What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Κανενα νεο εχουμε ? εγινε η παρουσιαση? ειμαι στη δουλεια ακομαμ
 

asgardlord

Hobgoblin Captain
Joined
Aug 26, 2014
Messages
389
<blockquote><br>Κανενα νεο εχουμε ? εγινε η παρουσιαση? ειμαι στη δουλεια ακομαμ<br></blockquote><br>Βεβαίως! http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/20058061/heed-the-whispers-of-the-old-gods-3-11-2016" class="bbcode_url">http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/20058061/heed-the-whispers-of-the-old-gods-3-11-2016<br>Kthulhu φάση με old gods και cultists που τους δίνουν stats! Φρέσκα synergies χωρίς μέχρι στιγμής να διακρίνω κάποιο καινούργιο mechanic.
 

kaidan

Gelatinous Cube
Joined
Jul 15, 2015
Messages
182
Είπαν δύο λόγια, έδειξαν 6 κάρτες και ένα trailer:<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=cKjUgLrDEbI<br><br><br>Θα δώσουν λέει σε όλους 3 δωρεάν Old God expansion packs και το legendary http://www.hearthpwn.com/cards/31110-cthun" class="bbcode_url">C&#039;Thun μαζί με δύο απ&#039;τους http://www.hearthpwn.com/cards/31114-beckoner-of-evil" class="bbcode_url">ακόλουθους του.<br><br>Την επόμενη βδομάδα θα κάνουν update τον hearthstone client όπου το σημαντικότερο που θα προσθέσουν θα είναι περισσότερα deck slots. Τα formats θα βγουν μαζί με το expansion, το οποίο δυστυχώς θα αργήσει πολύ... θα βγει τέλος Απριλίου/αρχές Μαΐου τελικά.
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Και όπως φαίνεται και ο BGH θα φάει τρανό nerf.
 

asgardlord

Hobgoblin Captain
Joined
Aug 26, 2014
Messages
389
Ναι, υποψιάζομαι και γω πως θα προσπαθήσουν να το γυρίσουν σε big minion late game control καταστάσεις. To oποίο δε με χαλάει καθόλου βέβαια!
 

kaidan

Gelatinous Cube
Joined
Jul 15, 2015
Messages
182
Θα ήταν αστείο ο <i>"I&#039;ve got the fun in my sights" </i>να σκότωνε και Old gods. Γενικά είναι υπερβολικά δυνατή κάρτα αφού μπαίνει σε σχεδόν όλα τα deck, μια tech κάρτα δεν πρέπει να υπάρχει σε σχεδόν όλα τα deck αλλά πρέπει να αξίζει να μπαίνει <b>μόνο </b>όταν οι περιστάσεις το απαιτούν.<br><br>Γενικότερα μέσες άκρες τα ικανοποιητικά στατιστικά σε ένα minion είναι το mana cost του πολλαπλασιασμένο επί 2 +1, δηλαδή π.χ. 2 mana x 2 = 4+1=5  Acidic swamp Ooze... 3 attack + 2 health = 5. Στην περίπτωση του Big Game Hunter πληρώνεις 3 mana για έναν minion που έχει 6 πόντους στατιστικών (4 attack / 2 health), δηλαδή χάνει μόνο 1 πόντο απ&#039;τη ζωή του για το ability του να σκοτώνει οτιδήποτε μπορεί να έχει 7+ attack!!<br><br>Προσωπικά θα μου λείψει μόνο ως προς το γεγονός πως προσθέτει στο βάθος του αγαπημένου μου...<br><br><img src="http://vignette2.wikia.nocookie.net/hearthstone/images/5/5f/EdwinVanCleef.gif" alt="EdwinVanCleef.gif" class="bbcode_img" /><br><br><i>"Αξίζει το ρίσκο να τον κάνω περισσότερο από 6/6 ή όχι;;"</i> ...είναι συχνά ένα απ&#039;τα ερωτήματα.<br><br>
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Εμφανίστηκε http://www.hearthpwn.com/cards/31116-stand-against-darkness" class="bbcode_url">νέα καρτούλα.<br><br>Σε αντίθεση με όσους κράζουν την κάρτα (με επιχειρήματα όμως, όπως το πόσο ευάλωτη είναι σε ΑοΕ, όχι όσους κράζουν για το κράξιμο), εμένα μου αρέσει επειδή εκτός του ο,τι αμέσως έχεις γεμίσει το board, για να μπορέσεις να έχεις 5 Silver ταυτόχρονα-όσο αδύναμοι και να είναι- χρειάζεσαι ή 10 mana (2 per turn), ή 7 (Μuster For Battle + 2 γύρους Hero Power). Ίσως και να το μετράω λάθος αφού δεν ακολουθώ την λογική που περιγράφει ο αδελφός Kaidan, αλλά 5 Silver turn 5 είναι καλή φάση, συν τα buff που θα παίξουν μετά. Εξάλλου, αυτό που δεν βλέπω πουθενά σαν σχόλιο έστω, είναι πως το SAD παίζει αμέσως μετά το consecration. Opinions;<br><br>Ναι, εννοείται πως ισχύει το "Ακόμα δεν το είδαμε, Γιάννη το βαφτίσαμε", αλλά για την κουβέντα. :lol:<br>Εννοείται επίσης πως ακόμα δεν ξέρουμε τα synergies που μπορεί να έχει με άλλες κάρτες, όπως και το τι impact θα έχει (αν και θεωρώ πως μάλλον θα βγάζει κάπως τον αντίπαλο εκτός πλάνων).
 

