What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Κοπή Βασιλόπιτας Ragequit 2016 & Λοιπά Άγρια Τζάτζαλα

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,409
Να ερθειι αυτη να παιξουμε mortal kobmat αν θελει που ειναι παιχνιδι για αντρακλες σαν εμενα σιγα μην παιξω εγω τη χαζομαρα το rocket league και μετα πιανουμε κουβτεντα.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,456
αυτα λες και μετα κανεις θεματα για γνωριμιες. Στην ουσια λες οτι αυτα που κανει η ανεκτιμητη Kara, ειναι χαζομαρες. μειωνεις την προσωπικοτητα του αλλου, και μετα αναρωτιεσαι γιατι περπατας μονος σου στα πεζοδρομια. <br>αν δεν θελεις να εισαι μονος σου στα πεζοδρομια, πρεπει να επιλεξεις<br>α) σταματας να μειωνεις τους ανθρωπους. ο χοντρος με την καραφλα, η στραβη με τα ηλιθιο λαπτοπ, η χοντρη που δεν ξερει τι ειναι το μορταλ κομπατ, τα ζωα και εγω κτλ<br>β) στηνεις καρτερι απεναντι απο το πολυτεχνειο. αν ξεκινησουν φασαριες μπουκαρε κι εσυ. κανε οτι και οι αλλοι. ξεκινα να ξηλωνεις πεζοδρομια. μπορει να μην κανεις νεους φιλους ή γνωριμιες αλλα τουλαχιστον δεν θα υπαρχουν πεζοδρομια για να περπατησεις μονος σου.<br>[youtube]https://youtu.be/0cWyEwEqJ_Y[/youtube]<br><br>αυτα κανεις και καηκε η πιτα, ξενερωσαν τα πληθη και χασαμε τον δρομο για την γιορτη. χασαμε την θαλασσα πατριωτη.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
σρεντερ, πραγματικα ρε φιλε, ξερεις να σπας τον παγο.<br>απορω που δεν κανουν ουρα αποξω απ την πορτα σου τα κορίτσα.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Δεδομένου ότι δεν έχεις βάλει τόνο, θα πως πως κάποια μπορεί να μην άντεξε και να το έκανε κι αυτό.
 

devilride

Blackguard
Joined
Aug 4, 2013
Messages
1,326
..φτου...κατσε να τις πω να μην ερθει...<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/42/f5/ab/42f5ab7522c2cf6a63d4cf6331951819.jpg" alt="42f5ab7522c2cf6a63d4cf6331951819.jpg" class="bbcode_img" /></span>
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
παιζει, μιτσάκο, για να την μαρκαρει οπως τα κουταβια την περιοχη τους. να μην της κλεψει καμμια τον σρέ.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,409
<blockquote><br>..φτου...κατσε να τις πω να μην ερθει...<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/42/f5/ab/42f5ab7522c2cf6a63d4cf6331951819.jpg" alt="42f5ab7522c2cf6a63d4cf6331951819.jpg" class="bbcode_img" /></span><br></blockquote><br><br>ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΤΗ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΘΕΛΩ!!!!!! ΤΗ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ!! ΦΕΡ ΤΗΝ!! :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :devil: :devil:
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Ρε Λέλο, σοβαρά τώρα;
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Θα στα πω σε πμ καλυτερα.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
