What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

HITMAN 6

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,423
<blockquote><br><blockquote><br>To τερματισα . Επαιξα stealth κυριως και σκοτωσα λιγους .<br></blockquote><br>Γιατί; Δε σου άρεσε το παιχνίδι;<br></blockquote><br>Γιατι δεν εφτανανα οι σφαιρες να τους σφαξω ολους. Αλλα στο Κολοραντο εγινε μεγαλο μακελειο. Σκοτωσα δεκαδες. Κλειστηκα σε ενα δωματιο και καθομουν πισω απο την πορτα και οποιος πηγαινε να μπει τον σκοτωνα!  Αλλα μονο εκει. Σε ολες τις υπολοιπες πιστες δεν σκοτωσα κανεναν εκτος απο εναν φρουρο στο Palace και 6 στο ξενοδοχειο που πρεπει να σκοτωσεις  τον  κοντο χοντρο με τα γυαλια και τον αλλον τον ψηλο. Καπως ετσι σαν αυτον τον χοντρο ηταν αυτος ο ασχημος πριν αδυνατισει.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,810
<blockquote>Καπως ετσι σαν αυτον τον χοντρο ηταν αυτος ο ασχημος πριν αδυνατισει.</blockquote><br> :worshippy:<br><br><br><span class="bbcode_spoiler">Ο κοντός, ο χοντρός και ο άσχημος.<br>Σύντομα στο νετ καφέ της γειτονιάς σας.</span>
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
http://www.eurogamer.net/articles/2017-06-09-hitman-is-ditching-its-episodic-model-in-two-weeks" class="bbcode_url">Hitman is ditching its episodic model in two weeks
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,897
<blockquote><br>http://www.eurogamer.net/articles/2017-06-09-hitman-is-ditching-its-episodic-model-in-two-weeks" class="bbcode_url">Hitman is ditching its episodic model in two weeks<br></blockquote><br><i><br>&#039;&#039;Misleading headline. They didn&#039;t say anywhere that they&#039;re ditching the episodic model of development, just how the already completed first season is sold. I&#039;m pretty sure future Hitman will continue to be distributed episodically / piecemeal.&#039;&#039;</i><br><br>Δύσκολα πράματα για την σειρά. Ψιλομπερδεύτηκα με την όλη φάση. Πουλάνε λένε το studio κ κρατάνε την IP ή πουλάνε κ τα 2 αλλά ξεχωριστά?<br><br>Ελπίζω τουλάχιστον η IP να φύγει από τα χέρια της Square Enix. Μόνο να καταστρέφει τίτλους είναι αυτή η εταιρεία.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,553
Καλά να πάθουν που το έκαναν episodic :anger:<br>To Absolution μια χαρά παιχνιδάρα ήταν πάντως όπως και τα 2 tomb raider. Μακάρι να βάλουν μυαλό και να κόψουν τις αηδίες με τα επεισόδια που λένε πως έχει και το FFVII remake :seriouslyno:
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,897
Να και ένα ευχάριστο νέο για σήμερα. Η ΙΟ αποδευσμέυτηκε από την Square Enix κ κράτησε κ τα δικαιώματα του Hitman!<br><br>http://www.dsogaming.com/news/io-intercative-is-now-an-independent-studio-owns-the-full-rights-to-the-hitman-ip/" class="bbcode_url">http://www.dsogaming.com/news/io-intercative-is-now-an-independent-studio-owns-the-full-rights-to-the-hitman-ip/
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Try HITMAN for FREE<br><br>The download includes absolutely everything that we&#039;ve released for that location; two story missions (including all cut-scenes), two Escalation Contracts, more than 40 challenges, 17 achievements and trophies, plus thousands of player-created missions in Contracts Mode - all of that is now available completely free of charge.<br><br>https://hitman.com/en-gb/news/try-hitman-for-free