kaidan

Gelatinous Cube
Joined
Jul 15, 2015
Messages
182
Ναι. Μετά τις 6 κάρτες της αρχικής ανακοίνωσης, μαζί με την χθεσινή, 3 νέες κάρτες έχουν παρουσιαστεί...<br><br><img src="http://i68.tinypic.com/2rhxuo2.png" alt="2rhxuo2.png" class="bbcode_img" /> <img src="http://i68.tinypic.com/xcp25k.jpg" alt="xcp25k.jpg" class="bbcode_img" /> <img src="http://i66.tinypic.com/1z72cs9.png" alt="1z72cs9.png" class="bbcode_img" /><br><br>Προφανώς θα παρουσιάζουν λίγες (απ&#039;τις 134) κάρτες κάθε μέρα για τις 4-6 βδομάδες που απομένουν μέχρι να βγει το expansion.<br><br>Είναι δύσκολο να κρίνει κανείς μια κάρτα χωρίς να έχει δει όλες τις κάρτες. π.χ. ο νέος legendary Hogger δεν θα έβγαζε σχεδόν κανένα νόημα αν δεν είχαμε δει τον http://www.hearthpwn.com/cards/31110-cthun" class="bbcode_url">C&#039;Thun. Επίσης, θα μπορούσε να ταιριάζει σε Whirlwind-effect warrior deck. Ποιος ξέρει. Όμως ακόμα και όλες τις κάρτες να έχουμε δει πάλι δεν είναι απαραίτητο πως θα μπορούμε να τις κρίνουμε σωστά. Πριν βγει το TGT σχεδόν όλοι (και οι pro μαζί) έλεγαν πως ο http://www.hearthpwn.com/cards/22342-varian-wrynn" class="bbcode_url">Varian Wrynn είναι η καλύτερη κάρτα, πριν βγει το GvG σχεδόν όλοι (και οι pro) έλεγαν πως ο http://www.hearthpwn.com/cards/12272-troggzor-the-earthinator" class="bbcode_url">Troggzor είναι η καλύτερη κάρτα κλπ κλπ. Καμία απ&#039;τις δύο κάρτες δεν έχει εμφανιστεί ποτέ σε ανταγωνιστικό hearthstone deck. Παρ&#039;ολα αυτά έχει την φάση του να προσπαθούμε να τις κρίνουμε, ταυτόχρονα βλέποντας τις αντιδράσεις φίλων και του υπόλοιπου hearthstone community.<br><br>Το ίδιο πιστεύω και για το Stand Against Darkness. Ως Rogue main (έχω παίξει πολύ Rogue τους τελευταίους μήνες) όταν έβλεπα paladin έκανα https://en.wikipedia.org/wiki/Mulligan_(games)#In_other_games" class="bbcode_url">mulligan για να πάρω στα χέρια μου νωρίς το http://www.hearthpwn.com/cards/378-fan-of-knives" class="bbcode_url">Fan of Knives ώστε να αντιδράσω αποτελεσματικά στο http://www.hearthpwn.com/cards/12223-muster-for-battle" class="bbcode_url">Muster For Battle που συχνά παίζουν οι Paladin στον τρίτο γύρο. Δεν το έβρισκα πάντα όμως, και ακόμα και αν το έβρισκα θα έμενε το http://www.hearthpwn.com/cards/250-lights-justice" class="bbcode_url">Light&#039;s Justice. Στην περίπτωση του Stand Against Darkness... μέχρι τον πέμπτο γύρο οι πιθανότητες, ιδιαιτέρως για ένα class σαν το rogue που έχει ένα κάρο card draw, να βρει κανείς κάποιο AoE είναι πολύ περισσότερες. Από μόνη της η κάρτα δεν είναι άσχημη αλλά δύσκολο να πεις πως θα είναι και ιδιαιτέρως ανταγωνιστική, μπορεί σε συνδυασμό με κάποιες άλλες κάρτες που δεν έχουμε δει ακόμα να βγάζει περισσότερο νόημα. Μπορεί ο Paladin να κάνει τόσο flood ή να έχει τόσα buff που τα AoE των αντιπάλων να μην φτάνουν.<br>
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Πάντως, η ιδέα ενός πιο evil πεθαίνεις θεού στο deck ενός Paladin ή ενός ιερέα μου φαίνεται κάπως... Beckoner of Evil αγκαζέ με Holy Champion... Δεν μου κολλάει.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
To giant samdworm.  τα σπαει???
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
<img src="http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/283/54/635934774511258078.png" alt="635934774511258078.png" class="bbcode_img" /><br><br>Η Blizz μας δείχνει πόσο μισεί τα χριστουγεννιάτικα δέντρα.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Μάλλον θα γίνει η αγαπημένη μου κάρτα
 

