What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

"Ηρθα για την εμπειρια..."

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
για να μην πρηζουμε τους αθρωπους που δεν το παρακολουθουν, ελεγα γκου, αιρενικε, κι οποιος αλλος θελει, να γραφουμε εδω τα χαζα μας για το μαστερ σεφ.<br>ε, μετα σκεφτηκα οτι και για οποιο αλλο ρηαλιτυ, θελει καποιος να πει κατι, ας το κανει εδω.<br>προκειται για ιδιαιτερο ειδος τηλεοπτικων παιγνιδιων, που σκιαγραφει τον νεοελληνα εξωτερικα και εσωτερικα και θεωρω οτι εχει ιδιαιτερο ενδιαφερον, ως τετοιο.<br>α, εννοειται οτι το θρεντ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ στα σποιλερς και ως οπενερ δεν θεωρω οτι χρειαζεται ιδιαιτερο ταγκ. οποιος μπαινει, ας το γνωριζει.<br><br>παμε με μαστερσεφ. <br>γκου, δε μ αρεζε η επιστροφη. τη λεω την αμαρτια μου. θεωρω οτι ειναι αγαρμπη παρεμβαση γενικα ως ιδεα, και ηταν η πρωτη μαχαιρια που μου δωκε το παιχνιδι, (ενω μεχρι τωρα χειριζοταν αψογα το θεμα) γιατι εγειρε τοσο χοντρα την πλαστιγγα στο κομματι ΡΗΑΛΙΤΥ. πολυ φτηνο και συναμα εξευτελιστικο για τους γκεστς και αμηχανο για τους παικτες, επισης το να τους φωναξουν ολους εκει και να γινεται ανοιχτα η ψηφοφορια. εχει ξαναχρησιμοποιηθει και σε αλλα παλιοτερα ρηαλιτυ η επιστροφη και την θεωρω σαπιο μηχανισμο, τελος.<br><br>βεβαια χαρηκα για την τρελλαρα παρασκευη, και θα χαρει κι ο πόρφυρας πολυ για την εξελιξη. ο γιαννης ειναι σπουδαιος μαγειρας, αλλά δεν βλρπω καθολου οσο κι αν προσπαθω, αυτο που λενε ολοι "πολυ καλο παιδι". δεν συγκατοικω βεβαια μαζι του, οπότε η αποψη μου παιζει να ειναι λανθασμενη. η αγγελικη ειναι μετρια μαγειρισα και αδιαφορη εως αντιπαθης σε χαρακτηρα, ασε που χτες επρεπε να φυγει αλλα εχω την εντυπωση οτι την κρατησαν χαριστικα, γιατι αν την εδιωχναν θ ακυρωναν την "μεγαλη επιστροφη".<br><br>ελπιζω να ηταν η μονη παραφωνια, και να μην εχουμε αλλα τετοια στο μελλον. δε χρειαζονται τετοια τρυκς, το τηλεοπτικο προιον ειναι καλο, εχει ενδιαφερον, και καλο τημ, με χημεια, τοσο στους παρουσιαστες, οσο και στους παικτες, οπότε τα υπολοιπα ειναι περιττα. <br>επισης, in porfyris we trust.<br><br>ντισκάς.<br>
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664
Κι εγώ που νόμιζα ότι ήταν open letter ότι φεύγεις ρε Brother Bruce.  <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" />
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
χαχα, αστειάτορα.  :pP <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br>οταν φυγω, δε θα το καταλαβει κανείς.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489
πως και δεν εχουμε δει video game με σεναριο ενα reality ή υπαρχει;  :hmm:<br>ελλαδαρα, κανενας δεν θελει να νικησει γιατι ειναι ηδη νικητες. ολοι την <strike>εμπειρια</strike> φημη ψαχνουν (πλην χλαπατσα).<br>
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
