What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Kingdom Come: Deliverance

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,271
Και να σκεφτείς ότι η μπετα δεν είναι στην πλήρη της μορφή λόγω memory leak, εκτός και το επιδιορθώσανε.<br><br>Σε άλλα νέα, όσοι θέλετε πιο καζουάλ καταστάσεις, να παρετε το bannerlords μαζί με το kingdom come, για να μας ενισχύσετε!
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,271
https://www.youtube.com/watch?v=3c_ANy-4TS4<br>Σορρυ Τυριον, αλλά εδώ είναι το ρίτζιναλ κανάλι, δώστε εδώ τα κλικς<br><br>Βλέπω μία καζουαλοποίηση για να τραβήξουν κι αλλο κοινο. Η δε μάχη στο 1:18, απαίσια<br>Πάντως μίλα για GOTY και μέχρι να βγει το επόμενο θα παίζει χωρίς αντίπαλο
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,333
<blockquote>Βλέπω μία καζουαλοποίηση για να τραβήξουν κι αλλο κοινο. Η δε μάχη στο 1:18, απαίσια</blockquote><br><br>Οπότε δεν ήταν ιδέα μου, ότι δεν του έβγαιναν οι άμυνες!!  <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" />
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,271
Άμα δεις το βλέμμα του, κοιτάζει το σπαθί του άλλου και πώς να το αποκρούσε, με ότι να ναι βηματισμό και στάση. Θεωρητικα δεν χρειαζοταν καν να προσπαθησει για να τον πεταξει κατω και να τον ξαντεριάσει. Και αυτό με τα finishing moves, από τα λίγα που δείξανε ήταν πάλι από αχρείαστα blocks. Μένει μόνο να δούμε πώς θα δουλέψει το σύστημα των dodge kai feints, αφού μέχρι τώρα ο άλλος απλά κάθεται στην ίδια γραμμή και τις τρώει μέχρι να βρει ανοιγμα. Και αυτό που με προβληματίζει είναι το γεγονός ότι τα άτομα που συμμετείχαν είναιμεγάλα ονόαμτα της οπλομαχητικής και δεν μπορεί να μην έβαλαν ούτε στο ελαχιστον την αλλαγή γραμμής ή έστω τον πίσω βηματισμό.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
το πιο προσφατο γκειμπλει τρειλερ που εχει μαζεμενα και εξηγει συνοπτικα πολλα κομματια του παιγνιδιου. χορταστικο και πολυ χρησιμο για να καταλαβεις αν σου κανει το γκειμ η οχι. ειναι καταπληκτικο που εχουν εμβαθυνει σε τοσα επιπεδα διαφορες πλευρες του γκειμπλει και τους αξιζει τεραστιος σεβασμος γι αυτο, αλλά προσωπικα, τα χουμε ξαναπει, δεν αντεχω τοσο ρεαλισμο. <br>γιατι απλα στην ζυγαρια με το φαν φακτορ και την ψυχικη ηρεμια μου, τετοιου ειδους ρεαλισμος (οπως το κουλο, περιοριστικο saving system, πεινα - διψα κλπ) παντα θα βγαινει χαμενος.<br>ισως να προσπαθησω καποια στιγμη, αλλα μαλλον προβλεπω ρεηκουι - ρεηανινστώ. κριμα.<br>επισης, wtf, τελικα εχουν κρατησει ολο αυτο το ομπλιβιανό gui. δεν το περιμενα. οχι οτι με χαλαει, αλλά γαμωτο, τοσο πολυ τους αρεσε που δεν μπορουσαν να στησουν κατι καινουριο?<br>δειτε, ωστοσο και αποφασιστε:<br><br><br>https://www.youtube.com/watch?v=qE8tyEf22yI<br><br>επισης, σε αλλα νεα, ρησπεκτ:<br><br>http://www.dsogaming.com/news/kingdom-come-deliverance-will-not-be-using-the-denuvo-anti-tamper-tech-will-not-have-a-season-pass/<br>
 

