What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Hearthstone: Heroes of Warcraft

asgardlord

Hobgoblin Captain
Joined
Aug 26, 2014
Messages
389
Σωστός! Νομίζω πως Ramp druid είναι ίσως το top tier deck αυτή τη στιγμή.

Πάντως δε ξέρω ρε παιδιά, φχαριστιόμουνα περισσότερο το vanilla HS, όπου το μόνο RNG ήταν κατα πόσο ο tinkmaster θα κάνει το minion 1-1 ή 5-5 και ποιον θα βαρέσει ο Rag. Τώρα τα πάντα μου φαίνονται σε μεγάλο βαθμό τυχο-εξαρτώμενα, και νομίζω πως εσκεμμένα παίρνουν τέτοιες σχεδιαστικές αποφάσεις για να μικρύνει το skill gap μεταξύ έμπειρων-άπειρων παικτών και μικρών-μεγάλων συλλογών από κάρτες. Και δυστυχώς αυτή εικάζω πως θα είναι η κατεύθυνση που θα ακολουθήσουν και στο μέλλον, δεδομένου ότι το Jousting, ένα από τα 2 νέα mechanics που εισάγει το tgt, βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην τύχη (και τελικά δεν ευνοεί τα control decks όσο θα περίμεναν).
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Εγώ πάλι εκνευρίζομαι με τα τεράστια streaks (winning ή losing).Πολλές φορές καταλαβαίνω αν θα κερδίσω ή αν θα χάσω από το mulligan ακόμα.Είναι σα να σε κλέβει το game αφού πρώτα σε ευνοήσει.

All in all,νομίζω ότι ο handlock αυτήν τη στιγμή,ενώ δεν είναι το πιο δύσκολο match-up,είναι το δυνατότερο deck,ίσως μαζί με τον control warrior (ΟΚ,μετά τον Justicar είναι στα όρια του overpowered).
 

kaidan

Gelatinous Cube
Joined
Jul 15, 2015
Messages
182
Όσων αφορά το nerf στους patron warriors... Οι περισσότεροι περίμεναν ένα μικρό nerf στον frothing berserker. Αν η blizzard ήθελε να κρατήσει το deckάκι ζωντανό τότε το nerf, μάλλον, θα ήταν εκεί. Αυτό θα μείωνε αισθητά τα OTK, και το μεγαλύτερο μέρος της γκρίνιας. Κάπως έτσι είχα οδηγηθεί και εγώ να κρατήσω frothing berserkers μερικούς μήνες τώρα μπας και τους κάνω disenchant για ολόκληρο το κόστος τους.

Απ'αυτά που καταλαβαίνω απ'το μήνυμα της blizzard σχετικά με το nerf της warsong... την διάλεξαν κυρίως επειδή τους περιόριζε τον χώρο σχεδιασμού του παιχνιδιού. Εγώ όμως πιστεύω πως μεγάλο μέρος της γκρίνιας τον τελευταίο καιρό πριν το nerf ήταν σχετικά με το esports κομμάτι του παιχνιδιού, και πως ο κόσμος είχε βαρεθεί να βλέπει Patron - Handlock(κυρίως λόγο patron) και combo druid. Οπότε νομίζω πως μπορεί και αυτό να έπαιξε τον ρόλο του.

Απο'κει και πέρα... υπάρχει ένα "κίνημα", το οποίο είχε φτιάξει ένας απ'τους δημιουργούς της heartharena, που ονομάζεται #arenawarriorsmatter και υποστηρίζει πως η Blizzard πρέπει να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στην arena, και πρέπει να μην υπάρχουν class που να είναι μακράν τα χειρότερα ( π.χ. Warrior ) στην arena. Ο ευκολότερος τρόπος για να γίνει κάτι τέτοιο είναι οι κάρτες με χαμηλό rarety (που εμφανίζονται συχνότερα στους παίκτες ως επιλογές στο draft) να είναι δυνατότερες σ'αυτά τα class που έχουν πρόβλημα. Οπότε είδαν πως η blizzard πήρε μια σχετικά καλή basic warrior κάρτα και την έκανε εντελώς άχρηστη (ενώ θα μπορούσε π.χ. να την κάνει 3 attack /4 health), και αμέσως μετά είδαν και το βίντεο του Ben Brode που υποστήριζε πως δεν έκαναν κάτι τέτοιο γιατί ήθελαν να κρατήσουν την ψυχή της κάρτας (γιατί η ψυχή της κάρτας είναι τα στατιστικά της)... και τα πήραν στο κρανίο.