<blockquote><br>για να μην πρηζουμε τους αθρωπους που δεν το παρακολουθουν, ελεγα γκου, αιρενικε,</blockquote> <br><br>Αν και θεωρώ το να πρήζουμε άλλους ανθρώπους αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα, θα στηρίξω για λόγους συμμαζέματος.<br><br>Εμένα η επιστροφή μου άρεσε. Όλες οι ψηφοφορίες κατάμουτρα γίνονται μέχρι στιγμής στο παιχνίδι, καλώς ή κακώς - βασικά οι παίκτες (αν όντως ήταν ανυποψίαστοι, είμαι λίγο καχύποπτος με κάτι τέτοια) το χειρίστηκαν καλύτερα από ότι περίμενα, είχε potential για φοβερά αμήχανες καταστάσεις. Έγειρε την πλάστιγγα προς το ΡΕΑΛΙΤΥ όντως, αλλά από την άλλη ΡΕΑΛΙΤΥ είναι αυτό που καθόμαστε και βλέπουμε και γουστάρουμε, όχι τραγωδίες του Αισχύλου, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Καταλαβαίνω τι θες να πεις, αλλά θεωρώ πως <u>για ένα επεισόδιο</u>, δεν πειράζει. Ούτε εγώ θα ήθελα όμως να δω να τονίζεται κι άλλο αυτή η πλευρά.<br><br>Δεν μπορώ να αποφασίσω αν χτες η Αγγελική έμεινε χαριστικά ή όχι. Από όσο μπόρεσα να καταλάβω από τις κριτικές, ήταν τρία πιάτα με τα ίδια θετικά και παρόμοια αρνητικά. Όλοι είχαν γαμάτο πουρέ και σάλτσες, όλοι είχαν καλή καραβίδα, όλοι είχαν κάτι λάθος στο ψήσιμο στο μοσχαράκι και όλοι τα έκαναν θάλασσα σε εκείνη την παρασκευή με το αλλαντικό και την ντομάτα που δεν θυμάμαι πως την λένε.<br><br>Ο Αποστόλης τελείωσε το στήσιμο και του έμειναν και 2-3 λεπτά να κάθεται, ενώ οι άλλοι δύο πετούσαν υλικά μες το πιάτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Φάνηκε όμως να του κόστισε - ήταν ο μόνος που του είπαν ότι είχε ανομοιόμορφα ψημένο κρέας και χωρίς σωστό αλάτι, στους άλλους τα σχόλια ήταν καλύτερα σε ότι αφορά το κρέας, αν και κανείς δεν το πέτυχε ακριβώς όπως το ήθελαν οι κριτές.<br><br>Νομίζω τελικά πως ο Αποστόλης το έχασε σε εκείνο το αλλαντικοντοματίνι. Όλοι χάλια το έκαναν, αλλά Levis και Αγγελική έκαναν λάθη που τόνιζαν περισσότερο το αλλαντικό, που ήταν το βασικό υλικό. Ο Αποστόλης έβαλε παραπάνω ντομάτα, έγινε υπερβολικά όξινο και τελικά χανόταν η γεύση του βασικού υλικού, κάτι που από όσο έχω καταλάβει, οι κριτές θεωρούν πάντα και σταθερά, πολύ σοβαρό λάθος. Με αυτό το σκεπτικό, ίσως να ήταν δίκαιη η αποχώρηση του Αποστόλη, και να μην χαρίστηκαν στην Αγγελική. Ίσως. 
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
<blockquote><br>Αν και θεωρώ το να πρήζουμε άλλους ανθρώπους αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμα, θα στηρίξω για λόγους συμμαζέματος.<br></blockquote><br>Από τα αρχαιότερα δικαιώματα του ανθρώπου.<br>Μια ματιά στην Ιστορία μπορεί να το αποδείξει αυτό.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,797
Ήρθα για την εμπειρία, έμεινα για τις προμοσακούλες και τα giveaway.<br><br>Ουπς, νόμιζα ότι λέγαμε γιατί γραφτήκαμε στο Ragequit.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489
<blockquote><br><blockquote><br>για να μην πρηζουμε τους αθρωπους που δεν το παρακολουθουν, ελεγα γκου, αιρενικε,</blockquote> <br> Όλοι χάλια το έκαναν, αλλά <b>Levis</b> και Αγγελική έκαναν λάθη που τόνιζαν περισσότερο το αλλαντικό.<br></blockquote> ο σιωνιοστομασωνος θα κερδισει.
 