<blockquote><br>Να ερθειι αυτη να παιξουμε mortal kobmat αν θελει που ειναι παιχνιδι για αντρακλες σαν εμενα σιγα μην παιξω εγω τη χαζομαρα το rocket league και μετα πιανουμε κουβτεντα.<br></blockquote><br><br>Α τείνω να διαφωνήσω. Στο rocket league πετυχαίνεις πολλές κοπέλες. Για την ακρίβεια προχτές πέτυχα μία ξανθιά με γυαλιά και σε θυμήθηκα. Αλήθεια λέω. ( Μα τι μανία είναι αυτή που τις διακατέχει να βάζουν φωτογραφία στο steam;;<img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />. Βέβαια θα μου πείς δεν έχει ξύλο, πλην του rumble και για stealth άστο καλύτερα έτσι όπως μουγκρίζουν αυτά. Μόνο με το batmobile μπορείς να κάνεις κάτι. <br><br>Αλλά δεν σου αρέσουν τα αμαξάκια ;;; Κανένα πρόβλημα. Πήγαινε ακριβώς στην αντίπερα όχθη όπου αντί να παίζουμε μπάλα παίζουμε ντουφεκιές στο overwatch. Έχει πολλές κοπέλες που παίζουν,. απλώς δεν ξέρω τι παίζει με Ελλάδα. Και έχει και πόσα κορίτσα να επιλέγεις να παίζεις μαζί τους μέχρι να βρεις την αληθινή. Έχουμε ξανθια με φτερά. Καστανή με Meka. Έχουμε sexy μπλε. Έχουμε και μία γρήγορη , αλλά από τα τελευταία δεδομένα δεν νομίζω να της αρέσεις. Δεν σου αρέσουν οι αδύνατες; ¨Εχουμε μία ελαφρώς γυμνασμένη Ρωσίδα. Έχουμε κινέζα στρουμπουλή, την κόβω και pc master race αυτή. Μάλιστα έχουν και κάτι οθόνες στο ερευνητικό κέντρο μούρλια. Ιαπωνέζα από τα μέρη σου δεν έχουμε. Είναι άντρες και οι δύο. Καλά ο ένας και ότι απέμεινε από τον άλλο. Θέλεις μία πιο μεγάλη που θα έχει εμπειρίες; Έχουμε και αυτό. <br><br>Χωρίς πλάκα τώρα. Το mortal ωραίο, αλλά ρε man, δεν προσελκύει τόσο κοπέλες. Η Blizzard είναι εγγύηση για τέτοιες δουλείες.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
<blockquote><br><blockquote><br>Να ερθειι αυτη να παιξουμε mortal kobmat αν θελει που ειναι παιχνιδι για αντρακλες σαν εμενα σιγα μην παιξω εγω τη χαζομαρα το rocket league και μετα πιανουμε κουβτεντα.<br></blockquote><br><br>Α τείνω να διαφωνήσω. Στο rocket league πετυχαίνεις πολλές κοπέλες. Για την ακρίβεια προχτές πέτυχα μία ξανθιά με γυαλιά και σε θυμήθηκα. Αλήθεια λέω. ( Μα τι μανία είναι αυτή που τις διακατέχει να βάζουν φωτογραφία στο steam;;<img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />. Βέβαια θα μου πείς δεν έχει ξύλο, πλην του rumble και για stealth άστο καλύτερα έτσι όπως μουγκρίζουν αυτά. Μόνο με το batmobile μπορείς να κάνεις κάτι. <br><br>Αλλά δεν σου αρέσουν τα αμαξάκια ;;; Κανένα πρόβλημα. Πήγαινε ακριβώς στην αντίπερα όχθη όπου αντί να παίζουμε μπάλα παίζουμε ντουφεκιές στο overwatch. Έχει πολλές κοπέλες που παίζουν,. απλώς δεν ξέρω τι παίζει με Ελλάδα. Και έχει και πόσα κορίτσα να επιλέγεις να παίζεις μαζί τους μέχρι να βρεις την αληθινή. Έχουμε ξανθια με φτερά. Καστανή με Meka. Έχουμε sexy μπλε. Έχουμε και μία γρήγορη , αλλά από τα τελευταία δεδομένα δεν νομίζω να της αρέσεις. Δεν σου αρέσουν οι αδύνατες; ¨Εχουμε μία ελαφρώς γυμνασμένη Ρωσίδα. Έχουμε κινέζα στρουμπουλή, την κόβω και pc master race αυτή. Μάλιστα έχουν και κάτι οθόνες στο ερευνητικό κέντρο μούρλια. Ιαπωνέζα από τα μέρη σου δεν έχουμε. Είναι άντρες και οι δύο. Καλά ο ένας και ότι απέμεινε από τον άλλο. Θέλεις μία πιο μεγάλη που θα έχει εμπειρίες; Έχουμε και αυτό. <br><br>Χωρίς πλάκα τώρα. Το mortal ωραίο, αλλά ρε man, δεν προσελκύει τόσο κοπέλες. Η Blizzard είναι εγγύηση για τέτοιες δουλείες.