kaidan

Gelatinous Cube
Joined
Jul 15, 2015
Messages
182
Η κάρτα Eater of Secrets είναι κατά την γνώμη μου απ&#039;τις χειρότερες που έχουν παρουσιαστεί. Έχουμε 9 class στο hearthstone, εκ των οποίων μόνο 3 παίζουν secrets, και η συγκεκριμένη κάρτα αν φάει ένα secret τότε γίνεται μόνο 3/5!! Νομίζω πως μόνο σε tournaments θα μπορούσε να κάνει μια μικρή εμφάνιση... και εκεί όχι τόσο για να σκοτώνει Secret Paladins όσο για να τρώει το http://www.hearthpwn.com/cards/28-ice-block" class="bbcode_url">Ice Block των Freeze Mage(αν συνεχίσει να υπάρχει κάτι τέτοιο μετά τα nerf) στην μετά-http://www.hearthpwn.com/cards/12252-kezan-mystic" class="bbcode_url">Kezan Mystic standard-format εποχή.<br><br>http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/20056288/whispers-of-the-old-gods-forbidden-but-not-forgotten-3-17-2016" class="bbcode_url">Παρουσίασαν πριν λίγο άλλες δύο κάρτες...<br><br><img src="http://i64.tinypic.com/34zaaaf.jpg" alt="34zaaaf.jpg" class="bbcode_img" /> <img src="http://i66.tinypic.com/2s0ferl.jpg" alt="2s0ferl.jpg" class="bbcode_img" /><br><br>...ενδιαφέρον έχουν ως ιδέα τύπου: φτιάξε το δικό σου spell και minion. Το Forbidden Shapping (priest κάρτα) μου θυμίζει: Edwin VanCleef, το νέο http://www.hearthpwn.com/cards/33121-klaxxi-amber-weaver" class="bbcode_url">Klaxxi Amber Weaver και το Unstable Portal. Ο Edwin είναι συχνά όσο μεγάλος τον θέλεις να είναι ενώ το unstable portal σου δίνει random minion, και ο Klaxxi Amber Weaver είναι καλός σχεδόν όποτε και αν τον παίξεις. Ένας συνδυασμός αυτών είναι το Forbidden Shapping: Μπορείς να το παίξεις ο,τι turn θέλεις, μπορεί να γεμίσει το curve σου αν δεν σου έρθει μια κάρτα στην ώρα που πρέπει. Επίσης, αν έχεις ικανοποιητική γνώση των καρτών που υπάρχουν στο παιχνίδι μπορείς να ρίξεις μια ζαριά για να σου έρθει π.χ. ένα Taunt ή κάτι τέτοιο όποτε το χρειαστείς. Ενδιαφέρουσα κάρτα, αλλά συνήθως random minion μόνο ως σώμα για ολόκληρο το κόστος του σε mana(όχι π.χ. σαν το unstable portal) δεν είναι καλό πράγμα. Είναι ένα ερώτημα αν μπορεί να αξίζει να βάλει κανείς http://www.hearthpwn.com/cards/247-youthful-brewmaster" class="bbcode_url">brewmasters μαζί με αυτή την κάρτα π.χ. σε ένα C&#039;Thun deck(που και ο C&#039;Thun αξίζει να τον τραβήξεις πίσω στο χέρι σου) έτσι ώστε να χτυπήσει η κάρτα μια φορά και μετά να την τραβήξει πίσω για να την ξαναπαίξει με το Battlecry της ή με γεμάτη ζωή.