hypersyntelikos

Hobgoblin Captain
Joined
Apr 8, 2017
Messages
245
Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC<br><br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=F1z6ubHowgA[/youtube]
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,271
Αν μπεις στην σελίδα τους παίζει με δώρο  smallsword
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,333
Είναι για backers μόνο, αλλά έτσι και αλλιώς τι να μας κάνει και η οδοντογλυφίδα!!!!! :pP<br>Πάντως κατά το τέλος το μήνα που θα το αγοράσω, (γιατί τώρα δεν υπάρχει φράγκο, αλλά να δούμε και κανα review πρώτα), έχω κανονίσει ημέρα Kingdom Come Gaming, με τον δάσκαλο τον Γιώργο!!!!!
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
https://www.vg247.com/2018/02/12/kingdom-come-deliverance-day-one-patch-1-01/" class="bbcode_url">Kingdom Come Deliverance has a 23GB day one patch that fixes animations, combat and persuasion<br><br> <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /> <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /><br><br>its unclear whether this is only going to be a part of the PS4 release, but it will likely be present in the XBox One and PC releases as well.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Ποτέ δεν έκρυψαν πως το παιχνίδι αντιμετώπισε σοβαρές δυσκολίες στον κώδικά του, λόγω των πολύπλοκων συστημάτων που ενσωματώνει. Κατ&#039; εμέ, θα κυκλοφορήσει σε οριακά playable κατάσταση (ναι, ΜΕ το Day 1 patch), παρά ταύτα, θα έχει αρκετή γοητεία ώστε να σταθεί στα πόδια του, να αποκτήσει cult φήμη και σε κανά χρόνο να στρώσει με κάποια Enhanced Edition, στα βήματα του Γουίτσορα του Πρώτου του σαγηνευτικού. Ο Γκουνελιώτης θα το παίξει φυσικά μέχρι θανάτου και θα σας πει <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,665
18 ώρες μέχρι το release. Δεδομένου ότι το download size είναι ήδη 40gb απ&#039;ότι λένε, θα μπορούσαν να ανοίξουν οι μαλάκες ένα pre-load έστω. 40 gb βασικό download συν άλλα 25 το day-one patch, την Πέμπτη θα καταφέρω να το παίξω.
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,987
<blockquote><br>18 ώρες μέχρι το release. Δεδομένου ότι το download size είναι ήδη 40gb απ&#039;ότι λένε, θα μπορούσαν να ανοίξουν οι μαλάκες ένα pre-load έστω. 40 gb βασικό download συν άλλα 25 το day-one patch, την Πέμπτη θα καταφέρω να το παίξω.<br></blockquote><br><br>Έτσι όπως το πάνε τα παιχνίδια πια, προβλέπω στα "collector&#039;s edition" πακέτα να συμπεριλαμβάνουν και SSD... HELLEOC
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,333
<blockquote>18 ώρες μέχρι το release. Δεδομένου ότι το download size είναι ήδη 40gb απ&#039;ότι λένε, θα μπορούσαν να ανοίξουν οι μαλάκες ένα pre-load έστω. 40 gb βασικό download συν άλλα 25 το day-one patch, την Πέμπτη θα καταφέρω να το παίξω.</blockquote><br><br>Κάτι που δεν έχω χρόνο, κάτι που δεν υπάρχει φράγκο, στο τέλος του μήνα θα το αγοράσω!!!
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,271
Σκεφτείτε ότι κάποιοι από μας θα παίξουμε του χρόνου. Πάντως περιμένω κι άλλα πατάκια ευκαταφρονητου μεγέθους
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,333
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=N14tTn01qEo[/youtube]<br><br>No Comment!!! <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /> <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /> <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /> :worshippy: :worshippy:
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,665
Όπως με ενημέρωσε ο Σεφίρ στο Δισκόρδ προ ολίγου, αισίως ξεκίνησε pre-load  :salute: :salute: :salute: :salute: :salute: :salute: :salute: :salute: :salute: :salute:
 
Top Bottom