What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Κοπή Βασιλόπιτας Ragequit 2016 & Λοιπά Άγρια Τζάτζαλα

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,417
Ειπα στον χοντρο οτι θα του πω λαθος ωρα και περιοχη για να μην ερθει στην συναντηση μας και μολις με παρει τηλεφωνο για να δει που ειμαστε εγω θα γελαω ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ, Και αυτος μου ειπε οτι αν κανω κατι τετοιο τοτε θα με σκυλοβρισει και μετα δεν θα μου ξαναμιλησει ποτε.  Θα του πω να παει σε καποια περιοχη πολυ πιο μακρια απο εκει που θα ειμαστε ετσι ωστε και να μαθει μετα που θα γινει η συναντηση να μην προλαβαιναι να ερθει! Ναι αυτο θα κανω!!! Θα φερω αλλους 2 φιλους μου  γιατι αν ερθει και αυτος θα αρχισει να λεει και να κανει βλακειες.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
<blockquote><br>Ειπα στον χοντρο οτι θα του πω λαθος ωρα και περιοχη για να μην ερθει στην συναντηση μας και μολις με παρει τηλεφωνο για να δει που ειμαστε εγω θα γελαω ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ, Και αυτος μου ειπε οτι αν κανω κατι τετοιο τοτε θα με σκυλοβρισει και μετα δεν θα μου ξαναμιλησει ποτε.  Θα του πω να παει σε καποια περιοχη πολυ πιο μακρια απο εκει που θα ειμαστε ετσι ωστε και να μαθει μετα που θα γινει η συναντηση να μην προλαβαιναι να ερθει! Ναι αυτο θα κανω!!! Θα φερω αλλους 2 φιλους μου  γιατι αν ερθει και αυτος θα αρχισει να λεει και να κανει βλακειες.<br></blockquote><br><br>Mε τέτοια σατανικά και πάνω από όλα ΜΥΣΤΙΚΑ σχέδια. Απορώ πραγματικά πως αντέχουν τόσα χρόνια οι χελώνες... hax?
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,417
Αυτο δεν ειναι τιποτα μπροστα στα σατανικα μου σχεδια για τις χελωνες. Θελω οταν θα παρει τηλεφωνο ο χοντρος να ρωτησει που ειμαστε και τοτε θα του πω οτι του ειπα ψεματα και η συναντηση δεν ειναι εκαι μετα θα αρχισω να γελαω να γελασετε και εσεις μαζι μου. Θελω ΠΟΛΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΓΕΛΙΟ! Γι αυτο να ειστε ετοιμοι μεχρι τοτε . Να γελασετε πολυ πολυ σατανικα!! Και μετα μολςι αυτος αρχισει να βριζει θα βαλω το κινητο μου σε ανοιχτη ακροαση να ακουσετε ολοι τι θα πει ο τρελος!! ΧΑΧΑΧΑ τα εχω σχεδιασει ολα τελεια και αυτος δεν εχει ιδεα τι τον περιμενει!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧ!!!! Θα επιλεξω μια περιοχη και ενα εστιατοριο πολυ πιο μακρια απο εκει που θα γινεται η συναντηση και θα του πω να παει εκει και αυτος επειδη δεν διαβαζει το φορουμ θα με πιστεψει!! ΑΧΑΧΑΧΧΧΧΑΑΧΧΑΧΑ γελαω απο τωρα οσο σκεφτομαι τι του ετοιμαζω ΑΧΧΑΧΑΧΑΧ!!<br><br>
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,489
εγω λεω να τον στειλεις στην Γ&#039; Παπανδρεου, αλλα να μην του πεις περιοχη. Φροντισαν οι Πασοκοι να μας αφησουν τρολιστικη κληρονομια. Οταν σε παρει πες του Βρηλισσια και οταν φτασει εκει και σε ξαναπαρει, θα του πεις οτι ειναι καραγκιοζης. κηφισια του ειπες του κουτου.<br>οταν παει κηφισια και σε ξαναπαρει. Ποια κηφια ρε χαζονοντρε, πατησια σου ειπα. μετα στειλτου μηνυμα, δηθεν να το διαβασει γιατι ειναι κουφαλογο. θα του πεις την οδο για να ερθει. θα πουμε στον σερβιτορο οτι τον λογαριασμο θα τον πληρωσει ο χαζος τρελος χοντρος που θα ερθει. οταν ερθει χαζος χοντρος τρελος, εμεις θα σηκωθουμε, θα του πουμε κατσε και να μας περιμενει ενα λεπτο και θα φυγουμε ολοι μαζι ταυτοχρονα .<br><br>μετα θα παρουε την αστυνομια και θα πουμε οτι ενας χαζος τρελος χοντρος ναρκομανης, χτυπησε εναν σερβιτορο. θα παρουμε και τα καναλια, θα πουμε οτι χοντρος τρελος χαζος τρομοκρατης κραταει ομηρο εναν σερβιτορο με χειροβομβιδα. τα καναλια ακουνε την συχνοτητα της αστυνομιας. θα ακουσουν οτι τα περιπολικα πανε εκει που τους ειπαμε και θα καταλαβουν οτι λεγαμε αληθεια αν και δεν τους ειπαμε την αληθεια αλλα αυτο δεν θα το ξερουν οποτε για αυτους θα ειναι αληθεια και αφου η αληθεια ειναι κατι τοσο εν αγνοια μας διαστρεβλωμενο, ισως ο χοντρος, τρελος, χαζος,κουτος,τρομοκρατης φιλος σου, να μην ειναι ετσι αλλα να ειναι το κοριτσι των ονειρων σου. αλλα εσυ δεν το καταλαβαινεις γιατι εχεις την αλλη αληθεια οπου ειπα πριν.<br>προσπαθησε να του χαμογελασεις πονηρα, για να δεις πως θα αντιδρασει.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
