vtheofilis
Death Knight
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!αναπόφευκτα κάποιες δουλειές θα χαθούν γιατί πχ ένας σκηνοθέτης πλέον δεν θα έχει ανάγκη κάποιον να κάνει storyboards, θα γράφει την σκηνή και θα βγαίνει το storyboard, αλλά σε τελική ανάλυση περισσότερο χαμαλοδουλειές είναι. Όσοι κάνουν storyboards στην τελική αξίζουν πολλά περισσότερα από ξεπέτες σκιτσάκια που τους σκοτίζει και ο κάθε σκηνοθέτης τι θέλει.Nitro, όπως το είπες. Έχω φιλαράκι που ασχολείται από νωρίς με αυτό και πέραν των καλαίσθητων artwork που βγάζει για το χαβαλέ, έχει πολλές εφαρμόσιμες προεκτάσεις σε videogames, concept art κτλ.
Το μέλλον διαφαίνεται θετικά ενδιαφέρον σε αυτόν τον τομέα.
Το μέλλον διαφαίνεται θετικά ενδιαφέρον σε αυτόν τον τομέα.
Καθώς μεγαλώνω δεν βλέπω κάτι λάθος στις ταινίες ΕΦ με τις μηχανές και ΑΙ να καταστρέφουν την ανθρωπότηταΈτσι πρέπει να έλεγαν και οι δημιουργοί του Skynet.
Human beings are a disease, a cancer of this planet. You're a plague and we are the cure.
Μπρε συ!!! Μου έκανες και λαικ για το μινττζουρνη που έλεγα για προσοχή!Φυσικά πάνω στο όργιο βρήκα και άλλη ΑΙ για τέτοια. Λέγεται midjourney και δουλεύει μέσα από το discord.
Ζήτησα Citadel σε φάση HR Giger, δεν απογοήτευσε. Εξαιρετική βάση για να ξεκινήσεις.
View attachment 3871
Μετά " a space battleship emerging from the mint colored ocean of a planet with two moons at the sky" δεν είναι κακό, μου θυμίζει και μεταβαρόνους.
View attachment 3872
Θέλει δουλίτσα, αλλά να σας πω την αλήθεια. Μπορώ να κάνω ρεαλιστικές εικονογραφίσεις, είναι τεχνική που έμαθα στην σχολή. Αλλά πάντα το πρόβλημα είναι "οκ και από που ξεκινάω για να φτιάξω αυτό το μεγαλεπίβολο έργο που έχω στο μυαλό μου;" και μέχρι να δεις που ξεκινάς έχεις ξεχάσει τι ήθελες να κάνεις.
Με ένα τέτοιο εργαλείο, πρακτικά λες τι έχεις στο μυαλό σου και τσουπ έχεις μια βάση να ξεκινήσεις.
Για παράδειγμα το HR Giger σκηνικό, δεν έχει καμία λεπτομέρεια, αλλά το κοιτάζω και σκέφτομαι κιόλας τι θα πάει που, στο πλακόστρωτο κάτω ανθρώπινα σώματα, στους τοίχους αυτά τα "λαρύγγια" να καταλήγουν σε κρανία κτλ κτλ.
όταν το διάβασα το άφησα να περάσει έτσι, λέω σιγά μετά την dall-e το χάος, αλλά είδα έναν συνάδελφο που ανέβασε κάτι εικόνες και πήγα και έστησα κώλο.Μπρε συ!!! Μου έκανες και λαικ για το μινττζουρνη που έλεγα για προσοχή!
TLDRtl;ds
μιας και λέτε για ζωγραφική από ΤΝ.
μιας και λέτε για ζωγραφική από ΤΝ.