<br><br>Το Forbidden Flame (mage κάρτα) θυμίζει http://www.hearthpwn.com/cards/22302-flame-lance" class="bbcode_url">Flame lance, περισσότερο ευέλικτη κάρτα αλλά λιγότερο damage ανά mana. Το Flame Lance δεν έχει παιχτεί ποτέ σε ανταγωνιστικό deck, δεν ξέρω αν το Forbidden Flame λόγο ευελιξίας, πιθανού nerf του Big Game Hunter κλπ κλπ αλλαγών μήπως τα καταφέρει κουτσά στραβά. <br><br>Πάντως υπερβολικά δυνατή κάρτα δεν λες καμία απ&#039;τις δύο.<br><br><br><br>Πολλά πράγματα έγιναν στο hearthstone τις τελευταίες μέρες. Μπήκε και το νέο patch το οποίο είχε πολλά μικρά ωραία πραγματάκια μέσα.<br><br>Όπως και να&#039;χει, εμένα δύο πράγματα μου έκαναν περισσότερο εντύπωση: το "δωρεάν", με World of Warcraft promotion, νέο paladin hero skin, και οι διάφορες διαφημίσεις σε τοίχους σε διάφορα μέρη του κόσμου. <br><br>Πριν ~9 χρόνια σταμάτησα να παίζω wow, τότε δυστυχώς δεν έδινα τεράστια προσοχή στο lore. Τώρα που άρχισα hearthstone πιάνω τον εαυτό μου κάθε τόσο να αναρωτιέμαι από που προέρχεται κάποια κάρτα και να καταλήγω να βλέπω κάποιο warcraft lore youtube video. Το νέο paladin hero skin είναι μια καλή αφορμή, πηγαίνοντας στο level 20 που απαιτούν, να δω μερικά πραγματάκια στο wow. π.χ. Ως (τον τελευταίο καιρό) κυρίως rogueας με ενδιαφέρει η ιστορία των VanCleef και της defias brotherhood, και στο internet βρήκα αυτό: http://www.wowhead.com/quest=26322/rise-of-the-brotherhood" class="bbcode_url">Rise of the brotherhood !<br><br>Οι διαφημίσεις στους τοίχους απ&#039;την άλλη πλευρά εστιάζουν σε κάτι στο οποίο λίγοι δίνουν σημασία στο hearthstone... το card art.<br><br>Οπότε πριν το Expansion.. Art και lore των καρτών. Ωραία φάση για&#039;μενα.
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Δοκιμάζω ένα ωραίο aggro Paladin και έχω φτάσει 15 στο Ranked εύκολα. Γρήγορο και πολύ υψηλό fun factor. Δίχως legendaries, μέσα σε 5 μέρες έχω φτάσει τις 87 νίκες σε (περίπου, δεν έχω τσιπάκι στο μυαλό μου) 120-130 games, με τις περισσότερες ήττες στις αρχές που έψαχνα τα πατήματα μου με το deck. Είναι περίπου http://www.hearthpwn.com/decks/455747-aggro-pally" class="bbcode_url">αυτό, που όπως λέει και τύπος στα σχόλια είναι του MkRR3, με μια δύο κάρτες διαφορετικές (έχω ένα Muster, οπότε έβαλα ένα Spider Tank και δουλεύει μια χαρά).<br><br>P.S. Ξέρω πως για τόσες νίκες το Rank 15 είναι πολύ χαμηλό/χάλια, αλλά αφενός μεν ακόμα μαθαίνω τις κάρτες, αφετέρου δε, χάνω επειδή είμαι n00b. :lol:
 

