What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Κοπή Βασιλόπιτας Ragequit 2016 & Λοιπά Άγρια Τζάτζαλα

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
<blockquote><br>Εεε 28 μπορώ και εγώ! Θα είμαι σούπερ οκγορντ μιας και δε ξέρω κανέναν αλλά δε βαριέσαι γιολο παουερ!  :w00t:<br></blockquote><br><br>ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑ<br><br><span style="font-size:8pt">ε εντάξει τους πυρήνες γνωρίζω  :pP</span><br><br><blockquote><br>αθηνα κιόλας ουτε καν. ποτέ δεν ξέρεις ποιον κολλημένο θα πετύχεις. <br></blockquote><br>Γιατί τί συμβαίνει?
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Kυκλοφορούν βλαμμένα μαχαιροφέροντα χουλιγκάνια με τη σέσουλα.
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
<blockquote><br>Ultimus, φόρα καμία μπλούζα του Άρη για να σε αναγνωρίσουν.<br></blockquote><br><br>Σκουληκομπλούζα ;;; απαπαπαπα το πολύ πολύ στα μεγάλα ντουζένια και αν δεν έχει κρύο κάνα τι σερτ άμον άμμαρθ  :mosh:
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,410
ΘΑ ερθει και ο αλλος χοντρος! ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΧΟΝΤΡΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ!!! Θα το πω και στον τεχνικο μου μπας και ερθει και αυτος η στειλει φιλους του τεχνικους. Με ρωτησε ο χοντρος που δεν ειναι τρελος αν καποιος απο εσας μενει στη Λουτσα η καπου εκει κοντα για να τον παρει μαζι του στο τελος της συναντησης και να μην πληρωσει ταξι αφου  το πιθανοτερο ειναι πως η συναντηση θα τελειωσει στις 2 τη νυχτα η και ακομα αργοτερα!
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
Aλήθεια καμιά ειδηλιακή/ές-αιθεριακή/ές ύπαρξη/εις θα έχουμε στην ΚοπητηΠιτα, γιατί ρωτώ επ&#039;αυτού? Διότι μεγάλωσε αιφνιδιαστικά η αντροπαρέα που θα παρευρηθεί στην μάζωξη αυτή και ίσως φανεί περίεργη η ύπαρξη/αντιπρόσωπος του ασθενούς φύλου :hmm:.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,410
Εχουμε την Kara αλλα αυτη δεν θελει σχεση γιατι αλλιως θα μου ειχε προτεινει να βγουμε. Τωρα αν ερθει και καποια αλλη δεν ξερω. Το θεμα δεν ειναι αν θα ερθουν πολλες γυναικες αλλα αυτες που θα ερθουν να ειναι ελευθερες και να θελουν σχεση για να βρουμε και εμεις κοπελα !!! Και οι δυο φιλοι μου ψαχνουν και αυτοι για κοπελα. Ο τρελος που να βρει με τετοιες τρελες που κανει. Καμια δεν τον θελει!
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,535
Παίδες υπάρχει, παρά τις καλύτερες των προθέσεών μας, ενδεχόμενο να μη συμβεί Κοπή τη Πίτα στις 28. Θέλει οργάνωση το θέμα και λόγω συνθηκών Πραγματικής Ζωής (αυτός ο αθάνατος εφιάλτης) κανείς μας δεν το &#039;χει για να το στήσουμε όπως πρέπει εκείνη την ημέρα. Επιφυλασσόμεθα για λίγο αργότερα.<br><br>Όλσο, το έχω γράψει άπειρες φορές και θα το ξαναγράψω : παρά τις δαιμονικές σειρήνες του μάρκετινγκ, το γκέημινγκ και τα σχετιζόμενα με αυτό δρώμενα, είναι το επακριβώς αντίθετο του σεξ. Όσοι ψήνεσθε για χότ γνωριμία και κεράσει ποτό κορίτσι, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε διαφορετική μάζωξη. Η γλυκιά θαλπωρή της μιναρογκικουλίασης ΑΦΟΥ κατακτηθεί το βασικό κοινωνικό σκίλσετ που μας επιτρέπει να ζευγαρώνουμε κατά βούληση (και κατόπιν να χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο, βεβαίως βεβαίως) είναι η μόνη λύτρωση και ένα από τα λίγα εναπομείναντα αληθινά πράγματα σε αυτό τον κόσμο.<br><br>Όπως αποθανατίστηκε υπέροχα και στο Almost Famous :<br><br>"William Miller: I know. Even when I thought I was, I knew I wasn&#039;t. <br><br>Lester Bangs: That&#039;s because we&#039;re uncool. And while women will always be a problem for us, most of the great art in the world is about that very same problem. Good-looking people don&#039;t have any spine. Their art never lasts. They get the girls, but we&#039;re smarter. <br><br>William Miller: I can really see that now. <br><br>Lester Bangs: Yeah, great art is about conflict and pain and guilt and longing and love disguised as sex, and sex disguised as love... and let&#039;s face it, you got a big head start. <br>William Miller: I&#039;m glad you were home. <br><br>Lester Bangs: I&#039;m always home. I&#039;m uncool. <br><br>William Miller: Me too! "<br>
