What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Hearthstone: Heroes of Warcraft

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,528
Συμφωνώ με Snipereye. Εχω ρίξει μερικές ώρες σε αυτό (δυστυχώς το έχω αφήσει εντελώς εδώ και κανά δυο εβδομάδες περίπου λόγω έλλειψης χρόνου) και δεν θα το χαρακτήριζα pay 2 win παιχνίδι: μπορείς και χωρίς να δώσεις φράγκο να φτιάξεις πολύ αξιόμαχα decks και να διασκεδάσεις, ιδίως στο Arena Mode, όπως σωστά έγραψε ο προλαλήσαντας.

Δοκιμάστε και θα δείτε. Χρόνο θέλει.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933


Snipereye wrote:
O ορος pay2win ειναι λιγο βαρυς ρε παιδια. Σημαινει οτι ενα παιχνιδι δεν ΓΙΝΕΤΑΙ να το παιξεις χωρις να δωσεις λεφτα. </blockquote>

Μιλάμε για Pay2win όχι pay2play. Στην ουσία non-pay2win παιχνίδι είναι αυτό που να μην έχει κάποιος που έχωσε λεφτά, ισχυρό πλεονέκτημα απέναντι σου. Το αν θα σου πάρει περισσότερο καιρό να βρεις τις καλές κάρτες, καλά items, πιο βαρβάτα skins ή και εγώ δε ξέρω τι, είναι άλλο θέμα. Στην τελική άμα καείς αρκετά θα είσαι στις ίδιες δυνατότητες με κάποιον που έχωσε λεφτά (απλά αυτός είχε πολύ πιο γρήγορα και εύκολα τις δυνατότητες αυτές).

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το LOTRO. Ούτε καλύτερα items μπορείς να αγοράσεις, ούτε να κάνεις αποστολές σε περιοχές που δε μπορεί αυτός που δε πλήρωσε, αφού και αυτός, χωρίς να πληρώσει, κάνοντας Deeds θα αποκτήσεις τουs TP που χρειάζεται για να τις ανοίξει (τις περιοχές). Ο μεν που έχωσε λεφτά θα μπει στις περιοχές ξεκούραστα, χωρίς κόπο, ο δε θα ζοριστεί αλλά ακόμα και έτσι έχει τη δυνατότητα να χτυπίσει στα ίσια τον "ανοιχτοχέρη" gamer. Μπορεί δίνοντας λεφτά να γίνεις πιο όμορφος, να ανεβάσεις πιο γρήγορα τον χαρακτήρα σου κλπ αλλά δε θα έχεις πλεονέκτημα σε μια μάχη με τον άλλον.

Ενώ Pay2Win θα ήταν το παιχνίδι αν αυτός που έχει τη δυνατότητα να σκάσει δέκα φράγκα, αποκτούσε κάρτες ανώτερες από αυτές που μπορείς εσύ να βρεις, όσο και αν καείς. Όπου κάρτες βάλε το αντίστοιχο σε άλλο παιχνίδι (items, buffs, guns κλπ). Ακόμα και έτσι όμως ΓΙΝΕΤΕ να το παίξεις. Απλά δε θα γίνεις ποτέ ο number one (όχι της Έλενας).

Για το Heartstone δε μπορώ να μιλήσω γιατί δε το έχω κοιτάξει ακόμα (αν και το έχω στα σχέδια μου). Ίσως είμαι λίγο προκατελημένος με τη Blizzard γιατί δε την πάω καθόλου και έτσι ασυναίσθητα πιστεύω πως θα είναι P2W το παιχνίδι...