labkk

Gelatinous Cube
Joined
Feb 22, 2013
Messages
76
Οοο έπεσες και εσύ στην  "dark side" ε? <br><br>Όποτε βλέπω να παίζει ο άλλος turn 1 lepra gnome με πιάνει εγκεφαλικό  <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /><br>
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Χαχαχα, το Leper είναι λύση ανάγκης, προτιμώ Argent Squire που λόγω Divine θα ζήσει άλλο ένα γύρο.
 

kaidan

Gelatinous Cube
Joined
Jul 15, 2015
Messages
182
Όχι, μάλλον λάθος κατάλαβες Grmadness. Οι face/aggro τράπουλες (με ελάχιστες εξαιρέσεις π.χ. zoo warlock) θεωρούνται από πολλούς υπερβολικά εύκολες τράπουλες που πολλές φορές κερδίζουν δίχως ιδιαίτερη στρατηγική, γι&#039;αυτό γράφει πως έπεσες στην "dark side". Αυτό που εννοεί ο labKK είναι πως όταν βλέπεις Leper Gnome είναι χαρακτηριστικό δείγμα πως έχεις να κάνεις με μια τέτοια τράπουλα, όχι πως το leper gnome είναι κακή επιλογή. Εγώ όταν έγραφα τα tips για εσάς τους νέους στο hearthstone είχα σκεφτεί και το συγκεκριμένο deck, γιατί είχε γίνει θέμα στο reddit πως κάποιος είχε πάρει legend από καινούργιο account μέσα σε μόνο (αν θυμάμαι καλά) 2 βδομάδες με αυτή την τράπουλα, όμως δεν ήθελα να σας κατευθύνω προς την dark side, που λέει και ο labKK.  :lol:<br><br>Το Leper Gnome είναι μια απ&#039;τις δυνατότερες κάρτες για αυτές τις τράπουλες, το argent squire το οποίο αναφέρεις δεν μπορεί καν να συγκριθεί μαζί της. Ακολουθεί κομμάτι http://www.polygon.com/features/2016/2/17/11003980/hearthstone-and-community-inside-blizzard-s-radical-new-approach-to" class="bbcode_url">πρόσφατης συνέντευξης ενός hearthstone game designer...<br><br>