asparagus_78

Gelatinous Cube
Joined
Oct 23, 2014
Messages
152
Διαβαζεις τον τιτλο, μπαινεις γεματος ενθουσιασμο να διαβασεις τις περιπετειες και εμπειριες τους αδερφου Bruce σε αχαλινωτα οργια με διαφορες καλλιπυγες υπαρξεις και καταληγεις να διαβαζεις για Μαστερ Σεφ, ντοματινια κι αλλαντικα.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ελεος ρε σουβλακοπατέρες, γινετε λιγο γκουρμεδες πια, γαμω την αγκιναρα ιερουσαλημ..<br>τσατνευ, λοιπον. ακουγεται τοσο ελαφρυ και ονειρικο, αερινο, γεματο υποσχεσεις και αλατότητα... κι εσεις μου λετε εκεινο με το αλλαντικο και την τοματα?? κι εσυ τεκνο γκου?<br><br>σε άλλα νεα, βρε ασπαραγε θα εφτυνα τον προτερο και μελλοντικο μου εαυτο, την ημίτρελλη πολυσυνθετη ψυχωσική μου περσονα αν απλα ονομαζα το θρεντ "μαστερ σεφ", ετσι δεν ειναι?
 

m@ster chief

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
227
ποιος θέλει παγωτό χωνάκι με ταρτάρ διαφράγματος μπλακ άνγκους;
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
εχμμ... εεεε, δε θελω να σε προσβαλλω, αλλά και η μοκα καλη μου ακουγεται...
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Αλήθεια τώρα, υπάρχουν άνθρωποι δίχως όρο συμβολαίου που βλέπουν Ελληνική τηλεόραση εν έτει 2017; Αλήθεια; ΣΟΒΑΡΑ ΟΜΩΣ; Προσωπικά έχω βγάλει την τηλεόραση στα σκουπίδια από το 2004, αλλά όποτε τύχει να βρεθώ σε φιλικό σπίτι και παίζει σε τίποτε Master Chief/You Ain&#039;t Got No Talent/The Scream/Survivor/ΤονΠούτσοΚλαίγαν, πάντα έχω έτσι μια στιγμή καθαρής απελπισίας για το επίπεδο του μέσου συμπολίτη μου. Δηλαδή αν αυτά τα πράγματα πουλάνε διαφημίσεις, θα πει ότι τα βλέπει κόσμος.<br><br>Δεν θα κουραστώ ποτέ να το λέω : κλείστε τηλεόρασεις, Facebook, Instagram και αρχίδια μέντολες. Ζήστε, συνδεθείτε. Κάντε κάτι και μην το πείτε σε κανέναν, να το ξέρουν μόνο οι εμπλεκόμενοι. Καμακώστε σε μπαρ (με ή χωρίς γυαλιά και στα κιλά ο καθένας προσωπική προτίμηση), πάρτε τη ζωή σας πίσω. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από την βλακώδη τυραννία των μέσων, "κοινωνικών" ή όχι. Αναπτύξτε μια ολόκληρη μυστική περσόνα και χαρείτε την με τους ανθρώπους σας. Μουτζώστε την κουλτούρα που σας θέλει θεατές. Ζήστε το. Για πάρτη σας. Άντι να βλέπετε τον κάθε ανθυποκάγκουρα που την είδε σεφ, μαγειρέψτε κάτι τέρμα μερακλίδικο για την καλή σας ή τους πέντε ψωλαραίους φίλους σας και μοιραστείτε το με καλό κρασί. Κατεβείτε στα Ρωσάκια. Παίξτε μουσική.<br><br>Ζήστε. Και πετάξτε επιτέλους την γαμημένη τηλεόραση από το παράθυρο. Και το Φέησμπουκ μόνο για προώθηση σιωνιστικών συμφερόντων. Την πραγματική σας ζωή να την ξέρουν μόνο εκείνοι που πρέπει και κανείς άλλος.<br><br>Με συγχύσατε βραδιάτικα.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
αν οπου "τηλεοραση" βαλουμε "πισι" στο ποστ, τοτε ομως ειμαστε οκ? να μην το πεταξουμε απ το παραθυρο, μια περιουσια κανει.<br>το παν μπορατσε, ειναι ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ να εχει μεσα του ζωη. για σενα που το κανεις και για οποιον. αυτα τα εκλεισα την τηλεοραση και βρηκα τον εαυτο μου τα θεωρω παπάρες. δηλαδη αν αρκουσε ενα χαζοκουτι για να χασεις τον εαυτο σου, τοτε εισαι λιγος. αμα την ανοιγεις και την χαζευεις, με τους δικους σου ορους, την εχεις εσυ. δε σε εχει. με νιωθεις? <br>ασε που το "εκει εξω" ειναι τοσο γεματο απο μαλακες, απο δηθενιά κι απο εγκεφαλική νέκρα που καλυτερα μακρια κι αγαπημενοι.<br>τη φαση σου μπορεις να την φτιαξεις με τηλεοραση κλειστη, ανοιχτη, σε παουερ σειβ, μεσα, εξω, παντου. δεν εχει σημασια ουτε το κονσεπτ ουτε το σετινγκ. μεσα σου ειναι τα σημαντικα. αμα τα χεις βρει με σενα, το που και το πως και το ποτε δεν εχουν την παραμικρη σημασια.<br><br>σου πα οτι βλεπω και σαρβαιβορ?