Αυτά. :pope: :pope:

 

Snipereye

Umber Hulk
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral
Joined
Sep 17, 2013
Messages
774
Tsok το ανελυσες περισσοτερο το θεμα, με βρισκεις συμφωνο ως προς τον ορισμο του pay2win, απλα προσπαθησα να το πω με μια φραση μονο εγω (και failαρα). Για να συμπληρωσω, στο hearthstone deck των σχετικα λιγων dust , μπορουν ανετα να κερδισουν οποιοδηποτε αλλο deck. Αρα, αν παιξεις αρκετα, μπορεις να γινεις ο number one, αρκει να παιζεις καλα το deck σου και να σε ευνοει η τυχη στα draw καρτων.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Αυτό το είδατε; http://uk.ign.com/articles/2014/01/22/blizzard-suing-hearthstone-copycat
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,958


Snipereye wrote:
Στο hearthstone deck των σχετικα λιγων dust , μπορουν ανετα να κερδισουν οποιοδηποτε αλλο deck. Αρα, αν παιξεις αρκετα, μπορεις να γινεις ο number one, αρκει να παιζεις καλα το deck σου και να σε ευνοει η τυχη στα draw καρτων.</blockquote>

Χμμ, μακάρι να ίσχυε αυτό που λες αλλά δυστυχώς δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Υπάρχουν κάποια μεμονωμένα decks (και τώρα που άνοιξε η Open Beta θα εμφανιστούν κι άλλα, φαντάζομαι) όπως το Warlock-Murlock και το πιο πρόσφατο super-aggro του Hunter που δεν θέλουν ένα σκασμό dust για να είσαι ανταγωνιστικός σε υψηλό επίπεδο. Ωστόσο, ακόμα κι εκεί χρειάζεσαι 1-2 ακριβές κάρτες που σου δίνουν αβαντάζ. Σε περίπτωση που θέλεις να αυτοσχεδιάσεις, υπάρχουν κάποια περιθώρια ναι μεν, είναι πιθανό ότι θα σε κερδίζουν πάλι όσοι έχουν το ίδιο concept με σένα αλλά και 3-4 neutral legendaries στο deck δε.
Πράγματι, το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και χωρίς να σκάσεις λεφτά και η συλλογή σου μέρα με τη μέρα εμπλουτίζεται, ειδικά μέσω της Αρένας που είναι καθαρά skill/experience-based και αποτελεί ίσως την πιο ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική πρόκληση του Hearthstone. Αλλά αν θέλεις να βρίσκεσαι διαρκώς ψηλά σε rank τότε πρέπει είτε να ακουμπήσεις λίγο παραδάκι, είτε να λιώνεις αναλέητα. Ενδεικτικά, έχω ένα φιλαράκι που πήρε invite ένα δίμηνο πριν από μένα (δλδ. παίζει εδώ και κάνα τρίμηνο), ασχολείται αρκετά εντατικά, έχει skillz κι εμπειρία (λόγω προϋπηρεσίας στο Magic) και πλέον μπόλικες κάρτες αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμα να ανέβει πάνω από Rank 5 κι εκείνο παίζοντας σχεδόν αποκλειστικά με το ένα "καλό" του deck.
Αν κάποιος θέλει ποικιλία και να δοκιμάζει πράγματα (διάφορες κλάσεις και builds), χωρίς να έχει όλες ή σχεδόν όλες τις κάρτες στη διάθεσή του, τότε μπορεί να διασκεδάζει αλλά όχι να κατακτά πρωτιές, πολύ φοβάμαι. Επειδή, όμως, υπάρχει το Arena Mode και το απλό Play, όπου κάνεις το χαβαλέ σου και με λίγο ή καθόλου grinding, θα δίσταζα να χαρακτηρίσω το παιχνίδι Pay2Win στο σύνολό του. Στο Ranked, όμως, ο παραλής gamer έχει σημαντικό προβάδισμα.

