What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Κερατσίνι

nina

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 3, 2013
Messages
331
Ζουμε πραγματικα εποχες οπου δεν ξερεις τι θα σου ξημερωσει αυριο..

Μια μερα να λειψω στην εξοχη και μακρια απο ιντερνετ.. οταν γυρισω θα εχει αλλαξει ο κοσμος. Απο χθες το βραδυ.. εφτασε μονο να κοιμηθω και να ξυπνησω για να δω την αλλαγη
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,655
Ότι και να λέμε, μια εγκληματική οργάνωση έχασε το λαϊκό της έρισμα και πάει προς διάλυση. Δεν με απασχολεί προσωπικά η επιχειρηματολογία του στυλ "ναι επίτηδες το κάνανε τώρα για να μεγαλώσουν τα ποσοστά τους οι μνημονιακοί" κτλ, μαγκιά τους που το έκαναν έστω και αργά, είτε το σκέφτηκαν έτσι είτε όχι. Νίκη της δημοκρατίας και της κοινής λογικής όπως και να έχει.
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952


Hellion wrote:
Ότι και να λέμε, μια εγκληματική οργάνωση έχασε το λαϊκό της έρισμα και πάει προς διάλυση. Δεν με απασχολεί προσωπικά η επιχειρηματολογία του στυλ "ναι επίτηδες το κάνανε τώρα για να μεγαλώσουν τα ποσοστά τους οι μνημονιακοί" κτλ, μαγκιά τους που το έκαναν έστω και αργά, είτε το σκέφτηκαν έτσι είτε όχι. Νίκη της δημοκρατίας και της κοινής λογικής όπως και να έχει.</blockquote>

Ενώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, θα διατυπώσω 2 ενστάσεις.

Ένσταση νο 1. Ξαφνικά όλοι λένε μπράβο στους αγιογδύτες ,προδότες, και λαμόγια που μέχρι χθές κράζανε για τα εγκλήματα που έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν εις βάρος όλων;

Ένσταση νο 2. Δημοκρατία και κοινή λογική είναι δύο έννοιες που έχουν εκλείψει από την χώρα εδώ και δεκαετίες. Έπρεπε δηλαδή να πεθάνει τσάμπα και άδικα ένας (ακόμα) νέος 30 ετών για να "καταλάβουν" οι κυβερνώντες ποιά είναι η ΧΑ;
Μην ξεχνάς πως σε κυβερνά το 30% (μέγιστο δημοκρατικό δημιούργημα)

PS. Με άλλα λόγια, τώρα θα αρχίσουμε να λέμε "Ευτυχώς που μας γλυτώσανε από τους φασίστες αυτοί που μας κυβερνάνε;" Δεν ξεκινάω Flame με αυτό το post, ούτε θέλω κάτι τέτοιο. Απλά θεωρώ "Σκουλικιάρικο" και προπαγάνδα την πολιτική εκμετάλλευση ενός φόνου. Και το χρονικό σημείο που έγινε όλο αυτό, δεν μου αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες. Just my 2 cents.

 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,655
Αντιλαμβάνομαι αυτά που λες, και συμφωνώ εν μέρει. Αλλά από τη στιγμή που αυτό που έγινε (δηλαδή η ποινική αντιμετώπιση της οργάνωσης και το τρόπον τινά νομικό "δέσιμο") ήταν κάτι το οποίο και εγώ προσωπικά απαιτούσα από την αρχή, θα ήταν παράλογο από μέρους μου να μην το επικροτήσω.

Ναι είμαστε αντίθετοι στην πολιτική που ακολουθούν εν γένει, ναι κατέκλεψαν τον τόπο (με τις ευλογίες του Έλληνα ψηφοφόρου πάντα αλλά τέσπα), ναι είναι λαμόγια, αλλά για μια φορά στη ζωή τους έκαναν κάτι σωστό. Το να μην αναγνωρίσει έστω κάποιος αυτό το σωστό επειδή "είναι λαμόγια/είναι κλέφτες/είναι δεξιοί/είναι μνημονιακοί" για εμένα συνιστά κομπλεξισμό και μιζέρια. Άμα είναι να τους ξαναφήσουμε έξω ρε παιδιά.