polygon wrote:
"I imagine a big problem right now is that you can&#039;t print face cards," Trump says. The face cards he refers to are designed simply to deal damage directly to an opposing hero rather than to claim and maintain board presence. "Face decks are too good, and Leper Gnome and Knife Juggler are too good."<br><br>"If you had the option, you&#039;d play 30 Leper Gnomes in a face deck," Kibler yells, to laughter and agreement from the rest of the room.<br><br>Donais confirms that Leper Gnome and Knife Juggler are two of the neutral minions being looked at by the team as they figure out which cards need to be rebalanced. Clearly the team and the community are on similar wavelengths about which cards are causing the most stagnation in Hearthstone.</blockquote><br><br><br>Tις προάλλες μπήκα στο wow για μια νύχτα για να πάρω το paladin πορτραίτο. Είχα γράψει και εδώ στο φόρουμ περί lore κλπ κλπ, και όντως είχα την τύχη να πετύχω (μεταξύ άλλων) τους: http://www.hearthpwn.com/cards/22336-cutpurse" class="bbcode_url">Cutpurses, http://www.hearthpwn.com/cards/217-old-murk-eye" class="bbcode_url">Old Murk-eye, http://www.hearthpwn.com/cards/386-harvest-golem" class="bbcode_url">Harvest Golems και τους VanCleef μαζί με την ιστορία της defias brotherhood. Όμως αφού πήρα το πορτραίτο δεν έχω καμία διάθεση να το χρησιμοποιήσω, ούτε νιώθω πως αποκόμισα κάτι το ιδιαίτερο απ&#039;την σύντομη αυτή επιστροφή μου στο wow!! Οπότε το έχω ψιλο-μετανιώσει. Χάσιμο χρόνου μου φάνηκε πως ήταν.

 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Δεν είχα ιδέα πως έγινα Darth Frappe, τα κατάφερα επιτέλους :lol:<br><br>(Δεν συγκρίνω την αξία του Leper με την argent, ούτε καν. Αλλά είναι κάρτα που χαλάει όλο το παιχνίδι του αντιπάλου και way overpowered, εκεί κολλάει το σχόλιο πως δεν μου αρέσει- το αυτό ισχύει και με το knife juggler αλλά όλοι το έχουν, εκεί είναι η διαφορά). <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /><br><br>Σοβαρά τώρα, όντως δίνει τρελό boost σε παίχτες που δεν ξέρουν τις κάρτες, κάτι ίσως άδικο για κάποιον που παίζει Dragon Priest πχ, και επειδή δεν του έκατσε καλά το mulligan δεν μπορεί να σώσει την παρτίδα. Η αλήθεια είναι πως το κάνω για να μπορέσω να πάρω λίγη έξτρα dust λόγω rewards στο ranked. Έφτασα 14, Κάτι που για μένα είναι way off the charts σαν κατόρθωμα. Διόρθωσα ένα deck του Warrior και παίζω μια μίξη mech και taunt (1 sunwalker, 1 Defender of Argus, 1 annoyotron και ένα Sparring έχω βάλει, όχι κάτι extreme), Rampage και Bolster είναι μεν χρήσιμα αλλά situational. Still, είναι πολύ βολικό και στα μέτρα μου όπως το έφτιαξα, και δίνει γερές παρτίδες.
 

kaidan

Gelatinous Cube
Joined
Jul 15, 2015
Messages
182
Αρχικά όταν είδα το rogue legendary σκέφτηκα: " :w00t: Τι έπος είναι αυτό;;"  ...μετά είδα το 3/2 σώμα και το "random" και ξενέρωσα λίγο. Τελικά είναι... Καλό;;; Κακό;;; Μέτριο;; Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω.<br><br><img src="http://i66.tinypic.com/25svj1y.jpg" alt="25svj1y.jpg" class="bbcode_img" />
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Καλημέρα!<br><br>Ψαρωτική Ερώτηση 1η<br>Αξίζει να κάνω 2ο account;<br><br>Ψαρωτική Ερώτηση 2η<br>Αν ναι,ποιά τα οφέλη;<br><br>Ψαρωτική Ερώτηση 3η<br>Πως το κάνω;
 
Top Bottom