...............
ωου. περιεργως, μ αρεζε αυτο που διαβασα.
τι καφε πινεις ανταν? θελω κι εγω.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!...............
100% arabica με τσιγάρο Camel.τι καφε πινεις ανταν?
Εξαρτάται. Τι κάρτα γραφικών έχεις και σε τι ανάλυση τρέχεις τα παιχνίδια σου?
Νομίζω ότι στην κατάσταση της αγοράς τώρα, παραμένεις σε μέγεθος πάνω από τον μέσο όρο πάντως.GeForce 1070GTX, 1080p. Ξεκάθαρα κατηγορία "μικροτσούτσουνος", πλέον.
Καλημέρα ρε παλικάρια. Μου δημιουργήθηκε μια απορία, απόρροια των όσων γράφτηκαν παραπάνω (καμϊα σχεση με το παιχνιδι δλδ). Ποιο είναι το νόημα και το αποτέλεσμα κυρίως, όταν γίνεται ένα ριπορτ; Κάποια σύσταση πηγαίνει στο χρήστη; Πόσο μάλλον δε, όταν αυτό γίνεται από ριβιούερς ή σταφ μεμπερς και όχι από απλούς χρήστες.
Χαχαχαχαχα ή έστω με το μαγιό στο πλάι Official Off-Topic Thread | Page 287 | RageQuitGR v4.0 - Το επόμενο έτος θα είναι κρίσιμο.στέλνουν οι admin γυμνές φωτογραφίες τους στον χρήστη που έφαγε το report για να τον πείσουν να κόψει τις μαλακίες.
Διάβαζα ανέμελος μλκς για το άρτσταϊλ που οκ σε κάποιους λόγω κακογουστιάς τους αρέσει, δεν κρίνουμε είπαμε. Αλλά τέτοια ταραχή για το ποστ του κούνελου με ξεπερνάει. Αν είναι να γίνουμε ρησέτερα εδώ μέσα και να αρχίσουμε να βομβαρδίζουμε με ρηπόρτς ο ένας τον άλλον, βγάλτε και μία ανακοίνωση πρώτα.
Έχω διαφωνήσει με πολλούς μλκς εδώ μέσα και για σοβαρότερους λόγους, κυρίως όταν έβριζαν τη γιούμπι γιατί ζήλευαν την ομορφιά της. Αλλά ρηπόρτ δεν έψαξα να δω ούτε καν που βρίσκεται. Δεν ξέρω, η τάση να κακολογήσουμε τον άλλο στην εξουσία μου βγάζει ότι έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα με τον εαυτό μας παρά με αυτόν που ρηπορτάραμε.
Γουατέβερ, φεύγω θάλασσα.
Γουατέβερ, φεύγω θάλασσα.
Διάβαζα ανέμελος μλκς για το άρτσταϊλ που οκ σε κάποιους λόγω κακογουστιάς τους αρέσει, δεν κρίνουμε είπαμε.
Πφφφ πίστευα κι εγώ οτι θα μου 'λεγες για δημόσιο μαστίγωμα, κρέμασμα στο Σύνταγμα ή έστω στιφάδο αλλά τελικάΈνα ριπόρτ από μόνο του δεν έχει καμία σημασία, πρόκειται απλά για ένα μήνυμα που βγαίνει στους moderators και ειδοποιεί ότι ένα ποστ επισημάνθηκε για κάποιο λόγο από έναν χρήστη. Ο λόγος αναγράφεται από τον ίδιο τον χρήστη στο ριπόρτ και οι moderators αξιολογούν αν υπάρχει λόγος παρέμβασης. 99 στις 100 η παρέμβαση δεν είναι κάτι περισσότερο από "παρακαλώ να μην ξεφύγουμε", όπως έγινε και εδώ, καθώς γνωριζόμαστε όλοι καιρό και 99 στις 100 δεν υπάρχει κακή πρόθεση.
Βρε τι μου θυμίζουν όλα τα παραπάνω;... :Ρ
Epic Rap Battles of Ragequit.
Ο Αdmiral μού είπε να κάνω ρίμα,
επειδή νομίζει ότι όλα είναι Μάρβελ,
θα του ταράξω τη μάπα πρίμα,
γιατί είμαι ο Στρατιώτης Πάβελ.
Γιό, γιό,
με την γκλίτσα τρώω προβατίνα,
όσο ονειρεύεσαι την Awkwafina.
Ξεκινήσαμε για του Μάνκεϊ το άρτ,
σε λίγο θα το γυρίσουμε σε τραπ.