<br></blockquote><br><br>από όλο αυτό έχω να πω οτι mei is bae. είναι waifu τέλος. στο japan επιτρέπετε γάμος με waifu (νομιζω). πάω μια βόλτα εκεί και έρχομαι. <br><br>και ναι ξέρω πολλές κοπέλες που παίζουν overwatch αλλά σρεντερ δεν μπορώ να στις γνωρίσω μιας και δεν είναι ελληνιδες.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,409
<blockquote><br><blockquote><br>Να ερθειι αυτη να παιξουμε mortal kobmat αν θελει που ειναι παιχνιδι για αντρακλες σαν εμενα σιγα μην παιξω εγω τη χαζομαρα το rocket league και μετα πιανουμε κουβτεντα.<br></blockquote><br><br>Α τείνω να διαφωνήσω. Στο rocket league πετυχαίνεις πολλές κοπέλες. Για την ακρίβεια προχτές πέτυχα μία ξανθιά με γυαλιά και σε θυμήθηκα. Αλήθεια λέω. ( Μα τι μανία είναι αυτή που τις διακατέχει να βάζουν φωτογραφία στο steam;;<img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />. Βέβαια θα μου πείς δεν έχει ξύλο, πλην του rumble και για stealth άστο καλύτερα έτσι όπως μουγκρίζουν αυτά. Μόνο με το batmobile μπορείς να κάνεις κάτι. <br><br>Αλλά δεν σου αρέσουν τα αμαξάκια ;;; Κανένα πρόβλημα. Πήγαινε ακριβώς στην αντίπερα όχθη όπου αντί να παίζουμε μπάλα παίζουμε ντουφεκιές στο overwatch. Έχει πολλές κοπέλες που παίζουν,. απλώς δεν ξέρω τι παίζει με Ελλάδα. Και έχει και πόσα κορίτσα να επιλέγεις να παίζεις μαζί τους μέχρι να βρεις την αληθινή. Έχουμε ξανθια με φτερά. Καστανή με Meka. Έχουμε sexy μπλε. Έχουμε και μία γρήγορη , αλλά από τα τελευταία δεδομένα δεν νομίζω να της αρέσεις. Δεν σου αρέσουν οι αδύνατες; ¨Εχουμε μία ελαφρώς γυμνασμένη Ρωσίδα. Έχουμε κινέζα στρουμπουλή, την κόβω και pc master race αυτή. Μάλιστα έχουν και κάτι οθόνες στο ερευνητικό κέντρο μούρλια. Ιαπωνέζα από τα μέρη σου δεν έχουμε. Είναι άντρες και οι δύο. Καλά ο ένας και ότι απέμεινε από τον άλλο. Θέλεις μία πιο μεγάλη που θα έχει εμπειρίες; Έχουμε και αυτό. <br><br>Χωρίς πλάκα τώρα. Το mortal ωραίο, αλλά ρε man, δεν προσελκύει τόσο κοπέλες. Η Blizzard είναι εγγύηση για τέτοιες δουλείες.<br></blockquote><br>Eιναι Ελληνιδα αυτη? Αν πετυχεις Ελληνιδες μιλα τους και αν ειναι ελευθερες πες τους να μου στειλουν αιτημα στο steam
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,456
<blockquote><br>Eιναι Ελληνιδα αυτη? Αν πετυχεις Ελληνιδες μιλα τους και αν ειναι ελευθερες πες τους να μου στειλουν αιτημα στο steam<br></blockquote><br>Σρεντερο-τιτανιε, οπου κοινωνικη <u>δια</u>συναναστροφη, κι εσυ, να ψαχνεις με το λυχναρι τον κουριερ. πες τις να με βρει στο steam!!<br>ελα ρε μαγκα.<br>Αν ειναι να σπασει τον παγο, να κανει το κονε και να στην στειλει πακετο. πρωτα να κοιμηθει μαζι τους. Μη σου κατσει καμια απο τον σωρο.<br>να παρεις πακετο με εγγυηση σφραγιδας απο τον Lynx. τυχερουλη.
