δεν έχω καταλάβει ακόμα πως δουλεύει σωστά το FSR, βάζω χαμηλή ανάλυση στο παιχνίδι και μετά επιλέγω και το FSR και κάνει upscale στην native της οθόνης μου;
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!δεν πειραζεις εσυ τπτ στην αναλυση σου. ανοιγεις απλα το fsr αλλαζεις την ποιοτητα που θελεις και κανει μονο του τα υπολοιπα.δεν έχω καταλάβει ακόμα πως δουλεύει σωστά το FSR, βάζω χαμηλή ανάλυση στο παιχνίδι και μετά επιλέγω και το FSR και κάνει upscale στην native της οθόνης μου;
ΟΚ thanks!δεν πειραζεις εσυ τπτ στην αναλυση σου. ανοιγεις απλα το fsr αλλαζεις την ποιοτητα που θελεις και κανει μονο του τα υπολοιπα.
Τι αφ υψηλού παπατζα ηταν αυτη;λυπάμαι εσάς που πληρώσατε.
Ρε παιδιά κάποιος να με διαφωτίσει διότι δεν σκοπεύω να ασχοληθώ σύντομα με το παιχνίδι. Το credit roll έχει 5 ονόματα μόνο?για να ταΐσετε 5 μλκς που γελάνε επειδή κάνανε την απολύτως ελάχιστη προσπάθεια να βγάλουν ένα προϊόν
ok(?) κανεις δεν ρωτησε και την γνωμη νομιζω αλλα νταξ κουβεντα να γινεται. νομιζω οτι ανεφερα οτι ειναι μια μετριαντζα που μονο ενας φαν του χαρυ ποτερ θα εκτυμουσε η θα ελεγε οτι ειναι καλο γκειμ. ημουν ετοιμος να κανω copy-paste το post μου εδω και το review που εκανα στο steam.και θα το επαναλάβω. Σας λυπάμαι.
και θα σου πω οτι διαφωνω με τους καθηγητες και companions. αδιαφοροι ειναι. απλα το ολο quest line του sebastian ηταν εκπληξη για pg12 game.Έχει γαμάτο Hogwarts και πέριξ
Απαντας μονος σου:Δουλέψατε 8-16 ώρες σε ότι και να είναι το αντικείμενο σας για να ταΐσετε 5 μλκς που γελάνε [...]
Δε θα κάνω κουμάντο στις τσέπες σας [...]
το μαριω ειναι παντρεμενο με παιδια τωρα πια (μαλλον). ισως και γιαγια μιας και εισαι λιγο κωλογεροςκαθως ημουν απασχολημενος με το Μαριω...αχ το Μαριω...
Σε λυπάμαι λίγο. Μάλλον.σε ποια κατηγορια ειμαι;
Με λυπασαι; Η χαιρεσαι;
Δουλέψατε 8-16 ώρες σε ότι και να είναι το αντικείμενο σας για να ταΐσετε 5 μλκς που γελάνε επειδή κάνανε την απολύτως ελάχιστη προσπάθεια να βγάλουν ένα προϊόν με σκοπό να αρμέξουν ένα πολυαγαπημένο franchise. Δε θα κάνω κουμάντο στις τσέπες σας.
Sorry πάντως αν στεναχώρεσα κάποιον.
Το πρόβλημα ήταν το υπεροπτικό/υποτιμητικό σχόλιο σου.Sorry πάντως αν στεναχώρεσα κάποιον. Εννοείται ότι ο καθένας αγοράζει ότι θέλει, αλλά όταν όλοι αγοράζουν μέτρια πράγματα δίνουν το ΟΚ στις εταιρείες να συνεχίσουν να φτιάχνουν μέτρια πράγματα σε τιμές άνω του μετρίου.