Εγώ προσωπικά έχοντας ζήσει τις leeroy jenkins και undertaker εποχές δεν μπορώ να πω πως καταλάβαινα πολύ την γκρίνια για τους patron warriors. Μάλιστα γνώμη μου είναι πως ήταν ένα deckάκι που βοηθούσε τους ανθρώπους που δεν ήθελαν να έχουν να κάνουν με ένα κάρο RnG και ήθελαν να έχουν ένα deck υψηλών απαιτήσεων όσων αφορά το skill του παίκτη. Ήταν ένα deck που όταν έχανε κάποιος patronwarrior παίκτης συνήθως δεν έλεγε "omg έχασα γιατί δεν μου ήρθε huffer όταν έπαιξα animal companion" αλλά έλεγε... "Κάτι έκανα λάθος, πρέπει να καταλάβω τι έκανα λάθος και να παίξω καλύτερα την επόμενη φορά". Καλή τύχη τώρα που θα απουσιάζει το aggro predator deckάκι... αν δεν θα παίζεις on curve επειδή δεν σου ήρθε το 1-drop 3-drop κλπ απλά θα χάνεις.

Διαβάζοντας τα παραπάνω μπορεί να πει κάποιος: "Κατάλαβα γιατί τα γράφεις αυτά, patron έπαιζες". Patron θα έπαιζα, το είχα προσπαθήσει... αλλά για κάποιο λόγο δεν μου άρεσε. Μου φαινόταν πως ήταν combo deck με το ζόρι, δεν ξέρω γιατί. Rogue foreva όσων αφορά τα combo deck, ακόμα και τώρα που είναι απ'τα λιγότερο ανταγωνιστικά class. λολ.


Σε άλλα νέα...

Η heartharena κυκλοφόρησε http://www.heartharena.com/overwolf" class="bbcode_url">ένα overlay app, για ευκολότερα arena drafts.

Παρασκευή 6 & Σάββατο 7 Νοεμβρίου(σε 1 1/2 βδομάδα) = blizzcon, πολλοί εικάζουν ανακοίνωση τουλάχιστον ενός νέου adventure/expansion, μπορεί επιπλέον deckslots, μπορεί νέο mode(tournament?);; Ποιος ξέρει;;
 

asgardlord

Hobgoblin Captain
Joined
Aug 26, 2014
Messages
389
Ναι, σαν σχεδιαστική επιλογή ήταν μάλλον τραγική. Ουσιαστικά στέρησαν από ένα class που ούτως ή άλλως είναι τραγικά πίσω σε tempo play, το καλύτερό του 3 drop. Που στο constructed όπως σωστά είπες gimpa-ρει μόνο 1-2 builds, αλλά στην αρένα πραγματικά καθιστά τον warrior σχεδόν unplayable πλέον.

Ελπίζω να αλλάξει κάτι ουσιαστικό με το επόμενο expansion στη φιλοσοφία τους, γιατί όπως είναι τώρα η meta πραγματικά νιώθω πως το rng και η τύχη για 1-2-3 drops στο mulligan είναι το 80% της νίκης.
 

kaidan

Gelatinous Cube
Joined
Jul 15, 2015
Messages
182
Ανακοινώθηκε νέο adventure σήμερα. Το όνομα του θα είναι "http://eu.battle.net/hearthstone/en/expansions-adventures/league-of-explorers/" class="bbcode_url">League of Explorers". Το πρώτο wing θα εμφανιστεί την επόμενη Πέμπτη (!) 12 Νοεμβρίου . Θα περιέχει 45 νέες κάρτες χωρισμένες σε 4 wing. Κάθε wing θα κοστίζει 700 gold ή $6.99. $20 για όλα τα wing.