Το να δεχθεί κάποιος πως η σημερινή πράξη (έστω και καθυστερημένα, έστω και με τα όποια κίνητρα έγινε) αποτελεί βήμα προς την σωστή κατεύθυνση, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως ξαφνικά επικροτεί τις μνημονιακές κυβερνήσεις και έγινε χαφιές της δεξιάς. 'Tis all I'm sayin'.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,788
Έπρεπε να χάσει τη ζωή του Έλληνας για να κινητοποιηθεί η Δικαιοσύνη απέναντι σε μια οργάνωση που αποτελείται από τραμπούκους, μαχαιροβγάλτες και ναζιστές...
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
πιο πολυ αυτο με πειραξε, που γραφει ο άδαν. απ οτι διαβαζουμε οι δικογραφιες περιεχουν κατηγοριες για 5 ανθρωποκτονιες... προφανως οι αρχες μαζευαν αποδειξεις και ονοματα γιατι ηξεραν οτι καποια στιγμη που θα επελεγαν, θα τους χρειαζοντουσαν. η στιγμη ηταν τωρα, λογω του παυλου. οι 5-10 πακιστανοι, πως να το πω, δεν ηταν αρκετα "εμπορικες" περιπτωσεις....

επισης δε μου αρεσε ο τροπος που εγινε το σκηνικο. οταν εισαι διαφορετικος απ τους φασιστες, δρας και διαφορετικα. δεν κανεις αυτο που θα εκαναν αυτοι, αυτο που εγινε το 67. δεν τους κουβαλας μεσα στη νυχτα στη ΓΑΔΑ με τις πυτζαμες που λεει ο λογος. απαιτεις και πετυχαινεις με ψηφοφορια στη βουλη την αρση της ασυλιας τους και τους συλλαμβανεις εκει, μεσα στη βουλη. πιο συμβολικο, πιο τιμιο, πιο δικαιο.

α, μ αρεσει που περιμενουνε λεει να βρουνε ντοκουμεντα μεσα στα πισι του μιχαλό. εδω διωξανε προχτες τον επικεφαλης της ερευνας, προφανως ως συμπαθουντα την χα. και τωρα ταχα περιμενουν να βρουν στοιχεια? μηπως μας δουλευουν και θελουν να τους βγαλουν λαδι, εστω καποιους απ αυτους? μηπως κανουν το ιδιο με την χα, οπως με το κομμα του καρατζαφυρερ? μηπως παρουν τους πιο "ερεισματικους" στο κομμα τους οπως π.χ. εγινε με μπουμπουκο και βοριδη?

αντωνακη, δε σου το χα, αλλα ομολογω οτι βλεπεις μπροστα και εισαι λιγοτερο μπουνταλας απ οτι νομιζα...
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Οτι το απομονωνεις και προσπαθεις να το απομυθοποιησεις με τετοιο τροπο το μονο που του προσφερεις ειναι χρονο να ανασυνταξει δυναμεις και να γινει ακομα πιο δυνατο.Ακρα δεξια θα υπαρχει και μετα την Χρυση Αυγη οπως και η λαικη δεξια,η λαικη αριστερα και η ακρα αριστερα.Τωρα τα ορφανα της Χ.Α ποιος θα τα ενταξει στους κολπους του,μηπως το ΛΑ.Ο.Σ,αλλαξε ο μανωλιος και φορεσε τα ρουχα του αλλιως.Η πολιτικη που εφαρμοζεται πρεπει να αλλαξει για να μην εμφανιζονται τετοια φαινομενα.

Εκτος απο ολα αυτα που εγιναν και γινονται κρυβονται απο πισω ολα αυτα τα μετρα που θα εκδιωξουν τους ελληνες απο τα σπιτια τους και θα παρουν και τυποι απο εξω.Γιατι το παραθυμι του αποπροσανατολισμου το ξερουμε,οπως και το δογμα του ΣΟΚ.
Το κριμα ειναι που σκοτωθηκαν τοσοι και αλλοι τοσοι τραυματιστηκαν,Adhan KATI ΞΕΧΑΣΕΣ ολοι τους εχουν ενα κοινο οτι ειναι θρασύδειλοι,δεν παει ποτε ενας αλλα πολλοι μαζι και την πεφτουν σε λιγοτερους παντα.

Τροφη για σκεψη,τωρα που η ακρα δεξια ερευνατε και συλλαμβανετε μηπως πρεπει να τελειωνουμε και με τους γνωστους-αγνωστους σε αυτην χωρα γιατι δεν πιστευω οτι μονο η ακρα δεξια ειναι αμαρτωλοι.
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Today was a good day!

