Hogwarts Legacy

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Το έπαιζες όμως σε high refresh rate?

Ξέρω ότι διαβάζεται λάθος. :trollface:
Θα σε γελάσω γιατί δε θυμάμαι, όταν πάω στο σπίτι θα τσεκαρω αν μπορώ να δω τι ρυθμίσεις είχα από τα data των saves μου. Σίγουρα όμως έχω οθόνη που υποστηρίζει 144hz freesync

Ok όλα τα άλλα που λες, αλλά σοβαρά τώρα, το ότι έχει πολύ optional περιεχόμενο, γιατί είναι κακό; Λίγο-πολύ έτσι δεν είναι σε όλα τα open world;

Ναι, αλλα οταν τα βγαζει η ουμπι φωναζουμε, εδω κοινο και κριτικοι αποοφασισαν οτι reinvented the open world genre, blueprint from now on και αλλα τετοια ομορφα.
Ναι, εχουν γραφτει/ειπωθει αυτα.

Δεν με πειράζει το off topic, θα ήμουν σε λάθος φόρουμ αν με πείραζε, αλλά μεγάλοι ανθρώποι είμαστε, έχασα την μπάλα. Για κάμποσα ποστ νόμιζα ότι ο Πάθορης έπαιζε Hogwarts Legacy.
Παιζω Hogwarts Legacy καλε. Θα γράψω εντυπωσεις στο θρεντ του Elden Ring καποια στιγμη.

, αλλα οταν τα βγαζει η ουμπι φωναζουμε
Έλα ρε μλκ, ούτε κατά διάνοια δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το MMO άνευ ψυχής τυποποιημένο optional περιεχόμενο των open προϊόντων της ουμπη με τα προαιρετικά πράγματα που έχει το ελντεν ρινγκ

reinvented the open world genre, blueprint from now on
Εντάξει, λίγο bias υπέρ της From πλέον πιστεύω πως υπάρχει (αν και το κέρδισε με το σπαθί της), αλλά τα ίδια να σου πω είχα διαβάσει και στο Breath of the WIld. Οπότε ίσως να υπάρχει ένα pattern, του στυλ αν δεν είναι ubi game, κάνει κάτι διαφορετικά.

Έλα ρε μλκ, ούτε κατά διάνοια δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το MMO άνευ ψυχής τυποποιημένο optional περιεχόμενο των open προϊόντων της ουμπη με τα προαιρετικά πράγματα που έχει το ελντεν ρινγκ
Κατσε γιατι θα με τρελανεις.
Τα 50+ optional dungeons του ελδεν, με τους 3-4 εχθρους και τα 3-4 bosses που ανακυκλωνονται σε αυτα, τα θεωρεις κατι αλλο απο MMO ανευ ψυχης περιεχομενο;
Γιατι; Επειδη δεν εχει σηματακια στο χαρτη και γιατι δεν υπαρχει tab που να σου γραφει "kill 50 imps, gather 2000 mushrooms" κοκ;

fe4b04ffe69df2d9195f4c1ffb00c23394-cancer.h473.w710.gif

το botw ειχε φαει κριτικη για τα korok seeds. δικαιολογημενα γιατι απο ενα σημειο και μετα δεν εδιναν τπτ. απο κει και περα ειχε προσφερει πραγματακια στο open world exploration που το elden ring προσωπικα δεν μου περασε. αν και εχω ξαναπει οτι το elden ring μου φαινοταν ομορφο ιστοριες αλλα με το παλιο μου μηχανημα ειχα πολλα stutters οποτε πριν φυγω σεζον το αφησα για αργοτερα. απλα το αργοτερα δεν εχει ερθει ακομα δεν εχω ορεξη.

Γιατι; Επειδη δεν εχει σηματακια στο χαρτη και γιατι δεν υπαρχει tab που να σου γραφει "kill 50 imps, gather 2000 mushrooms" κοκ;
Ακριβώς για αυτό! Και πάνω σε αυτό το κάθε ένα dungeon έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες στο σχεδιασμό, δεν είναι απλά μια άψυχη κόπια που απλά δίνει ένα όστρακο με ένα μυριο κείμενα

παιξτε metroid prime. αυτο τπτ αλλο.

ε οσοι παιξαμε και καποιοι ελαχιστοι που ενδιαφερονται να το παιξουν θα σχολιασουν περι αυτου. οι υπολοιποι θα μιλανε για το ελντεν ρινγκ για καποιο λογο.

Εν τω μεταξύ, σήμερα-αύριο θα ανέβει το review του Hogwarts Legacy, και από κάτω θα έχει τέσσερα σχόλια μάξιμουμ...
Ρε όταν το ανεβάσεις θα έρθω να σου κάνω κερκίδα!

Κάνετε το Ελδερινκ να ακούγεται σα Skyrim και φοβάμαι.
-Mαμά, να πάρω το Hogwarts Legacy?
-Όχι, έχουμε Hogwarts Legacy στον υπολογιστή του μπαμπα.

*Hogwarts Legacy στον υπολογιστή του μπαμπά*
20230220135549_1.jpg20230220135704_1.jpg

Κάνετε το Ελδερινκ να ακούγεται σα Skyrim και φοβάμαι.
-Mαμά, να πάρω το Hogwarts Legacy?
-Όχι, έχουμε Hogwarts Legacy στον υπολογιστή του μπαμπα.

*Hogwarts Legacy στον υπολογιστή του μπαμπά*
View attachment 5070View attachment 5071
τι θα γίνει θα πέσει στα 10€ ποτέ το Skyrim να παίξουμε; :p

Back