 

rckiller

Gelatinous Cube
Joined
Nov 30, 2012
Messages
153
Παιδιά όποιος έχει όρεξη για ματσάκι GeoSta#2550. Σήμερα δεν έχω να κάνω κάτι, οπότε λέω να το λιώσω. :lol:
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Το κατεβάζω τώρα. Αν δε βάλει τις φωνές η γυναίκα να πάω στο κρεβάτι, θα του αφιερώσω λίγες ώρες (εκτός αν κολλήσω και καώ).
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736


RCkiller wrote:
Παιδιά όποιος έχει όρεξη για ματσάκι GeoSta#2550. Σήμερα δεν έχω να κάνω κάτι, οπότε λέω να το λιώσω. :lol:</blockquote>

Θα σε έκανα add αλλά είμαι noob όσο δε πάει. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Εγώ θα σας κάνω add σε λίγο που τελειώνω το tutorial.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Πείτε ρε και οι άλλοι πως είστε να σας κάνω add. Tsok εγώ.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,958
maladroid#2175

Παίζω κυρίως Αρένα και κάνα απλό (Play) για τα daily quests.
 

pournelaos

Commoner
PCMaster Veteran
Joined
Dec 1, 2012
Messages
46
Pournelaos#2813 αν και εγώ έπαιζα περισσότερες ώρες πριν το reset παρά μετά :dry: .
 

dakonblackblade

Commoner
Joined
Nov 27, 2012
Messages
10
Άκουσα πως κάτι είναι λάθος στο Internet και είπα να το διορθώσω.

Pay to win σημαίνει πως πληρώνω για να κερδίσω αυτόν που δε πληρώνει. Αν μπορώ να αποκτήσω καλύτερες σφαίρες με λεφτά ενώ ο άλλος δεν μπορεί τότε το παιχνίδι είναι pay to win. Πιστεύω το world of tanks το κάνει αυτό, ας με διορθώσουν οι παίχτες.

Αν κάτι μπορείς να το αποκτήσεις απλά παίζοντας, δεν είναι pay to win. Η διαφορά εδώ είναι πως ο χρόνος και το χρήμα είναι πόροι για το παιχνίδι. ¨Αλλοι έχουν χρόνο άλλοι έχουν χρήμα. Την ισσοροπία ανάμεσα στα άτομα που έχουν χρόνο ή χρήμα , φέρνει το MMR (matchmaking rating) .

Οπότε αν είσαι νέος παίχτης , όντως κάποτε θα βρεθείς απέναντι σε έναν τύπο που έχει είτε περισσότερο χρόνο ή χρήμα από σένα. Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι το χρήμα, καθώς δεν μπορείς να ξέρεις αν ο αντίπαλος διέθεσε παραπάνω χρόνο από εσένα. Το πρόβλημα είναι πως υπάρχουν δυνατότερες κάρτες (στην περιπτωσή μας). Αυτό όμως δεν μπορεί να αποφευχθεί σε κανένα παιχνίδι. Πάντα κάτι, θα είναι καλύτερο από κάτι άλλο.

Επειδή λοιπόν ο χρόνος μεταφράζετε σε κάρτες και επίσης ο χρόνος , συνήθως μεταφράζεται σε πείρα, θεωρούμε πως κάποιος που παίζει καιρό το παιχνίδι δεν το κάνει Pay to win. Αν δεν μπορούσες να αγοράσεις τίποτα, θα σας πείραζε να χάνατε από παίχτες που παίζουν περισσότερο καιρό από εσάς? Όχι.

Ακόμα και τα παραπάνω να μη καταλαβαίνετ, αναρωτηθείτε το εξής.Μπορειτε να ξέρετε ποιος πλήρωσε ή έπαιξε περισσότερο? ΌΧι. Άρα γιατί το παιχνίδι γίνετε pay to win? Μπορεί απλά να είναι Play to win
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Θες να πεις πως επειδή δε ξέρουμε αν κάποιος έχει λιώσει ή έχει βάλει χρήμα, τότε το παιχνίδι είναι pay2win? Αν εννοείς αυτό, τότε διαφωνώ.

Όταν κάποιος που βάζει λεφτά έχει κάτι που μπορεί να αποκτήσει κάποιος άλλος, ακόμα και αν χρειαστεί να λιώσει πραγματικα για να το κερδίσει, τότε το παιχνίδι δεν είναι pay2win.
Είναι του στυλ: Θες την "Χρυσή Τσάπα του Αβορίγινα" ;;;; Σκάσε 10 ευρά ή λιώσε π.χ. 20 ώρες στις "Borracho's Catacombs" μέχρι να την lootάρεις.