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
<blockquote><br>Eιναι Ελληνιδα αυτη? Αν πετυχεις Ελληνιδες μιλα τους και αν ειναι ελευθερες πες τους να μου στειλουν αιτημα στο steam<br></blockquote><br><br>Αν δεν ειναι Ελληνιδα τι την κανουμε; Την κραταμε για μας;<br><br><span style="font-size:8pt"><i>Τα 2 "Thank you" απο Μπορατσο και Λελο, τα περιμενα  :cool:</i></span>
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,409
Υπαρχχει περιπτωση να ερθει και 3ος φιλος μου! Δεν ηξερε για το φορουμ μεχρι πριν 2 μηνες που του το ειπα επειδη δεν μπαινε σε φορουμ να διαβαζει η να γραφει οπως εμεις. Επισης δεν εχει καν δικο του pc! Πως γινεται αυτο? Βλεπετε ζει σε μια πολυ μεγαλη οικογενεια εχει αλλα 7 αδελφτια γι αυτο εχουν ενα μονο pc δυνατο βεβαια αφου παιζουν παιχνιδια αλαλ αυτος δεν εχει ιδεα καν τι pc ειναι οσες φορες τον εχω ρωτησει!<br>Και δεν παιζει οτι παιχνιδια θελει αλλα αποφασιζει μαζι με τα αδελφια του τι παιχνιδια θα παιξουν! Καταλαβαινεται ειναι καπως ιδαιτερη περιπτωση αυτος! Αν ερθουν και οι 3 τοτε θα φερω 3 καινουργιους στην συναντηση! Γι αυτο μην σας φανει παραξενο σν αρχισει να σας ρωταει τι ειναι το φορουμ και τι γραφουμε εδω και τετοιες βλακειες! Δεν ειναι τεχνικος σαν εμενα και τον χοντρο που δεν ειναι τρελος απλα gamer ειναι αλλα δεν διαβαζει κριτικες παιχνιδιων ουτε σχολιαζει σε φορουμς youtube κτλ απλα παιζει μονο!
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Tους ειπες οτι τελικα εγω δε θα ειμαι γιατι αλλαξε η ημερομηνια? Να ξερουν οι ανθρωποι.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
επισης πως θα τον ξεχωριζουμε απ τους αλλους 2? δεν ειπες κατι. χοντρος? αδυνατος? ο "7 αδερφια" παντως θα ηταν ωραιο ινδιανικο ονομα.
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
<blockquote><br>επισης πως θα τον ξεχωριζουμε απ τους αλλους 2? δεν ειπες κατι. χοντρος? αδυνατος? ο "7 αδερφια" παντως θα ηταν ωραιο ινδιανικο ονομα.<br></blockquote><br><br>Σαν Κορεατικη horror ταινια ακουγεται  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br><blockquote><br>Tους ειπες οτι τελικα εγω δε θα ειμαι γιατι αλλαξε η ημερομηνια? Να ξερουν οι ανθρωποι.<br></blockquote><br><br>Ισως καταφερω να ειμαι εγω οποτε θα σε εκπροσωπησω αξια στην χελωνοπαρεα  :salute:<br><br>Σρεντερακη, δεν απαντησες τι θα κανουμε με το κοριτσι και ειμαστε σε αναμενα καρβουνα  :crazynoice:
 
Top Bottom