Kickstarter

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
χρηματοδοτηθηκε το Swordhaven: Iron Conspiracy της Atom team. (y):cool:

ενταξει, ζηταγανε πολυ λιγα, 36.000 γιουρος, θα πανε καπου προς το πενηνταρι.
στο Q4 ξεκιναει η ερλι αξες. εχουμε ακομα καιρο μεχρι την κυκλοφορια.

οπεν γουωρλντ αρπιγκι απ τους δημιουργους του νταγκερφωλ σε u.e. 5
το πιο ενδιαφερον στοιχειο, λενε οι ιδιοι, ειναι ο βιρτσουα γκειμ μαστερ που θα φτιανει μεσα στο κειμ ον δε φλαι κουεστς που θα εχουν λαβει υποψιν τον τροπο που παιζεις, τα δυνατα και αδυνατα σημεια σου, τις επιλογες σου κλπ.

καιρο ειχε να μαζεψει τοσο χρημα κικσταρτε, χρονια ισως. πανε για 500 χιλ. γιουρος κι εχουν περασει πρωτη μερα τα 200 περιπου. γουαου. ευκολα πανε για 3 μυρια, νομιζω.

παντως πολυς κοζμος κριτικαρει το γεγονος οτι δεν εχουν βρει παμπλισερ ακομα κι οτι με τα λεφτα αυτα θα φτιασουν προτοτάιπ για να βρουν παμπλισερ. παντως φαινεται αρκετα προχωρημενο το κειμ (αν και προφανως σε πρηαλφα μορφη ακομα) και δεν βλεπω πως δεν θα βρεθει παμπλισερ να το κυκλοφορησει.

θα μας απασχολησει εντονα θεωρω. αλλά σε 3-4 χρονακια τουλαχιστον.

παντως πολυς κοζμος κριτικαρει το γεγονος οτι δεν εχουν βρει παμπλισερ ακομα κι οτι με τα λεφτα αυτα θα φτιασουν προτοτάιπ για να βρουν παμπλισερ.

Το είχα θίξει και στα βιβλία μου άλλωστε.

Το "gameplay" που φαίνεται στο βίντεο του KS είμαι 99% σίγουρος πως αποτελείται από έτοιμα assets της Unreal Engine, και αυτοί ίσως πείραξαν λίγο τα τοπία, οπότε αμφιβάλω για το αν είναι καθόλου προχωρημένη η alpha version του game. Η αλήθεια είναι πως δίνουμε λεφτά για να χρηματοδοτήσουμε τη δημιουργία ενός tech demo που θα μπορέσουν μετά να πλασάρουν μπας και εξασφαλίσουν χρηματοδότηση. Αν κάποιοι είναι/είμαστε ΟΚ με αυτό λόγω νοσταλγίας για το Daggerfall, θα ρίξουν/ρίξουμε λεφτά.

Μακάρι να επιτύχει πάντως έστω και σε ορίζοντα 5ετίας, game σαν το Daggerfall δεν έχει βγει κυριολεκτικά ποτέ ("ναι αλλά το Skyrim και τα Elder Scrαχαχαχαχαχ").

μην ειναι/ειστε τετχοιοι τωρα. καλο θα ειναι να ριξουν/ριξετε κανενα φραγκο ετσι ωστε να παιξωμε καποτε το "νταγκερφωλ 2" οσοι δεν συναντηθηκαμε/συναντηθηκαν με το 1. :p

Έχουμε δει κάμποσα κικσταρτερς ανά τα χρόνια, με διάφορους "θρύλους" να ζητάνε κάμποσα λεφτά για να φτιάξουν το έπος για τους φανς της νοσταλγίας.

Τυχαία παραδείγματα:
Two Guys From Andromeda SpaceVenture (είχε μαζέψει κάνα 500αρι χιλιάδες)
Underworld Ascendant (κοντά στα 900κ)
Και διάφορα άλλα...

οπεν γουωρλντ αρπιγκι απ τους δημιουργους του νταγκερφωλ σε u.e. 5
το πιο ενδιαφερον στοιχειο, λενε οι ιδιοι, ειναι ο βιρτσουα γκειμ μαστερ που θα φτιανει μεσα στο κειμ ον δε φλαι κουεστς που θα εχουν λαβει υποψιν τον τροπο που παιζεις, τα δυνατα και αδυνατα σημεια σου, τις επιλογες σου κλπ.

καιρο ειχε να μαζεψει τοσο χρημα κικσταρτε, χρονια ισως. πανε για 500 χιλ. γιουρος κι εχουν περασει πρωτη μερα τα 200 περιπου. γουαου. ευκολα πανε για 3 μυρια, νομιζω.

παντως πολυς κοζμος κριτικαρει το γεγονος οτι δεν εχουν βρει παμπλισερ ακομα κι οτι με τα λεφτα αυτα θα φτιασουν προτοτάιπ για να βρουν παμπλισερ. παντως φαινεται αρκετα προχωρημενο το κειμ (αν και προφανως σε πρηαλφα μορφη ακομα) και δεν βλεπω πως δεν θα βρεθει παμπλισερ να το κυκλοφορησει.

θα μας απασχολησει εντονα θεωρω. αλλά σε 3-4 χρονακια τουλαχιστον.

1:05 η κεντρική είσοδος του σπιτιού είναι κλειδωμένη αλλά έχει ανοιχτή την μπαλκονοπορτα. Μάλλον έχουν χούντα εκεί πέρα κ γιαυτό το λόγο εγώ είμαι εκτός (μέχρι νεοτέρας βεβαίως βεβαίως...)

ωστοσο παραδεξου, καραφλοφονιά.
ειναι πιο λογικο απ το να ηταν κλειδωμενη η μπαλκονοπορτα και ξεκλειδωτη η κυρια εισοδος. 🤔😛

Εγώ πάντως έχω κάνει τάμα. Όταν βγει το προτζεκτ Asylum του Agustin Cordes, τότες θα ξαναμπακάρω κεημ.

Ρωμαιοπρεπές survival strategy.

βαμπιροισομετρικ με base management μαζι. δηλαδη κατι σαν το υπεροχο v rising (που θα του χαρισω καποια στιγμη τον ελευθερο χρονο μου). το χτισιμο της βασης εχει πλακα, και οι βολτες στο παρισι του 19ου αιωνα, ακουγονται ιντρίγκινγκ. λιγα ζητανε, 20 χιλιαρικα, θα τα παρουνε ιβεντσουαλυ. αλλά μ αρεσει η αισιοδοξια τους ή το αυτοτρολαρισμα τους τελος παντων: εχουν βαλει στρετς γκολ για το 1 μυριο... :rolleyes::LOL:
κατηγορια: αν και οταν κυκλοφορησει, το ξαναβλεπουμε...
vampire clans.

Back