Πολύ καλά αυτά τα νέα και ελπίζω να σαπίσουν μέσα στη φυλακή τα φασιστοκαθίκια. Μια φορά η δικαιοσύνη έκανε και κάτι καλό. Δε ξέρω για πιο πράγμα έγινε και αν όντως είναι στάχτη στα μάτια για κάτι άλλο, όμως εκ του αποτελέσματος είμαι ικανοποιημένος με αυτή τη κίνηση. Μένει να δούμε τη συνέχεια.

Η χα δεν ήρθε έτσι. Τέτοια κινήματα γεννιούνται μέσα από τη καταχνιά, τη μιζέρια και τη κακομοιριά. Η χα ως ένα ακροδεξιό κόμμα, μπήκε στις τάξεις των ανθρώπων οι οποίοι επιζητούσαν τη σημασία που δε τους έδωσε ποτέ η κυβέρνηση. Λέγοντας το η "Ελλάδα μόνος στους Έλληνες" και ότι δε χρειαζόμαστε κανένα μετανάστη, έκανε επίκληση στο μίσος που σιγόβραζε στον μέσο Έλληνα έως ότου πάρει φωτιά. Δε είναι ο σκοπός μου να πω τι είναι η χα, αυτό το ξέρουν όλοι αλλά το λέω ως προς απάντηση σε μερικούς (όχι από το φόρουμ) που με λένε αριστερό επειδή δεν είμαι δεξιός. Η κοινή λογική δεν έχει θέσεις κατά την άποψη μου.

Θα προτιμούσα (αν ήταν άλλες οι συνθήκες) τη χα να τη νικούσαμε ιδεολογικά περιθωριοποιώντας την για να πάει στη θέση της κοινωνίας που ανήκει.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,659
Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να κριθούν τα πράγματα. Η δίωξη έχει γίνει για την εγκληματική δράση της ΧΑ, όχι για τα πολιτικά/ιδεολογικά της πιστεύω.

Αυτά πρέπει να περιθωριοποιηθούν από τον ίδιο τον κόσμο (όπως είπε ο TomG). Οι συνθήκες διαμορφώνονται και προσαρμόζονται. Αρκεί να μην πιστέψει η πλειονότητα του πληθυσμού πώς ξεπαστρέψαμε με όλο αυτό το σκηνικό.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,655


Hannibal_Lecter_1984 wrote:
το ΛΑ.Ο.Σ.</blockquote>

Τι ένδοξες και ρομαντικές εποχές ρε γαμώτο, που θεωρούσαμε πως ό,τι πιο ακροδεξιό έχει να επιδείξει η Ελληνική πολιτική σκηνή είναι το ΛΑΟΣ. Περιστέρια στο κεφάλι, αφίσσες με γάντια του μποξ (για να ρίξει "ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ"), εκπομπές στην τηλεόραση πιο γραφικές και από την λίμνη των Ιωαννίνων τον Νοέμβρη, Άδωνις και Βελόπουλος μαινόμενοι μπας και πουλήσουν κάνα βιβλίο ακόμα, "ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ"... Κάνε μια επάνοδο ρε Καρατζαφέρη να γουστάρουμε λίγο. Η trash κουλτούρα της χώρας σε περιμένει.

Τελικά η περίοδος 2003-2010 ήταν από κάθε πλευρά τα 80s του 21ου αιώνα. Discuss.

 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Εnter at your own risk

<span class="bbcode_spoiler">http://www.youtube.com/watch?v=GbkC49TvBN4</span>

Αυτό είναι ένδοξες και ρομαντικές εποχές... Ολ δε μάνι λέμε.
EDIT
<span class="bbcode_spoiler">Είχαμε κατέβει ορδές κάφρων για την ομιλία του, συνθήματα του στύλ "Λεβέντη πήδα στον λαό σου, ΑΕΚ ολέ", και τέτοια. Ο Λεβέντης έπαθε ζημιά από το πλήθος. Mόνο το χέρι εμφάνισε πίσω από την κουρτίνα, οπότε και νέα συνθήματα "Ολυμπιακός, πήδα κάτω αρχηγέ", καπνογόνα, mosh, μακελειό σκέτο.</span>
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
O Λεβέντης δηλαδή λέει μαλακίες ρε Γρμάνδες?

Καλά ΛΑ.Ο.Σ. ό.τι να ναι κόμμα.