Εκτός βέβαια αν είναι ακραία η δυσκολία απόκτησης (τζαμπέ) της τσάπας. Για παράδειγμα να έχει drop rate 0.0001% οπότε το θέμα πάει αλλού.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,958
Πάντα υπάρχουν ανισότητες που προκύπτουν (και) από την αφοσίωση κάθε παίκτη στο game. Το θέμα είναι αν το ίδιο το παιχνίδι δίνει την δυνατότητα ώστε αυτή η αφοσίωση να εκφραστεί μέσω χρημάτων και αν με αυτό τον τρόπο γίνεσαι δυνατότερος in-game. Π.χ. στο WoW, αν κάποιος έτρωγε 12 ώρες τη μέρα στο raiding/ PvP κι εσύ 2, τότε νομοτελειακά κατέληγε με πολύ καλύτερο gear από σένα. Όμως το παιχνίδι δεν του έδινε τρόπο να παρακάμψει αυτό το κάψιμο (οδούς όπως εξαγορά account και farmbots δεν τις υπολογίζω), ήξερες ότι ο τύπος με τα Twin Towers για επωμίδες είχε λιώσει δεκαπλάσιες ώρες από σένα στο game και άρα τα δικαιούται.
Στο Hearthstone μπορεί ο άλλος να παίζει τρεις μέρες αλλά να έχει ήδη όλα τα legendaries στη διάθεσή του επειδή έχωσε 300 ευρώ στο μπαμ ενώ εσύ να λιώνει 3 μήνες και να μην έχεις ούτε το 1/3 από τις κάρτες του. Και στη συντρηπτική πλειονότητα των περιπτώσεων καλύτερες κάρτες = νίκη (όταν μιλάμε για τέτοιες διαφορές δυναμικότητας).

That said, το παιχνίδι είναι η νέα μου αμαρτωλή συνήθεια, δεν μπορώ να ξεκολλήσω με τίποτα :dry:
 

dakonblackblade

Commoner
Joined
Nov 27, 2012
Messages
10
Ναι maladroid αλλά εσύ δεν μπορείς να ξέρεις τι έκανε, πλήρωσε ή έπαιξε? Οπότε για σένα είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Εγώ υποστηρίζω πως είναι Play2win καθώς το Drop rate ΔΕΝ είναι τόσο μικρό.

Pay2win θα ήταν αν ήταν απείρως δύσκολο να μαζέψεις τις κάρτες. Αλλά δεν είναι. Ειδικά αν αφιερωθείς σε 1-2 κλάσεις και δε θες να τις έχεις όλες.

Αυτά τα μοντέλα παιχνιδιού απευθύνονται για κέρδος και στους Hoarders που θα πλήρωναν για να τα έχουν όλα και σε foil.

Επίσης εφόσον έχουμε δεχτεί πως ο χρόνος είναι πόρος, όπως και το χρήμα, μήπως τα παιχνίδια που θέλουν χρόνο να τα μάθουμε είναι άδικα για τον casual παίχτη? Μπορεί ο 46χρονος οικογενειάρχης να ανταγωνιστεί τον 20χρονο φοιτητή στο θέμα χρόνου? Δεν είναι άδικο για τον 46χρονο που δε μπορεί να διαθέσει τόσο χρόνο να παίξει το Hearthstone για να μαζέψει τις κάρτες? Πως θα του δίνατε τη δυνατότηα να χαρεί το παιχνίδι?

Εγώ πχ. δεν έχω χρόνο να διαθέσω να πάρω τα legendary με grinding. Έχω όμως λεφτά. Επειδή μιλάμε για παιχνίδι πάντα και όχι δουλειά, γιατί πρέπει και εγώ να λιώσω για να τα πάρω? Γιατί πρέπει να λιώσω , να τα πάρω για να μπορώ να κάνω τα καλά raids και να δω το παιχνίδι στο 100%? Όποιος δεν είναι 20άρης φοιτητής ή καμένος, δε θα δει το παιχνίδι 100%? Και αυτό είναι δίκαιο? Δεν πληρώνω συνδρομή?