https://www.youtube.com/watch?v=wmu0XXpUYog

https://www.youtube.com/watch?v=KB_6EajoBh4


...και μερικές απ'τις πιο ενδιαφέρουσες κάρτες:

<span class="bbcode_spoiler">
<img src="http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/270/934/635824180052503183.png" alt="635824180052503183.png" class="bbcode_img" /></span>
<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/fHd0jrJ.jpg" alt="fHd0jrJ.jpg" class="bbcode_img" /></span>
<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/MFC9pCg.jpg" alt="MFC9pCg.jpg" class="bbcode_img" /></span>
<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/FRLon6d.jpg" alt="FRLon6d.jpg" class="bbcode_img" /></span>
<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/R2T09D1.jpg" alt="R2T09D1.jpg" class="bbcode_img" /></span>
<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/PxT32bb.jpg" alt="PxT32bb.jpg" class="bbcode_img" /></span>
<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/RiaeTYK.jpg" alt="RiaeTYK.jpg" class="bbcode_img" /></span>
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Άσε χαιπαρίστικα πλήρως χθες και ξαναμπήκα στο χωρό. Βέβαια είμαι πολύ χαμηλά ακόμα, αλλά σιγά σια το παλεύω <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
Να γκρινιάξω λίγο; Θα γκρινιάξω λίγο.

Την ώρα που ένα μεγάλο μέρος του community σκέφτεται να παρατήσει το παιχνίδι λόγω του aggro καρκίνου της ladder, η Blizz δίνει καινούριο secret στον paladin(...).

Sacred Trial
<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://imgur.com/VTMVZ3B.png" alt="VTMVZ3B.png" class="bbcode_img" /></span>

παράλληλα δίνει καινούριο secret στον hunter

Dart trap
<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/uw0Ac8r.png" alt="uw0Ac8r.png" class="bbcode_img" /></span>

γιατί πρέπει να περιορίσουμε κάπως τις τρελές inspire decks που έχουν γεμίσει το ladder αυτόν τον καιρό. /s

από την άλλη οι rogues, η πιο αδύνατη class σε αυτό το meta, παίρνουν έναν καινούριο patient assassin, χωρίς stealth αυτήν την φορά

Pit Snake
<span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/0Na0pNr.png" alt="0Na0pNr.png" class="bbcode_img" /></span>
You can't make that shit up.

Εντάξει το adventure έχει αρκετά ενδιαφέρουσες κάρτες αλλά μου φαίνονται όλες τόσο gimmicky, δηλαδή άντε να αξιοποιήσεις το effect του Reno Jackson χωρίς να έχεις φτιάξει ειδικό deck γι'αυτό, ή για το effect της Elise Starseeker παρόλο που είναι αρκετά ενδιαφέρον, πρέπει να τραβήξεις σχεδόν όλη την deck σου για να ολοκληρωθεί, και άντε μετά να παίξεις τα 5 legendary minions που σου έδωσε (γιατί 5 κάρτες σου έμειναν στο deck). Κάτι ωραίο πηγαίνει να γίνει με τα murlocs αλλά αμφιβάλλω αν θα δούμε τον καινούριο Loatheb ή Emperor Thaurissan, ίσως, ΙΣΩΣ ο Brann Bronzebeard κάνει κάτι.

Με άλλα λόγια δεν νομίζω το adventure να λύσει τα προβλήματα που ο κόσμος έχει με το παιχνίδι αυτόν τον καιρό. Την ίδια στιγμή που η ίδια η Blizz λέει ότι προσπαθεί να φέρει αλλαγές στο παιχνίδι με την εισαγωγή νέων καρτών, αφού αρνείται πεισματικά να κάνει balance τις παλαιότερες. Τι να πω, μακάρι να διαψευσθώ.

EDIT: http://www.pcgamer.com/hearthstones-league-of-explorers-is-indiana-jones-remade-with-a-posh-murloc/" class="bbcode_url">Όπως ακριβώς τα λένε οι τύποι του pc gamer.


<blockquote>So why don't I feel more excited? I think it's because wider doubts about where Hearthstone goes next persist, and they're too big for another adventure mode, however fun and tightly designed, to truly allay.

