By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Είναι PC.σε τι διαφερει αυτη η συσκευη απο μια κονσολα?
Δεν ξέρω αν είναι πιο πιθανό να αγοράσεις ντέσκτοπ ή «καθαρή κονσόλα» αλλά σίγουρα είναι πιο πιθανό να αγοράσεις ντέσκτοπ αντί για κονσόλα από ότι ήταν πριν. (δηλαδή κάποιος που είχε πιθανότητα να αγοράσει 90% κονσόλα, μετά μπορεί να έχει πάει στο 60%, πάλι είναι πιο πιθανό αλλά λιγότερο)αν υποθεσουμε οτι αυτη η αγορα ειναι η πρωτη μου επαφη με τον χωρο των γκειμς και της πληροφορικης, ειλικρινα τι θεωρειτε πιο πιθανο ως επομενη αγορα? ν αγορασω ντεσκτοπ πισι ή "καθαρη" κονσολα??
Κάποιος που περνά χρόνο στον υπολογιστή του είναι πολύ πιθανό να θέλει να παίξει τα παιχνίδια του οπουδήποτε αλλού εκτός από καθισμένος στον υπολογιστή.. εγω που δεν ταξιδευω/χρειαζομαι καποιου ειδους φορητότητα κι εχω ντεσκτοπ στην ανεση του σπιτιου μου, γιατι να το προτιμησω? ή μαλλον θεωρειτε/αι οτι ειναι προτιμοτερο να αγορασω αυτο αντι για ντεσκτοπ πισί και γιατι?
Όσο βρίσκεσαι σε gaming mode και αν το μόνο που κάνεις είναι να παίζεις συμβατά παιχνίδια στο steam δεν χρειάζεσαι ποτέ να το εγκαταλλείψεις, είναι από κάθε πρακτική άποψη κονσόλα. Αν πας σε desktop mode (δηλαδή linux/kde) τότε είναι PC.οκ. πηρα τις απαντησεις οτι ειναι PC/χαντχελντ κονσολα
Σημείωση, μπορείς να βάλεις ένα dock (που ουσιαστικά είναι απλώς ένα hub με κατάλληλα χαρακτηριστικά) και να συνδέσεις ό,τι θες με usb/ethernet/hdmi.Για games που απαιτούν m+kb, τα πράγματα ζορίζουν. Ναι μεν bluetooth αλλά δεν είναι κι ό,τι πιο πρακτικό και προϋποθέτει και τα κατάλληλα περιφερειακά.
Καλά οι «καταναλωτές» δεν είναι και τα πιο λογικά όντα οπότε το «καλύτερο» δεν είναι καν επιχείρημα για το πού στρέφονται.Συμφωνώ με αυτά που λες, αλλά όταν συστήματα όπως το ASUS ROG STRIX και το LENOVO LEGION είναι καλύτερα από το STEAM DECK ο καταναλωτής μάλλον προς τα εκεί θα στραφεί.
Δεν ξέρω αν είναι πιο πιθανό να αγοράσεις ντέσκτοπ ή «καθαρή κονσόλα» αλλά σίγουρα είναι πιο πιθανό να αγοράσεις ντέσκτοπ αντί για κονσόλα από ότι ήταν πριν. (δηλαδή κάποιος που είχε πιθανότητα να αγοράσει 90% κονσόλα, μετά μπορεί να έχει πάει στο 60%, πάλι είναι πιο πιθανό αλλά λιγότερο)
Κάποιος που περνά χρόνο στον υπολογιστή του είναι πολύ πιθανό να θέλει να παίξει τα παιχνίδια του οπουδήποτε αλλού εκτός από καθισμένος στον υπολογιστή.
το gaming στα κινητά στέλνει χαιρετισμούςεμενα μ αρεζει το κειμινγκ και σεβομαι οποιον εχει το ιδιο χομπυ οπου κι αν το εξασκει.
θα παει μετα σε ποντικι/πληκτρολογιο και σ ενα ξενο περιβαλλον? πολυ πιο κοντα σ αυτο που θα εχει συνηθισει, νομιζω βρισκεται η κονσολα.
Συμφωνώ με αυτά που λες, αλλά όταν συστήματα όπως το ASUS ROG STRIX και το LENOVO LEGION είναι καλύτερα από το STEAM DECK ο καταναλωτής μάλλον προς τα εκεί θα στραφεί.
Το deck για απαιτητικά ΑΑΑ (ή και ΑΑ) που θες να χαρείς γραφικάρες™ και 60+ frames απλά δεν στις περισσότερες περιπτώσεις, οπότε συμβιβάζεσαι με την ιδέα ότι θα παίζεις με λίγες ή πολλές παραχωρήσεις στα settings, αν κινηθείς προς τα εκεί.
Για games που απαιτούν m+kb, τα πράγματα ζορίζουν. Ναι μεν bluetooth αλλά δεν είναι κι ό,τι πιο πρακτικό και προϋποθέτει και τα κατάλληλα περιφερειακά.
σχωρεστε με, αλλά δεν εχω καταλαβει ακομα και ρωτω ειλικρινως.
σε τι διαφερει αυτη η συσκευη απο μια κονσολα?
και προχωρω σε επομενη ερωτηση. εγω που δεν ταξιδευω/χρειαζομαι καποιου ειδους φορητότητα κι εχω ντεσκτοπ στην ανεση του σπιτιου μου, γιατι να το προτιμησω? ή μαλλον θεωρειτε/αι οτι ειναι προτιμοτερο να αγορασω αυτο αντι για ντεσκτοπ πισί και γιατι?
και επισης, αν υποθεσουμε οτι αυτη η αγορα ειναι η πρωτη μου επαφη με τον χωρο των γκειμς και της πληροφορικης, ειλικρινα τι θεωρειτε πιο πιθανο ως επομενη αγορα? ν αγορασω ντεσκτοπ πισι ή "καθαρη" κονσολα??
και προχωρω σε επομενη ερωτηση. εγω που δεν ταξιδευω/χρειαζομαι καποιου ειδους φορητότητα κι εχω ντεσκτοπ στην ανεση του σπιτιου μου, γιατι να το προτιμησω?