!
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,987
Μα θέλει και ρώτημα; Ο Coolalexios βρε παιδιά, ο Καγκουραλέξιος της καρδιάς μας για πολλούς και διάφορους λόγους!!! Και ναι, είμαι biased λόγω setting, αλλά δεμενοιάζει! Απλώς γουστάρωωωω... :Ρ
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,666
Θα με αναγκάσετε να στείλω από του χρόνου ΡΜ στο Codex στον τυπά που έκανε το ΑΤΟΜ μπας και μου δώσει κωδικό.
 

The Nameless One

Mind-flayer
Joined
Jun 16, 2015
Messages
1,832
Καθότι είμαι της φιλοσοφίας ότι σαν το καλό κρασί, ένα παιχνίδι πρέπει να ωριμάσει για τουλάχιστον 6 μήνες με ένα χρόνο πριν το ακουμπήσω, δεν έχω παίξει κανένα του '18.

Μοναδική εξαίρεση ήταν το apocalypse dlc του Stellaris. Επειδή το συγκεκριμένο παιχνίδι (σαν πλήρες πακέτο) είναι και το καλύτερο που έπαιξα μέσα στην χρονιά, έχει την δική μου ψήφο
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Το μόνο της σοδειάς του '18 που έχω παίξει είναι το Vermintide 2. 150 ώρες, κολλητικό, πωρωτικό, αλλά κάτι λείπει για να το πω GOTY. Οπότε ρίχνω λευκό σε ότι αφορά τις κυκλοφορίες του '18.

Από εκεί και πέρα, το καλύτερο παιχνίδι που έπαιξα εγώ το '18, χαλαρά το Divinity Original Sin 1 - Enhanced Edition, αφού πρώτα το άφησα να ωριμάσει λίγο στο backlog (kickstarter backer).
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,380
Fallout 76. Ατελείωτες ώρες διασκέδασης χωρίς καν να το αγοράσω.
 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,140
Για GOTY 2018 δεν μπορώ να ψηφίσω, αν θέλετε για GOTY 1998 κάτι γίνεται.



Πρέπει να γίνει κάτι και με μας που αν δεν έχει περάσει 15ετία δεν πιάνουμε game. Κάνα poll θα παίξει; (trollface)
 

mruseyourbrain

Blackguard
Joined
Oct 29, 2015
Messages
1,179
Από το 2018 έπαιξα Guacamalee 2 και Original Sin 2 Definitive Edition χωρίς να έχω συμπληρώσει πολλές ώρες και στα δύο. Θα ψηφίσω το Guacamelee 2.
 
Top Bottom