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
σρεντερ που το ξέρεις οτι δεν κάνει πίσω επειδή εχει ήδη σχέση? την παρακολουθεις?   
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Mποράτσε σκέψου καλά τι πας να κάνεις, οι 2 χοντροί έχουν κάνει RSVP.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,410
Βorracho δεν ειναια απαραιτητο να γνωρισουμε hot κοριτσι. Και να μην ειναι hot δεν πειραζει. Υπαρχουν παρα πολλα κοριτσισ που παιζουν παιχνιδια αλλλα οχι σοβαρα παιχνιδια ΑΑΑ που παιζουμε εμεις. Οι περισσοτερες παιζουν τα 2d χαζα παιχνιδιακια του facebook με pc 15ετιας και βαλε σε 640χ480 low setings 10 fps. Γι αυτο μην λες οτι οποιος θελει να γνωρισει κοριτσι δεν μπορει στη συναντηση του ragequit.
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
<blockquote><br>Παίδες υπάρχει, παρά τις καλύτερες των προθέσεών μας, ενδεχόμενο να μη συμβεί Κοπή τη Πίτα στις 28. Θέλει οργάνωση το θέμα και λόγω συνθηκών Πραγματικής Ζωής (αυτός ο αθάνατος εφιάλτης) κανείς μας δεν το &#039;χει για να το στήσουμε όπως πρέπει εκείνη την ημέρα. Επιφυλασσόμεθα για λίγο αργότερα.<br><br>Όλσο, το έχω γράψει άπειρες φορές και θα το ξαναγράψω : παρά τις δαιμονικές σειρήνες του μάρκετινγκ, το γκέημινγκ και τα σχετιζόμενα με αυτό δρώμενα, είναι το επακριβώς αντίθετο του σεξ. Όσοι ψήνεσθε για χότ γνωριμία και κεράσει ποτό κορίτσι, θα πρέπει να απευθυνθείτε σε διαφορετική μάζωξη. Η γλυκιά θαλπωρή της μιναρογκικουλίασης ΑΦΟΥ κατακτηθεί το βασικό κοινωνικό σκίλσετ που μας επιτρέπει να ζευγαρώνουμε κατά βούληση (και κατόπιν να χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο, βεβαίως βεβαίως) είναι η μόνη λύτρωση και ένα από τα λίγα εναπομείναντα αληθινά πράγματα σε αυτό τον κόσμο.<br><br>Όπως αποθανατίστηκε υπέροχα και στο Almost Famous :<br><br>"William Miller: I know. Even when I thought I was, I knew I wasn&#039;t. <br><br>Lester Bangs: That&#039;s because we&#039;re uncool. And while women will always be a problem for us, most of the great art in the world is about that very same problem. Good-looking people don&#039;t have any spine. Their art never lasts. They get the girls, but we&#039;re smarter. <br><br>William Miller: I can really see that now. <br><br>Lester Bangs: Yeah, great art is about conflict and pain and guilt and longing and love disguised as sex, and sex disguised as love... and let&#039;s face it, you got a big head start. <br>William Miller: I&#039;m glad you were home. <br><br>Lester Bangs: I&#039;m always home. I&#039;m uncool. <br><br>William Miller: Me too! "<br></blockquote>Δηλαδη εμεις παιζουμε το long game και θα κερδισουμε στο τελος?
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Ας με ενημερώσει κάποιος μέσω pm σχετικά με την ώρα και ημέρα, όταν αποφασισθεί. Τρέχω και δεν φτάνω, φοβάμαι ότι θα χάσω την ανακοίνωση...
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,410
Να φερετε πολες πιτες για να χορτασουν και οι 2 χοντροι. Επρεπε να εισαταν χτες μαζι μας να δειτε τι εφαγε ο χοντρος που δεν ειναι τρελος. Πηρε μια τεραστια πιτσα 12 κομματια αλλα επειδη δεν αντεξε να την φαει ολη εδωσε 2 σε εμενα και 2 σε εναν αλλον φιλο μας που ηταν και αυτος μαζι μας!
 

