σ ευχαριστω που το μοιραστηκες, μπορ, και πιστεψε με, δεν σου απανταω σε προσωπικο επιπεδο, ουτε πειραχτηκα για κατι.<br>στεναχωριεμαι περισοτερο, γιατι βρισκω καπως ρατσιστικο ή τελος παντων, εγωιστικο αυτο που λες για την ποιοτητα και την σταυροφορια περι αυτης. <br>αυτα τα πραγματα δεν επιβαλλονται. τα βρισκεις μονος σου παντα. ναι, επηρεαζουν οι προσλαμβανουσες απ το σπιτι, απ το φιλικο περιβαλλον, απο τους γυρω, αλλά ειναι κατι πολυ προσωπικο για να στο "επιβαλλει" καποιος αλλος. ζουμε σε μια εποχη οπου ο καθενας μας εχει τα απαραιτητα για να ψαχτει οσο θελει. ενα δυο κλικς ειναι αρκετα. <br><br>εγω πιστευω οτι τα πρωτα 9-10 χρονια επηρεαζουν σε τεραστιο βαθμο τη συνεχεια. εκει πρεπει να πεφτει το βαρος. εχω ξαναγραψει οτι ο κυρ νωντας, να ναι καλα ο αθρωπος, για δωρα μου εφερνε ελαχιστα παιχνιδια και πολλα βιβλια. ειναι ισως το πιο σημαντικο πραγμα που εχει κανει για μενα. μαθαινεις, νιωθεις, θωρακιζεσαι. θεωρω αδιανοητο οτι αν εχεις μεγαλωσει καπως ετσι θα σ επηρεασει αργοτερα ο ταδε μαλακας. ανεφερες τον κωστοπουλο σ ενα ποστ. τοτε στα ντουζενια του που εριξε τον σπορο που ακομα πληρωνουμε ολοι, εγω τον μουντζωνα. ενα κλικ ειχα παρει μονο, γιατι ειχε αφιερωμα, καλα καταλαβες, στον μπρους. ενταξει, μπορει να γινεσαι ετσι λιγο πιο εσωστρεφης και "υπογειος" σε ολα, στο χιουμορ σου, στην κοινωνικοποιηση, στα κομενικά, αλλά νομιζω αξιζει τον κοπο και το διακυβευμα (ω, μαλακα μου, τι εγραψα μολις!). θελω να πω, οχι, προσωπικα, δεν περασα ποτέ απ το σταδιο με τα ρεψιματα και τα κλανιδια. δεν το λεω για να φανω μαγκας, το λεω γιατι νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι που δεν ακολουθουν τα σταδια που περιγραφεις.<br><br>επισης σε προσωπικο επιπεδο, και ρισκαρω τωρα γιατι δε σ εχω συναντησει ποτές, νομιζω οτι εχεις πολλες γκιλτυ πλεζουρς. και οτι καποιες στιγμες γινεσαι αιχμαλωτος του "ποιοτικου", πως να πω, τοιχακίου που εχεις χτισει γυρω σου. νομιζω γινεσαι η mirrored image αυτου που "κατηγορεις" στα ποστ σου. με το ιδιο αποτελεσμα ομως. κι εσυ κι αυτος χανετε πραγματα.<br>σορυ αν μπηκα σε προσωπικες μαντεψιες που καλλιστα μπορουν να μην ισχυουν, και ξερε οτι σ αγαπαω βαθια και αντρικα, γιατι περαν των αλλων, μοιαζουμε πολυ πιστευω, και ολοι ξερουν ποσο αγαπαω τον εαυτο μου.<br> :salute: :drinks: