Brother Bruce wrote:
ωραιο μωρο η ουρανια

. επιταφιε, τι λες?</blockquote>
unfuckable
Ακόμα διάβασα αυτό.
http://www.naftemporiki.gr/story/703539
"Επαναστάτης του καναπέ, γρανάζι του συστήματος. Δικαιολογεί την τεμπελιά του...Δεν είναι τόσο επαναστάτης όσο εγώ."
Άσε που το ποστάρει και η Ναυτεμπορική οπότε είναι και καπιταλιστής.
gaius germanicus wrote:
μα ειναι δυνατον να γραφει τετοια πραγματα και να μου το παιζει και φιλος?
δεν θα ξαναπευθυνεις τον λογο?το ακους αθλιε?</blockquote>
Χαλάρωσε λίγο Γαίε, θα σκίσεις κάνα calzionne.
gaius germanicus wrote:
εισαι στο ιδιο επιπεδο ηθικης με αυτους που παζαρευουν τους νεκρους της μαρφιν {απο τους ταχα αναρχικους} με το νεκρο παληκαρι.
αλλα τι καθομαι και σου απανταω,στο αλλο φορουμ εχεις γινει απολογητης του ναζισμου.
ελεος ρε φιλε
ζηταω επισημα απο τους μοδς του φορουμ να διαγραψουν ολα τα thanks you που εδωσε ο αθλιος ακροδεξιος στειλ χαβοκ.επρεπε να καταλαβω τι κουμασει εισαι οταν κλαιγατε σαν τις πουτανιτσες οταν εφυγε ο εθνικοφρων απο το πισιμαστερ.
εδω κουφαλες κρυβεστε αλλου ξεσπαθωνεται</blockquote>
Ότι έγκλημα φαίνεται να χει γίνει από αναρχικό/αριστερό χώρο : Προβοκάτσια, δολοπλοκία της δεξιάς και της κυβέρνησης ώστε να κατηγορήσουν την αριστερά.
Ότι έγκλημα φαίνεται να χει γίνει από ΧΑ, Αστυνομία, γενικά την δεξιά : Προφανώς και γίνεται από τους ίδιους, δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει κάτι άλλο.
Αυτό προσωπικά για σένα.
Κριτική σκέψη και αντικειμενισμός. Είναι χαρακτηρηστικό πολλών ανθρώπων, και επειδή πάω και σε άλλα φόρουμς, είναι χαρακτηριστικό και πολλών αριστερών. Ξέρω είναι απίστευτο!!!
Ζητάς να διαγράψεις τα thank yous ενός ατόμου που βρίζεις (αν δεν το κάνεις από ιδεολογικό μίσος, τότε απλά τρολλάρεις, αλλά αμφιβάλλω), αλλά όταν κλειδωθεί το θρεντ θα κλαίγεσαι που οι κακοί φασίστες άντμινς κλειδώσανε άλλο ένα από τα νήματα σου.
Πέτα κάνα σύνθημα για το πως θα θάψεις Φασίστες, δεξιά και καπιταλιστές και ίσως το πετύχεις.