Και εδώ έρχεται το μοντέλο του Hearthstone (και του LoL αλλά και του Dota2 ). Σε ανταγωνιστικό παιχνίδι , με συλλεκτικές κάρτες, καταφέρνει να ευνοήσει και τους 2. Ο μηχανισμός λέγεται Dust. Μπορείς να δώσεις λεφτά για boosters, να τύχεις κάρτες και να φτιάξεις άλλες. Μπορείς να παίξεις χωρίς να δώσεις μία και με έξυπνες κινήσεις να αποκτήσεις πάλι τα ίδια deck. Παίξε arena και daily, ξόδεψε το χρόνο σου έξυπνα και κάνε έξυπνες επιλογές με την κατασκευή καρτών

Και γενικά, δεν έχω δώσει φράγκο για το παιχνίδι και αν δεν είχα κάνει μερικές επιπολαιότητες με τα rare (καθώς ήθελα να έχω όλα τα rare της προκοπής από όλες τις classes) θα είχα και τα 2-3 απαραίτητα legendary (ragnaross, sylvanna, Leeroy Jenkins)

Basic Rogue Deck. Ωραίο deckaki χωρίς να αγοράσει κανείς τίποτα απλά να πάει τον Rogue 10 level. Τα charge τερατάκια χρησιμοποιείστε τα σαν spells που κάνουν dmg.
http://www.hearthpwn.com/deckbuilder/rogue#31:2;60:2;74:2;87:2;90:1;174:2;246:1;289:2;326:2;356:2;433:2;434:2;435:2;471:2;535:2;568:2;

Dakon#2789
 

labkk

Gelatinous Cube
Joined
Feb 22, 2013
Messages
76
To έχετε υπεραναλύσει το θέμα και δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Το παιχνίδι ΔΕΝ είναι είναι pay to win.
Αν δεν θέλετε να δώσετε φράγκο ασχοληθείτε μόνο με την arena. Αν έχετε τα απαραίτητητα skills και το ανάλογο ΙQ, σε κάνα μήνα θα έχετε στην κατοχή σας πάνω από το 70% των καρτών για να δοκιμάσετε και την τύχη σας στα ranked παιχνίδια. Προφανώς αν ξεκινήσετε αμέσως με τα ranked θα φάτε τα μούτρα σας γιατί κάποιοι, είτε επειδή τις πλήρωσαν είτε επειδή απέκτησαν grindarontas τις κάρτες θα έχουν πλεονέκτημα. so simple.

Προσωπικά παίζω μόνο arena όχι γιατί το παιχνίδι δεν αξίζει 30 με 40 Ευρώ αλλά γιατί το έχω βάλει σαν στόχο να πάρω όλες τις κάρτες χωρίς να βάλω φράγκο. Και δεν είμαι πολύ καλός, σίγουρα θα φάω πολύ καιρό για να το κάνω. Από κει και πέρα έχω κράξει πολλές φορές την Blizzard για to D3 αλλά δεν μπορώ να το κάνω με τίποτα για το Hearthstone και το f2p μοντέλο που αποφάσισε να βάλει στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,958


Dakonblackblade wrote:
Επίσης εφόσον έχουμε δεχτεί πως ο χρόνος είναι πόρος, όπως και το χρήμα, μήπως τα παιχνίδια που θέλουν χρόνο να τα μάθουμε είναι άδικα για τον casual παίχτη? Μπορεί ο 46χρονος οικογενειάρχης να ανταγωνιστεί τον 20χρονο φοιτητή στο θέμα χρόνου? Δεν είναι άδικο για τον 46χρονο που δε μπορεί να διαθέσει τόσο χρόνο να παίξει το Hearthstone για να μαζέψει τις κάρτες? Πως θα του δίνατε τη δυνατότηα να χαρεί το παιχνίδι?

