What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Hype games

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ειναι τρολινγκ να πω οτι στη μαλένα ηθελα κι εγω σε πολλες στιγμες να μπω στην ταινια, αλλά οχι για να πλακωσω καποιον?? (αχ, μονικακι, αχ).

χαι φιντελιτυ, κομπακτ αριστουργημα. κι οχι για το γκεστ του μπρουσαρα, αλλα για τον υπερτατο τζακ μπλακ και γιατι σε παρηγορει οτι υπαρχουν κι αλλοι εκει εξω με τα δικα σου κολληματα, σε χομπι, σχεσεις, ζωη.
μαλαντρουά, 2 στα 4. καθολου ασχημο ποσοστο. ο λεμποφσκι θελει δικο του θρεντ, αρνουμαι να μιλησω γι αυτον στα ορθια που λεει ο λογος.
 

nerdy_alhths

Gelatinous Cube
Joined
Dec 1, 2012
Messages
73


Adhan wrote:
... o οποίος από το μυξιάρικο που πολλοί κοροϊδεύαμε στον Τιτανικό έχει εξελιχθεί σε πολύ καλό ηθοποιό...</blockquote>

όντως μέχρι τον Τιτανικό (και ίσως και πιο μετά ακόμη) o DiCaprio άξιζε και με το παραπάνω τη χλεύη όχι μόνο από εσάς αλλά ίσως και από άλλους λιγότερο επαΐοντες σε κινηματογραφικά θέματα.. κάτι που ήταν απολύτως λογικό βεβαίως, μιας και ως παιδί ή έφηβος δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα γραφής που να προμήνυε κάτι αξιόλογο.. σίγουρα όχι πάντως με ρόλους σε ταινίες όπως "This Boy's Life", "What's Eating Gilbert Grape" ή "The Basketball Diaries".. ευτυχώς στη συνέχεια της καριέρας του μπόρεσε να ξεπεράσει αυτές τις πρώιμες παταγώδεις αποτυχίες και να εξελιχθεί από μυξιάρικο σε πολύ καλό ηθοποιό, και του αξίζουν συγχαρητήρια γι' αυτό, είμαι σίγουρος ότι δε θα ήταν καθόλου εύκολο.. μπράβο Λεονάρδο!

 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Ο Φίφης εξέφρασε έστω και συγκαλυμμένα, εξαίρετο γούστο. Φίφη, είσαι καλά παιδί μου; Μήπως ανεβάζεις πυρετό; <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />

Ο Λεό και ο Πιτ, ενώ ξεκίνησαν ως βλάκες μορφονιοί (τουλάχιστον για τα μάτια του κόσμου) έχουν εξελιχθεί σε δυο από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς τους. Ίστγουντ=Θρύλος, θεότητα, θεομορφή, το Gran Torino είναι στα αγαπημένα μου έργα όλων των εποχών, το φινάλε ήταν κλάμμα, καταστροφή, λύτρωση και πόνος.

Hail Mary full of grace και άντε τώρα....

PS Το Inception μόνο happy end δεν είχε. Θυμήσου τί έλεγε για τη σβούρα και πώς την άφηνε στην τελευταία σκηνή...

PS2 Το Django διασκεδαστικότατο, ακριβώς αυτό που περίμενα. Waltz-μορφάρα, αλλά όποιος ψάχνει το νόημα της ζωής σε έργο του Ταραντίνο μάλλον σε λάθος μαγαζί μπήκε <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Πάντως τον ντικάπριο δεν μπορώ να τον πάρω σοβαρά οταν παίζει σε ταινίες δράσης/περιπέτειας για εμένα πάντα θα είναι μυξιάρικο και ακόμα χειρότερο γιατι εχει και την ρετσινιά του gaylord
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Συγκινούμε για τις επιλογές σας συν-gamers! Ο Dude θέλει ξεχωριστό τόπικ όντως, είναι η αγαπημένη μου απο Κοέν, και είναι γνωστό "όλοι έχουμε έναν dude μέσα μας" όπως είχε πει σε συνέντευξη του ο μεγάλος τζεφ (που τον έπαιξε ντε!). Ο Λεό έγινε ηθοποιός χάρη στον Σκορτσέζε κατά την γνώμη μου, τον πήρε μυξιάρικο και τον έκανε άνθρωπο (και μεγάλο ηθοποιό!) Ο μπάρμπα Κλιντ στα νιάτια του γύρισε απεχθές ταινίες για πέταμα (οχι, δεν εννοώ τα γουέστερν, προς θεού! κάτι ντέρντι χάριδες και άλλες φασιστο-αμερικανιές) , αλλά σαν σκηνοθέτης έχει πάρει το αίμα του πίσω και είμαι σε δίλημμα για την top στιγμή του (σκοτεινό ποτάμι 'η grand torino? αριστουργήματα και τα 2) Θέλω πολύ να δω Django, ταραντίνο ακόμα και στα κακά του είναι απόλαυση ο άτιμος!
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,799


nerdy_alhths wrote:


Adhan wrote:
... o οποίος από το μυξιάρικο που πολλοί κοροϊδεύαμε στον Τιτανικό έχει εξελιχθεί σε πολύ καλό ηθοποιό...</blockquote>

"This Boy's Life", "What's Eating Gilbert Grape" ή "The Basketball Diaries"</blockquote>
Lol στο Gilbert Grape δεν ήξερα καν ότι είναι αυτός (όταν την είχα δει). Οκ συμπαθητικά έπαιζε imo.
Επίσης, δεν ήμουν από αυτούς που όταν έβλεπαν τη σκηνή που βούλιαζε γελάγαν αλλά εξακολουθώ να θεωρώ meh την ερμηνεία του στη συγκεκριμένη ταινία.
Thanks btw για τις προτάσεις, θα τις τσεκάρω κάποια στιγμή. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />



 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664


Sandwraith_ wrote:
Tώρα είδα οτι είπες και το Inception. Πολύ mindfuck και χάρηκα πάρα πολύ που είχε happy end.</blockquote>

Το ερώτημα είναι: ΕΙΧΕ happy end? <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />

 

sandwraith_

Half-Ogre
Joined
Nov 30, 2012
Messages
574
<span class="bbcode_spoiler">Tώρα που το θίξατε αυτό το θέμα με την σβούρα, ακόμα και έτσι να είναι ο Κob βρήκε την ευτυχία στα παιδιά του. Αν και δεν νομίζω να είναι έτσι, δηλαδή να είναι μέσα σε όνειρο ακόμα, καθώς στο τέλος πάει να σταματήσει να κινείται.Ανεξαρτήτως της σβούρας το point είναι αυτό που είπα στην αρχή, το οτι ο στόχος του ήταν να ξαναβρεθεί με τα παιδιά του, οπότε έδωσε σ'αυτα βάση και δεν έκατσε να δεί αν είναι μέσα σε όνειρο ή οχι. </span>
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Ούτε εγώ μπορώ να είμαι σίγουρος για το τέλος του Inception.Ήταν πάντως πολύ καλή ταινία.

Για τον ΝτιΚάπριο προσωπικά συμφωνώ με τους περισσότερους και διαφωνώ κάθετα με το Steel Havoc.Σχεδόν όπου έχει παίξει την τελευταία δεκαετία είναι παραπάνω από εξαιρετικός.

Συμφωνώ με Savatar για Dirty Harry,αλλά χωρίς να το δω από πολιτική σκοπιά.Απλά είχε μόνο 2-3 macho ατάκες,ένα magnum με μια κάννη να (με το συμπάθειο <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> ) και...αυτά.
Και για να σε βγάλω από το δίλημμα Savatar...Million Dollar Baby! <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

quake_gl

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 9, 2013
Messages
354
Από Ασία δεν αναφέρατε τίποτα ρε??
Seven Samurai,Yojimbo κλπ...
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Έχει πολύ πράμα και η Ασία.Αυτά που ανέφερες + Rashomon,Ran,Ikiru από Kurosawa,Tokyo Story,τα κλασικά animes του Miyazaki (Μονονόκε,Spirited Away κτλ.),το Oldboy και τα παρόμοια (Mr/Mrs Vengeance,κυρίως το Mrs) και φυσικά το απίστευτο A Separation.Και πολλά ακόμη.

Τώρα θα βγει κάποιος και θα πει:Καλά ρε,από Ευρώπη τίποτα;
IMDB θα το κάνουμε! <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

EDIT:Ασυγχώρητος.Το Mou Gaan Dou ξέχασα,στο οποίο βασίστηκε το The Departed.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,799
Δείτε και το "I saw the Devil" και "Throne of Blood". Το "Twilight Samurai" επίσης!
 

quake_gl

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 9, 2013
Messages
354
Για μένα Seven Samurai είναι η κορυφή.

Α,δείτε και αυτό:
http://www.imdb.com/title/tt1601913/" class="bbcode_url">The Grey.
LIAM NEESON μορφή!
 
Top Bottom