devilride

Blackguard
Joined
Aug 4, 2013
Messages
1,326
<blockquote><br>Mποράτσε σκέψου καλά τι πας να κάνεις, οι 2 χοντροί έχουν κάνει RSVP.<br></blockquote><br><br>Respiratory Syncytial Virus Protection ????? <br><br>απο κανα RES ξεμυτισαν???
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
<blockquote><br><blockquote><br>Mποράτσε σκέψου καλά τι πας να κάνεις, οι 2 χοντροί έχουν κάνει RSVP.<br></blockquote><br><br>Respiratory Syncitial Virus Protection ????? <br><br>απο κανα RES ξεμυτισαν???<br></blockquote><br>Ήταν η πρώτη μου σκέψη.<br><br>...<br><br>Παιδιά χρειάζομαι έξοδο.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
<blockquote><br>Να φερετε πολες πιτες για να χορτασουν και οι 2 χοντροι. Επρεπε να εισαταν χτες μαζι μας να δειτε τι εφαγε ο χοντρος που δεν ειναι τρελος. Πηρε μια τεραστια πιτσα 12 κομματια αλλα επειδη δεν αντεξε να την φαει ολη εδωσε 2 σε εμενα και 2 σε εναν αλλον φιλο μας που ηταν και αυτος μαζι μας!<br></blockquote><br><br><br>γατάκια και οι δυο σρεντερ. τους έχω όπως φαίνεται μιας και στο καθισιό άνετα κατεβάζω 12 κομμάτια πίτσα.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Οπότε πλέον έχουμε τον τρελό χοντρό, τον χοντρό που δεν είναι τρελός και τον Mogrey που δεν είναι χοντρός (και τρελός).
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,469
τα τελευταια ποστ ,ειναι τιγκα σε δροσοσταλιδες ψυχοτροπου υγρου, που δροσισε τα διψασμενα και λουλουδενια πληθη.<blockquote><br>Οπότε πλέον έχουμε τον τρελό χοντρό, τον χοντρό που δεν είναι τρελός και τον Mogrey που δεν είναι χοντρός (και τρελός).<br></blockquote> ειδικα αυτο, χαθηκα μεσα σε υπο-διαστασεις και κυματικες διαστρεβλωσεις του χωροχρονου. φαινεται τοσο μπερδεμενο αλλα ειναι τοσο απλο. σαν την ζωη. μπορω να γραψω και ποιημα για αυτη την απαντηση.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
<blockquote><br>Οπότε πλέον έχουμε τον τρελό χοντρό, τον χοντρό που δεν είναι τρελός και τον Mogrey που δεν είναι χοντρός (και τρελός).<br></blockquote><br>Και τον Tsok που ειναι χοντρός.<br><br>Τι εννοεις οτι εχεις φιλο ρε σρεδερακομ που τον βαζεις στην ιδια οικογενεια με τους χονδρους και απο μια πιτσα δινει τα 4 κομματια; Τι σοι χονδρος ειναι τουτος; Αναθεωρησε σε παρακαλω.  Ντεμεκ χονδροι.... χαλανε τη πιατσα.
 

mindraven

Hobgoblin Captain
Approval of the Admiral Order of Alucard
Joined
Jan 22, 2013
Messages
322
Παίζει να είμαι ο μόνος που χάρηκα που θα πάει για αργότερα αφού θα λείπω εξωτερικό εκείνo τo διάστημα. Shredder άσε τη Βάσσια ήσυχη δεν είναι για τα δόντια σου. Αν θες πάντως να της πιάσεις κουβέντα πρέπει να αφήσεις χελώνες και  ν&#039; ασχοληθείς με rocket league. Από την άλλη αν θες να βρεις γυναίκα νομίζω πως πρέπει να μπεις σε κάποιο άλλο forum ίσως ή έστω να χρησιμοποίησεις κάτι σαν αυτό https://www.gotinder.com/ για γνωριμίες.
 
Top Bottom