"Ο χοντρός, τρελός, χαζός, κουτός, τρομοκράτης φίλος σου".<br><br>Αϊ ρέστ μάι κέης.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,265
Τα δύο πιο πάνω ποστ, πρέπει να γραφτούν σε μαρμάρινες πλάκες <br><br>Σρεντερ, έτσι και διαβάζει το φόρουμ, θα σε κάνει μαύρο στο ξύλο!<br>Πλοτ τουιστ, έρχεται πάλι ο Ντονατελλο και σου πετάει μπαλάκια και σε δέρνει επειδή λες ψέματα. Και μετά σε ξαναδερνει ο τρομοκράτης με τα καπέλα για να μάθεις να προσκυνάς τον σατανά
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,417
Δεν διαβαζει φορουμ γι αυτο δεν εχει ιδεα τι του ετοιμαζω!! Το αν θα τον στειλω στα Βριλησια η καπου αλλου εξαρταται απο το που θα γινει η συναντηση. Γιατι αν η συναντηση γινει καπου εκει κοντα τοτε θα πρεπει αυτος να βροισκεται οσο το δυνατον πιο μακρια.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,661
Καλά αν του πεις Βριλήσσια δεν είναι ότι έχουν μόνο δύο καφετέρειες. <br><br>Θα σου έλεγα να τον στείλεις στο Κερατσίνι, πάντως. Είναι σίγουρο το μόνο μέρος το οποίο δεν πρόκειται να συναντηθούμε ποτέ, προς απόγνωση της kara.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
^^Έκανα έναν επαναπρογραμματισμό πορείας στο από πάνω γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Μην έρθουν να μου πουν τα κάλαντα, θα λείπω.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Απόλυτη δύναμη πια ο HAL. :throw:
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,417
Αντε ανακοιωνστε επιτελους την συναντηση ανυπομονω να βαλω τον χοντρο να τρεχει και να μην μας βρισκει!! Τι γινεται Borracho? Ολοι περιμενουμε πως και πως !!! Μην μας απογοητευσεις!!
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,795
<blockquote><br>Αυτο δεν ειναι τιποτα μπροστα στα σατανικα μου σχεδια για τις χελωνες. Θελω οταν θα παρει τηλεφωνο ο χοντρος να ρωτησει που ειμαστε και τοτε θα του πω οτι του ειπα ψεματα και η συναντηση δεν ειναι εκαι μετα θα αρχισω να γελαω να γελασετε και εσεις μαζι μου. Θελω ΠΟΛΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΓΕΛΙΟ! Γι αυτο να ειστε ετοιμοι μεχρι τοτε . Να γελασετε πολυ πολυ σατανικα!! Και μετα μολςι αυτος αρχισει να βριζει θα βαλω το κινητο μου σε ανοιχτη ακροαση να ακουσετε ολοι τι θα πει ο τρελος!! ΧΑΧΑΧΑ τα εχω σχεδιασει ολα τελεια και αυτος δεν εχει ιδεα τι τον περιμενει!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧ!!!! Θα επιλεξω μια περιοχη και ενα εστιατοριο πολυ πιο μακρια απο εκει που θα γινεται η συναντηση και θα του πω να παει εκει και αυτος επειδη δεν διαβαζει το φορουμ θα με πιστεψει!! ΑΧΑΧΑΧΧΧΧΑΑΧΧΑΧΑ γελαω απο τωρα οσο σκεφτομαι τι του ετοιμαζω ΑΧΧΑΧΑΧΑΧ!!<br></blockquote><br><br><img src="https://m.popkey.co/98afd7/6GKMa_s-200x150.gif" alt="6GKMa_s-200x150.gif" class="bbcode_img" />
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,417
ΧΑΧΑΧΑΧΑ γελαω ακομα οσο σκεφτομαι τι εχει να παθει ο χοντρος!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ  Borracho κατι μου λεει οτι επιτηδες καθυστερεις την συναντηση για με εμποδισεις να κανω πλακα στον τρελο χοντρο! Ειναι αληθεια?!
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
όλα είναι αλήθεια.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
<blockquote><br>ΧΑΧΑΧΑΧΑ γελαω ακομα οσο σκεφτομαι τι εχει να παθει ο χοντρος!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ  Borracho κατι μου λεει οτι επιτηδες καθυστερεις την συναντηση για με εμποδισεις να κανω πλακα στον τρελο χοντρο! Ειναι αληθεια?!<br></blockquote><br><br>Το ότι κάτι σου λέει διάφορα, είναι αλήθεια. 100%.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
<blockquote><br><blockquote><br>ΧΑΧΑΧΑΧΑ γελαω ακομα οσο σκεφτομαι τι εχει να παθει ο χοντρος!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ  Borracho κατι μου λεει οτι επιτηδες καθυστερεις την συναντηση για με εμποδισεις να κανω πλακα στον τρελο χοντρο! Ειναι αληθεια?!<br></blockquote><br><br>Το ότι κάτι σου λέει διάφορα, είναι αλήθεια. 100%.<br></blockquote><br>Έκαψα το στομάχι διαβάζοντάς το . Να &#039;σαι καλά
 
Top Bottom