[...]it will take some even more radical new mechanics, a wide ranging rebalance of the existing card set, or perhaps fundamental changes to the structure of the game, in order to keep players coming back to play constructed Hearthstone.</blockquote>
 

kaidan

Gelatinous Cube
Joined
Jul 15, 2015
Messages
182


Devvy wrote:
αλλά αμφιβάλλω αν θα δούμε τον καινούριο Loatheb ή Emperor Thaurissan, ίσως, ΙΣΩΣ ο Brann Bronzebeard κάνει κάτι.</blockquote>

Γνώμη μου είναι πως είναι πολύ δύσκολο να κρίνει κανείς τον Brann Bronzebeard χωρίς να τον έχει δοκιμάσει. Η κάρτα προσωπικά μου μοιάζει να είναι κάτι ανάμεσα σε Baron Rivendare και της maiden of the lake. Το πρόβλημα της κάρτας θα είναι πως απλά δεν θα ζει για δεύτερο γύρο, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να βγάλει αξία αμέσως... όχι στον επόμενο γύρο. Επίσης, ενώ 2/4 στατιστικά για 3 mana δεν είναι τραγικά... το γεγονός πως μάλλον θα πρέπει να την παίζει κανείς στον 6ο++ γύρο τα κάνει λίγα. Λόγο αυτού... δεν θα συμφέρει να περιμένει να παίξει κάποιος τις ακριβές battlecry κάρτες με αυτή την κάρτα, γιατί στο aggro/tempo περιβάλλον που υπάρχει το hearthstone αυτή τη στιγμή απλά δεν θα ζήσει μέχρι τότε!!! Βέβαια δεν ξέρω τι θα συμβεί αν μπει και ο Emperor Thaurissan στην εξίσωση. Πολλοί παράγοντες. Πάντως αυτό που μοιάζει εύκολο είναι να βοηθήσει τον Mill rogue.



Devvy wrote:
Με άλλα λόγια δεν νομίζω το adventure να λύσει τα προβλήματα που ο κόσμος έχει με το παιχνίδι αυτόν τον καιρό. Την ίδια στιγμή που η ίδια η Blizz λέει ότι προσπαθεί να φέρει αλλαγές στο παιχνίδι με την εισαγωγή νέων καρτών, αφού αρνείται πεισματικά να κάνει balance τις παλαιότερες. Τι να πω, μακάρι να διαψευσθώ.]</blockquote>

Ναι, δεν μοιάζει πως θα λύσει τα προβλήματα. Το βασικότερο πρόβλημα είναι αυτό που λέει ο αρθρογράφος του pc gamer. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως το πρόβλημα αυτό κρυβόταν πίσω απ'την ύπαρξη του patron warrior. Έφυγε ο patron και γαμήθηκαν τα πάντα. Ήταν σαν να έχεις ένα σπίτι γεμάτο ποντίκια και να μην τα βλέπεις πολύ επειδή έχεις και γάτες!!! Μπορεί να βαρεθείς τις γάτες και να τις διώξεις (γεμίζουν τον τόπο με τρίχες, κάνουν ο,τι γουστάρουν κλπ κλπ) αλλά καλύτερα να συνεχίσεις να τις έχεις παρά να γεμίσει ο τόπος με ποντίκια. Η ύπαρξη του patron έκρυβε τα χοντρά προβλήματα. Η κοινότητα πάντα λέει "nerf αυτό το deck" ή "nerf το άλλο deck"... αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει πάντα να την ακούν. Αυτό προσωπικά μου έδειξε πως είναι ψιλό-ανίκανοι οι άνθρωποι της ομάδας του hearthstone. Εντάξει να μην ξέρει ο κόσμος το παιχνίδι αλλά να μην το ξέρουν ούτε αυτοί που το φτιάχνουν;; !!!