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,897
Τώρα το κατεβάζω. Επίσης αφαίρεσαν κ το Denuvo <br>http://www.dsogaming.com/news/denuvo-anti-tamper-tech-has-been-removed-from-hitman/" class="bbcode_url">http://www.dsogaming.com/news/denuvo-anti-tamper-tech-has-been-removed-from-hitman/<br><br> :salute: :drinks:
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Ρε τους αλήτες περίμεναν πρώτα να το αγοράσει ο Shredder και μετά το αφαίρεσαν.<br><span class="bbcode_spoiler">Αν το έχει πάρει, δε θυμάμαι να πω την αλήθεια  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /></span>
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,897
Νομίζω το πήρε. Τους έσφαξε όλους κ μετά απεγκατάσταση κ επόμενο game για σφαγη. Ετσι. Τοσο απλά.
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
Μου ήρθε και εμένα mail omg try for free!!!! 11111<br><br>Ελεος, κάποτε αυτό το λέγαμε demo, τώρα είναι try for free με φανφάρες.  :facepalm:
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Βασικά αυτό που λέει ο Ultimus. Είπα κι εγώ ότι θα ήταν 3 maps ή κάτι τέτοιο. Και τελικά είναι ένα demo. Άσε, δε θα πάρω.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,897
<blockquote><br>Βασικά αυτό που λέει ο Ultimus. Είπα κι εγώ ότι θα ήταν 3 maps ή κάτι τέτοιο. Και τελικά είναι ένα demo. Άσε, δε θα πάρω.<br></blockquote><br><br>lol 3 maps είναι το μισό game ρε Εβραίε!  :w00t: :w00t:
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
<blockquote><br><blockquote><br>Βασικά αυτό που λέει ο Ultimus. Είπα κι εγώ ότι θα ήταν 3 maps ή κάτι τέτοιο. Και τελικά είναι ένα demo. Άσε, δε θα πάρω.<br></blockquote><br><br>lol 3 maps είναι το μισό game ρε Εβραίε!  :w00t: :w00t:<br></blockquote><br><br>Βασικά αυτό λέω εγώ free trial.  :pP Τον πρόλογο το λέω μετά βίας demo.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,959
Εντάξει ρε παιδιά μην είμαστε και πλεονέκτες. Άλλωστε στο Steam ως "Download the demo" το βρίσκεις.<br><br>Πάντως για μένα που δεν έχω παίξει ποτέ ούτε δευτερόλεπτο Hitman (Ι know, I know), μια χαρά τυράκι είναι. Αν ποτέ τελειώσω το ρημάδι το Ori στάνταρ θα βάλω να το δω.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,897
<blockquote><br> Αν ποτέ τελειώσω το ρημάδι το Ori στάνταρ θα βάλω να το δω.<br></blockquote><br><br>Αμα δεν σε ενοχλούν τα γραφικά ξεκίνα από το Silent Assassin.<br><br>Οσο για μένα, δεν με βλέπω να παίζω Χιτμαν 6 any time soon. Εβαλά τα γραφικά όλα Off / Low κ ανάλυση 1280 ( :rofl:) κ πάλι σέρνεται. Ισως αν το βάλω σε ανάλυση BlackMetalp να πιάσω 30fps.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
<blockquote><br>Εντάξει ρε παιδιά μην είμαστε και πλεονέκτες. Άλλωστε στο Steam ως "Download the demo" το βρίσκεις.<br></blockquote><br><br>Για αυτό μου πήρε κανένα τέταρτο να το βρω, όσο χαζό κι αν ακούγεται.Πραγματικά δεν μπορούσα ούτε να φανταστώ ότι από εκεί το κατέβαζες. Μόλις το κατάλαβα απλά δεν το κατέβασα.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,897
Είχε μείνει στον πάγο εδώ και ένα χρόνο το H3 η αλήθεια είναι και σήμερα ανακοίνωσαν νέα για το 2022.

-Ray Tracing
-VR Support (έχω ψηθεί άσχημα)
-Καινούργια Maps
-Elusive Target Arcade (θα εξηγήσουν μελλοντικά)
...και κάποιες ακόμη νέες προσθήκες λένε χωρίς να αποκαλύπτουν.

 
Top Bottom