Hannibal Lecter δείξε μου μια ομάδα ατόμων που την χαρακτηρίζει το γεγονός να οργανώνει ντου για να επιτεθεί 1 της ομάδας σε έναν κάποιας άλλης ομάδας. Τι συζητάμε τώρα? Είμαστε σοβαροί? Κάθε φορά που θα προγραμματίζεται καυγάς, ΠΑΝΤΑ κάποιος θα φωνάζει 2-3 να τον καλύπτουν ειδικά όταν αυτός είναι ο ΚΥΝΗΓΟΣ. Τις προάλλες κανόνιζα καυγά στο Youtube και μου φέρανε μπαμπάδες. Ε πως να δείρεις μετά.
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
Μια χαρά κόμμα ήταν ο ΛΑΟΣ

<span class="bbcode_spoiler"> γι'αυτόυς που αντιπροσώπευε :cheer: </span>
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952


Epitaph wrote:
O Λεβέντης δηλαδή λέει μαλακίες ρε Γρμάνδες?

Καλά ΛΑ.Ο.Σ. ό.τι να ναι κόμμα.

Hannibal Lecter δείξε μου μια ομάδα ατόμων που την χαρακτηρίζει το γεγονός να οργανώνει ντου για να επιτεθεί 1 της ομάδας σε έναν κάποιας άλλης ομάδας. Τι συζητάμε τώρα? Είμαστε σοβαροί? Κάθε φορά που θα προγραμματίζεται καυγάς, ΠΑΝΤΑ κάποιος θα φωνάζει 2-3 να τον καλύπτουν ειδικά όταν αυτός είναι ο ΚΥΝΗΓΟΣ. Τις προάλλες κανόνιζα καυγά στο Youtube και μου φέρανε μπαμπάδες. Ε πως να δείρεις μετά.</blockquote>

Καλησπέρες.
Την εποχή που τα έλεγε φίλε, όλοι τον παίρνανε στο ψιλό,όλοι όμως. Απλά κάνω αναφορά σε αυτόν, that's all. Επίσης, Βεργής να χορέψει γυμνός στην βουλή.

 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Κοίτα και γω πριν μερικά χρόνια που ήξερα τον Λεβέντη μόνο από τις "Φάρσες" που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο και τα βιντεάκια, έλεγα ότι είναι γραφικός, άκυρος και ζώο. Γιατί μέχρι εκεί έφτανε το μυαλό μου και η κριτική μου. Σ' αυτό συνέβαλλε το ότι δεν είχα ακούσει καμία απ τις θέσεις του.

Καταλαβαίνεις όμως πόσο πονάει τα σκουλήκια του (τωρινού ειδικά) συστήματος, όταν του συμπεριφέρονται έτσι :

http://www.youtube.com/watch?v=HslpPf86-eU

καλά το βίντεο είναι τεράστιο, αλλά στο τέλος φαίνεται το ήθος και ο χαρακτήρας του παλαί ποτέ υπουργού εθνικής αμύνης. Τα σκουλήκια γίνονται υπουργοί εδώ.
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
Θυμάμαι εκείνο το βράδι σαν να ήταν χτες, αρχές ΄94. Ο Παναγιωτόπουλος διαφημιζόταν ως νέος και σοβαρός δημοσιογράφος αλλά δεν κρατήθηκε ,φάνηκε τι σάπιος χαρακτήρας ήταν. Και φυσικά επιβραβεύτηκε με έδρες,υπουργεία και όλα τα σχετικά γιατί εδώ είναι Ελλάδα.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,788
Θα μπορούσε να μπει και στο "funny stuff"...

<span class="bbcode_spoiler"><img src="https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q71/1381404_719101008117971_745716082_n.jpg" alt="1381404_719101008117971_745716082_n.jpg" class="bbcode_img" /></span>

<span class="bbcode_spoiler"><img src="https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q77/s720x720/1380369_10201561012403130_500284147_n.jpg" alt="1380369_10201561012403130_500284147_n.jpg" class="bbcode_img" /></span>
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,659
Ύβρις η μπλούζα που φοράει για το δημιουργό της μπάντας. Ήθελε να περάσει και "μήνυμα" το ζώο....

germenis.JPG
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
Έχω 3 απορίες σχετικά με την Χ.Α και όχι μόνο

1. Γιατί όλοι οι νεοναζί στην Ευρώπη ακούνε αποκλειστικά black metal και όχι martial industrial πχ?

2. Πώς μπορείτε και τους ξεχωρίζετε? εμένα όλοι ίδιοι μου φαίνονται.

3. Λευκή/ροζ μπλούζα black metal? Είμαστε σοβαροί? (τουλάχιστον πάει ασορτί με την τσάντα της ντόρας)
 
Top Bottom