Εγώ πχ. δεν έχω χρόνο να διαθέσω να πάρω τα legendary με grinding. Έχω όμως λεφτά. Επειδή μιλάμε για παιχνίδι πάντα και όχι δουλειά, γιατί πρέπει και εγώ να λιώσω για να τα πάρω?
</blockquote>

Κοίταξε, το αν είναι Pay2win το Hearthstone χωράει συζήτηση (δες και το ποστ μου στην προηγούμενη σελίδα) αλλά το επιχείρημα ότι "δεν φαίνεται αν ο άλλος τις μάζεψε ή τις έκανε craft" μάλλον υποστηρίζει περισσότερο την άποψη ότι ΕΙΝΑΙ παρά ότι δεν είναι. Άρα το παραδάκι προσφέρει ένα πολύ γρήγορο shortcut στην καταξίωση, αυτός δεν είναι ο ορισμός του Pay2win; Εκτός αν εννοείς ότι δεν υπάρχουν απρόσιτες κάρτες (περιοχές/gear αντίστοιχα σε άλλα games) για τους τζαμπατζήδες. Όντως δεν υπάρχουν, αλλά το shortcut στο end-game δεν αρκεί;

Αυτό που λες για τους ψωμόλυσσες φοιτητές και τους 40ρηδες με μισθό είναι όντως δίκαιο από μια άποψη και είναι βασικά ο λόγος για τον οποίο έχουν πιάσει αυτά τα μοντέλα. Η σύγκριση, όμως, με το LoL και το Dota 2 είναι λάθος. Στην Dota όλοι οι χαρακτήρες είναι εξαρχής δωρεάν και τα λεφτά σού αγοράζουν μόνο κοσμητικά αντικείμενα, απ' όσο γνωρίζω, άρα για να πιάσεις υψηλό επίπεδο θέλει χρόνο τον οποίο δεν μπορείς να γλιτώσεις με χρηματική "παράκαμψη". Στο LoL, πάλι, ναι μεν μπορείς με λεφτά να αγοράσεις τους ήρωες που κάνει grind η πλέμπα αλλά και πάλι αυτό δεν σου δίνει ξεκάθαρο πλεονέκτημα γιατί η γνώση στο παίξιμο των ηρώων (βασική προϋπόθεση καταξίωσης) έρχεται μόνο με χρόνο και ιδρώτα, δεν αγοράζεται.

Και για να επιστρέψω στο Hearthstone, υπάρχουν πράγματι decks που άμα τα βάλεις στόχο ξεκινώντας το παιχνίδι (ανάλογα και με τις πρώτες καλές κάρτες που θα σου κάτσουν π.χ.) μπορείς να τα φτιάξεις μέσα σε μία-δύο εβδομάδες και να είσαι ανταγωνιστικός (π.χ. http://imgur.com/a/i6s0u). Πάλι, όμως, μιλάμε για συγκεκριμένα deck και μία κλάση τη φορά ενώ όποιος έχει ολόκληρο το άλμπουμ μπορεί να βάζει-βγάζει κατά το δοκούν και να πειραματίζεται με όλες τις κλάσεις, χωρίς να έχει ανάγκη αυτά τα cookie-cutter decks. Ωστόσο, είναι μια καλή αρχή που σε βοηθάει ύστερα να παίρνεις νίκες και να φαρμάρεις gold για να αποκτήσεις και τις υπόλοιπες, I guess.

 

dakonblackblade

Commoner
Joined
Nov 27, 2012
Messages
10
Εκεί είναι το θέμα (εστιάζοντας στο shortcut). Το shortcut δεν κάνει το παιχνίδι pay2win.

Αφενός γιατί θα το προσεγγίσεις κάποτε, αφετέρου γιατί δεν ξέρεις ποιος έδωσε λεφτά και ποιος χρόνο (ότι και να υποψιάζεσαι)

Pay2win είναι ας πούμε το αντικείμενο το οποίο είναι καλύτερο από τα άλλα και το αποκτάς μόνο με λεφτά.
 
Top Bottom