Εγώ βλέπω ένα πιθανό θετικό από το τελευταίο adventure... Μπορεί το γεγονός πως αποφάσισαν να κυκλοφορήσει την επόμενη βδομάδα (αντί για τα χριστούγεννα που περίμεναν όλοι και που θα τους σύμφερε περισσότερο) μπορεί να σημαίνει πως τουλάχιστον καταλαβαίνουν πως υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να διορθωθούν σύντομα. Μπορεί να μην ξέρουν πως θα τα διορθώσουν ή η λύση στα προβλήματα αυτά να μην ήταν αυτό το adventure, αλλά τουλάχιστον μάλλον καταλαβαίνουν πως υπάρχουν σοβαρά προβλήματα που πρέπει να λυθούν σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.



 

theonirvana

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,230
ενταξει ειναι λιγο καπως να βγαζεις expansion ανα 2-3 μηνες.
και δεν ειχε πει και κουβεντα ετσι ωστε να συνεχισεις να αγοραζεις με gold τα φακελακια του τελευταιου για να σκασεις το 20αρι για το νεο Adventure.
Παλι καλα που εχω σταματησει σχετικα να πολυασχολουμαι με το Hearthstone γιατι αλλιως δεν εβγαινα :lol:
 

asgardlord

Hobgoblin Captain
Joined
Aug 26, 2014
Messages
389


theonirvana wrote:
ενταξει ειναι λιγο καπως να βγαζεις expansion ανα 2-3 μηνες.
και δεν ειχε πει και κουβεντα ετσι ωστε να συνεχισεις να αγοραζεις με gold τα φακελακια του τελευταιου για να σκασεις το 20αρι για το νεο Adventure.
Παλι καλα που εχω σταματησει σχετικα να πολυασχολουμαι με το Hearthstone γιατι αλλιως δεν εβγαινα :lol:</blockquote>
Αυτό. Έχει αρχίσει να κοστίζει ακριβά το σπορ!

Επιπλέον συμφωνώ με τα όσα γράψατε πιο πάνω. Ήδη από το TGT είχα αρχίσει να ξενερώνω, και τώρα η ξενέρα ολοκληρώθηκε γιατί φαίνεται πως ολοένα και περισσότερο το παιχνίδι κινείται προς το μονοπάτι του randomness-tempo draws, παρά προς την στρατηγική. Εκτός και αν απολύσουν όλο το developement team να προσλάβουν τον Kripparrian, δε βλέπω σωτηρία!

 

kaidan

Gelatinous Cube
Joined
Jul 15, 2015
Messages
182
Δεν ξέρω αν πραγματικά κοστίζει ακριβά το σπορ. Έχω την εντύπωση πως αν έχει κάποιος τις περισσότερες classic κάρτες, το Naxx και μερικές σκόρπιες κάρτες από όλα τα άλλα τότε είναι βασιλιάς!!!

Το νέο adventure θα είναι μόνο 4 wing, και αν θέλει κάποιος απλά να πάρει τις κάρτες που μετά θα μπορέσει να παίξει σε κάποιο deck τότε άνετα μπορεί να παίξει μόνο τα δύο πρώτα wing. Το τελευταίο wing δεν περιέχει απολύτως τίποτα καλό, και το τρίτο (το προτελευταίο) περιέχει μόνο το http://www.hearthpwn.com/cards/27238-entomb" class="bbcode_url">Entomb και την http://www.hearthpwn.com/cards/27231-naga-sea-witch" class="bbcode_url">Naga Sea Witch. ...που έχω την εντύπωση πως δεν θα παιχτούν σε ανταγωνιστικά deck πολύ αν δεν γίνει πιο αργό το παιχνίδι.

Όσων αφορά το TGT εγώ ούτε καν αγοράζω πακέτα απο'κει πλέον! ...πήρα 10 πακετάκια, μου έκατσαν μερικές common και rare κάρτες. Απο'κει και πέρα αν θέλω κάτι θα το κάνω craft, δεν υπάρχουν και πολλά καλά πράγματα εκεί μέσα έτσι και αλλιώς.