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664
Λευτεριά στους Ανώνυμους Συνειδητοποιημένους Τηλεθεατές Υπτάμενους (ΑΣΤΥ). :silly:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Θα πάω στο <span style="font-size:36pt"><b>YOUTUBE</b></span> (εδώ επιτρέπεται?) να δω τα δύο τελευταία master chef και θα επανέλθω να σχολιάσω αν η αλατότητα και η οξύτητα είναι σε αμηχανία ή αν εξυψώνουν το πιάτο.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
<blockquote><br>αν οπου "τηλεοραση" βαλουμε "πισι" στο ποστ, τοτε ομως ειμαστε οκ? να μην το πεταξουμε απ το παραθυρο, μια περιουσια κανει.<br>το παν μπορατσε, ειναι ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ να εχει μεσα του ζωη. για σενα που το κανεις και για οποιον. αυτα τα εκλεισα την τηλεοραση και βρηκα τον εαυτο μου τα θεωρω παπάρες. δηλαδη αν αρκουσε ενα χαζοκουτι για να χασεις τον εαυτο σου, τοτε εισαι λιγος. αμα την ανοιγεις και την χαζευεις, με τους δικους σου ορους, την εχεις εσυ. δε σε εχει. με νιωθεις? <br>ασε που το "εκει εξω" ειναι τοσο γεματο απο μαλακες, απο δηθενιά κι απο εγκεφαλική νέκρα που καλυτερα μακρια κι αγαπημενοι.<br>τη φαση σου μπορεις να την φτιαξεις με τηλεοραση κλειστη, ανοιχτη, σε παουερ σειβ, μεσα, εξω, παντου. δεν εχει σημασια ουτε το κονσεπτ ουτε το σετινγκ. μεσα σου ειναι τα σημαντικα. αμα τα χεις βρει με σενα, το που και το πως και το ποτε δεν εχουν την παραμικρη σημασια.<br><br>σου πα οτι βλεπω και σαρβαιβορ?<br></blockquote><br><br>Με δυσκόλεψες εκεί με το σαρβαιβορ λίγο, αλλά οι άζωοι πρέπει να έχουμε αλληλεγγύη παρά τις διαφορές μας, οπότε πάρε το thank you... τώρα που είναι καιρός, πριν ξυπνήσω και κόψω το ragequit προς όφελος της πραγματικής ζωής.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Βασικά όλο το θρέντ είναι μια φιέστα τρολιάς και κακώς τσίμπησα. Περνάω φάση τελευταία όπου έχω ΠΑΜΠΟΛΛΑ ζόμπι τριγύρω και με έχει πιάσει η πλήρης παράνοια ότι πέφτουν και τα τελευταία οχυρά. Να τα προσέχετε αυτά τα "εγώ το &#039;χω, κόβω όποτε να &#039;ναι πάντως". Και ο αδερφός μου έτσι ξεκίνησε, "έβλεπε για πλάκα" και τώρα έχει προσωπική επικοινωνία με το Χίο και προσπαθεί να με πείσει κιόλας πως έχει άποψη και ότι αξίζει να τον ψηφίσω ΑΝ κατεβάσει κίνημα (που σιγά μην ποτέ γιατί μια χαρά εξυπηρετεί τον θεσμικό του ρόλο). Τουτέστιν, προσέχτε τα χούγια σας, γιατί πριν το καταλάβετε, θα είναι η ψυχή σας.<br><br>Το &#039;χω κάψει άσχημα, αλλά είμαι σε πνευματικό ταξίδι σπέσιαλ, as you were <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> <br><br>YΓ Γκου, το RQ και κυρίως οι αγορές μέσω affiliate GoG Link, έχουν ευλογηθεί από την Αυτού Αγιότητα, τον Δαλαϊ Λάμα και είναι 202% γκαραντί να σου φέρουν καλοτυχία και ευτυχία στη ζωή. Αν δε, συνδυασθούν και με σύνδεση Ιναλάν; Δεν σου λέω, νιρβάνα ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ. Τράστ μι. Μόλις 23% προσωπικό όφελος από αυτή την αθώα και αφιλοκερδή υπενθύμιση.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Κάντο 24% ρε Στέφανε, ποσοστά κέρδους μικρότερα του ΦΠΑ αποκλείονται ως απαράδεκτα.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,666
<blockquote>Και ο αδερφός μου έτσι ξεκίνησε, "έβλεπε για πλάκα" και τώρα έχει <u><b>προσωπική επικοινωνία με το Χίο</b></u>...</blockquote><br><br>Έχουμε εύκαιρο τέτοιο τεράστιο κονέ και δε λες τίποτα τόσο καιρό?  <img src="/surprise.gif" width="" height="" alt=":O" title=":O" class="bbcode_smiley" />
 
Top Bottom