Πάρτε κάτι άξιο αναφοράς. Στο Q&A της Blizzcon έγιναν δύο ερωτήσεις σερί σχετικές με το μέλλον του παιχνιδιού(formats)...

https://www.youtube.com/watch?v=KJZiyuyOT1c&t=48m07s
 

asgardlord

Hobgoblin Captain
Joined
Aug 26, 2014
Messages
389
Ναι, σίγουρα είναι viable σε κάποιο βαθμό και τα παλιότερα deck, αλλά μέχρι ενός σημείου. Δε ξέρω πάντως, όταν τους ακούω να λένε "fun" συνήθως εννοούν "rng", τα μπερδέψανε λίγο <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

asgardlord

Hobgoblin Captain
Joined
Aug 26, 2014
Messages
389
Μου πήρε μόλις 2 κ κάτι χρόνια αλλά...
<span class="bbcode_spoiler"> Ναι, ναι, ΝΑΙΙΙΙ!!!!
*και χωρίς heartharena και λοιπά τσιτ!*
http://postimage.org/" class="bbcode_url"><img src="http://s18.postimg.org/fkc8jnxbt/arena.png" alt="arena.png" class="bbcode_img" />
http://postimage.org/app.php" class="bbcode_url">screen cap</span>
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
Με μπερδεύει ακόμα που δεν μπορείς να κάνεις block με τα κρήπια, πέραν των tank, δηλαδή με ποια κριτήρια διαλέγεις άμα θα βαρέσεις το αντίπαλο κρηπάκι ή μάπα;
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
Ένας είναι ο κανόνας σε τέτοιες περιπτώσεις.

https://youtu.be/-jenlSf2E8o
 

Snipereye

Umber Hulk
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral
Joined
Sep 17, 2013
Messages
774


Stamatimenos wrote:
Με μπερδεύει ακόμα που δεν μπορείς να κάνεις block με τα κρήπια, πέραν των tank, δηλαδή με ποια κριτήρια διαλέγεις άμα θα βαρέσεις το αντίπαλο κρηπάκι ή μάπα;</blockquote>
Εξαρταται απο τον τυπο της δικιας σου τραπουλας, και της τραπουλας του αντιπαλου.
Ο γενικος κανονας ειναι οτι χτυπας παντα φατσα αντιπαλου με hunter, kai decks οπως aggro shaman που ειναι δημοφιλης αυτη την περιοδο για παραδειγμα, και σε ολα τα αλλα πρωτα καθαριζεις τα τερατα του αντιπαλου και μετα οτι περισσεψει στη φατσα του αντιπαλου. Φυσικα οταν εχεις αρκετο damage για να κερδισεις, το κανεις, πρεπει να εχεις το νου σου. Υπαρχουν και εξαιρεσεις φυσικα, αν θες μπορω να γραψω ενα μεγαλυτερο κειμενο εξηγωντας το concept του board control.

Εdit: Συγχαρητηρια Asgardlord, παμε για το 12-0 τωρα!

 

kaidan

Gelatinous Cube
Joined
Jul 15, 2015
Messages
182


Stamatimenos wrote:
Με μπερδεύει ακόμα που δεν μπορείς να κάνεις block με τα κρήπια, πέραν των tank, δηλαδή με ποια κριτήρια διαλέγεις άμα θα βαρέσεις το αντίπαλο κρηπάκι ή μάπα;</blockquote>
Όπως λέει ο Snipereye σε γενικές γραμμές μπορείς να ξέρεις πως θα το παίξεις απλά γνωρίζοντας τον τύπο της τράπουλας σου και τον τύπο της τράπουλας που υποθέτεις πως έχει ο αντίπαλος σου. Κάθε τράπουλα έχει ένα συγκεκριμένο τρόπο που κερδίζει απέναντι σε μια άλλη τράπουλα, και γενικότερα σημαντικό είναι να προσπαθείς να κερδίσεις... όχι να μην χάσεις. π.χ. Σαν Oil rogue υπό φυσιολογικές συνθήκες καθαρίζεις το board κάνοντας cycle το deck σου και περιμένοντας να έρθει το combo στο χέρι σου. Στην περίπτωση που παίζεις ενάντια σε Control Warrior που έχει (ας πούμε) άπειρο shield ενώ εσύ έχεις συγκεκριμένο αριθμό damage... στο τέλος της αναμέτρησης (αφού π.χ. θα έχεις πιέσει προσπαθώντας να βγάλεις αξία απ'τα minions σου κλπ κλπ) πολλές φορές πρέπει να αγνοείς εντελώς το board και να πας φάτσα ρισκάροντας! ...γιατί έχεις συγκεκριμένο αριθμό damage που μπορείς να κάνεις οπότε απλά ελπίζεις να σου έρθει πριν βρει ο Control Warrior την δεύτερη shieldmaiden κλπ κλπ αυξάνοντας έτσι τις (χαμηλές) πιθανότητες σου να κερδίσεις.

Πιάστε ένα αστείο κόμικ: <span class="bbcode_spoiler"><img src="http://www.nerfnow.com/img/1693/2710.png" alt="2710.png" class="bbcode_img" /></span>

 

kaidan

Gelatinous Cube
Joined
Jul 15, 2015
Messages
182
Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας απ&#039;το τελευταίο adventure;;<br><br>Προσωπικά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Νομίζω πως έκαναν τρομερή δουλειά. Κατάφεραν με ένα adventure όσα δεν είχαν καταφέρει σε ολόκληρο expansion.<br><br>Όπως και να&#039;χει, funny animated hearthstone video:<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=mJg6WU7OXsw
 

Snipereye

Umber Hulk
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral
Joined
Sep 17, 2013
Messages
774
Iσχυει, το καλυτερο expansion με διαφορα, ειδικα αν σκεφτεις και το σχετικα λιγο αριθμο καρτων που ειχε συνολικα.<br>Το βιντεακι θα ειχε πολυ περισσοτερη πλακα αν ειχε και ενα flare μεσα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br>In other news, ποιος ειναι ο χειροτερος τροπος να φας σποιλ για το καινουριο star wars;<br>Κερδιζεις ενα ματς στο Hearthstone, ερχεται invite, μηχανικα το δεχεσαι, και ερχονται 3 προτασεις που (αν ειναι αληθινες, κραταω μια ελπιδα) σου εχουν χαλασει την ταινια... Ουτε &#039;please tell me you are joking&#039; δε προλαβα να γραψω, πεταξε την επικολληση με τα σποιλερ και με μπλοκαρε...
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
<blockquote>ειδικα αν σκεφτεις και το σχετικα λιγο αριθμο καρτων που ειχε συνολικα.</blockquote><br><br>Στην πραγματικότητα ήταν το expansion με τις περισσότερες κάρτες, απλά ήταν χωρισμένο σε λιγότερα wings και έδινε την εντύπωση ότι ήταν πιο μικρό<br><span class="bbcode_spoiler">Naxx - 30 κάρτες<br>BRM - 31 κάρτες<br>LOE - 45 κάρτες <br> :professor:</span><br><br>Πάντως για το expansion έχω να πω ότι παίρνω πίσω ότι είπα πριν το release, χαλαρά το expansion που ανακάτεψε (θετικά) το meta περισσότερο από όλα. Από τα legendaries όπως ο Brann και ο θεούλης Reno μέχρι και τις πιο μικρές κάρτες όπως το Tunnel Trogg, το Unearthed Raptor και το Entomb.<br><br>Απλά το να παίζεις Reno με λιγότερο από 5hp ενάντια σε Hunter και να βλέπεις αυτό το &#039;+2Χ&#039; στην φάτσα σου, που ακολουθείται συνήθως από insta-concede, είναι από τα ωραιότερα συναισθήματα στο Hearthstone.<br>Επιπλέον έδωσε ώθηση στο να δημιουργηθούν νέες decks, όπου επειδή αναγκάζεσαι να παίξεις ένα αντίγραφο της κάθε κάρτας παίζεις ενδιαφέρουσες κάρτες που αλλιώς δεν θα τις έβλεπες σε dekcs όπως MCT, Stalag & Feugen ακόμα και Twisting Nether<br><br>Α, και κάτι μπόνους που συνέβη στο προηγούμενο brawl<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="http://i.imgur.com/OJ7S3ZK.png" alt="OJ7S3ZK.png" class="bbcode_img" /><br><br><img src="http://i.imgur.com/e6MqMyE.png" alt="e6MqMyE.png" class="bbcode_img" /></span>
 
Top Bottom