Κοπή Βασιλόπιτας Ragequit 2016 & Λοιπά Άγρια Τζάτζαλα

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
<blockquote><br>Όμορφα ήταν το Σάββατο. Ήρθαν όλοι πλην του MaverickStrange, δημιουργήθηκε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα με πολλές και διάφορες συζητήσεις, σε "πηγαδάκια" που καθένα είχε το δικό του θέμα. Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν δύο, οι Castledoque και f2bnp, φεύγοντας με δύο δώρα έκαστος, ενώ και ο grotenfrod τσίμπησε κωδικό για τo Carmageddon Reincarnation.<br><br>Προσωπικά πέρασα πάρα πολύ καλά, μ&#039; άφησε σχεδόν άφωνο το άκρως τιμητικό σχόλιο που έκανε κάποιος φίλος για εμένα -ξέρει εκείνος, δε χρειάζεται ν&#039; αναφέρω κάτι επιπλέον- και χάρηκα που γνώρισα από κοντά τους Epitaph και theonirvana, αλλά και που συνάντησα εκ νέου γνωστές φάτσες. <br><br>Όπως συμφωνήθηκε, το επόμενο meating θα γίνει προς τέλη Μάρτη-αρχές Απρίλη, με τους kara, pitsinius και Steel_Havoc να εξακολουθούν να είναι οι μόνοι τρεις -εκτός μελών της admin team- που διεκδικούν το παράσημο των πέντε παρουσιών σε ισάριθμα meatings, καθώς η κοπή της πίτας, όπως αυθαιρέτως αποφασίσανε οι admins, δε προσμετράται στις συναντήσεις, καθότι της λείπει το απαραίτητο "a", όντας ένα σκέτο, αλλά ιδιαίτερο φυσικά, meeting.<br><br>Και του χρόνου λοιπόν!  :drinks:<br></blockquote><br>Συγγνώμη παιδιά γι&#039; αυτό, αλλά είχα πιο βαριά ίωση από την Κάρα και δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Από ότι καταλαβαίνω, το ευχαριστηθήκατε δεόντως και χαίρομαι γι&#039; αυτό.<br><br>Ανεβάστε καμιά φωτό για να σκάσω από την ζήλια μου!

<blockquote>Για εμάς με τις 5/5 απουσίες τίποτα; Δεν το περίμενα αυτό από σένα Μάνο </blockquote><br><br>7000+ ώρες θα παίζεις Fallout4. ΘΑ ΠΗΞΕΙΣ Τζίμι. :drinks:<br><br>Maverick, σιδερένιος. Κρύωσες από το White March πουλάκι μου;

Το DD ακόμα προκαλεί εφιάλτες στο αρκιου. Κοπή πίτας θα κάνουμε για να ξορκίσουμε την καταχνιά της ύπαρξης; Ο Μποράτσος κάπου στο φόρουμ πρότεινε μια ημερομηνία για τους βαθιούς μύστες.

<blockquote><br>Το DD ακόμα προκαλεί εφιάλτες στο αρκιου. Κοπή πίτας θα κάνουμε για να ξορκίσουμε την καταχνιά της ύπαρξης; Ο Μποράτσος κάπου στο φόρουμ πρότεινε μια ημερομηνία για τους βαθιούς μύστες. <br></blockquote><br><br>ΠΟΤΕ  ?????????

αλκοολ θα έχει?

Κύριε Μόγρεϊ, μας προσβάλλετε. <br><br>Σας πηγαίνουμε ποτέ σε στεγνά μαγαζιά; <br><br>ΑΪ ΘΙΝΚ ΝΟΤ.

προφανώς και όχι. απλά είπα να ρωτήσω ότι και καλά δεν ξέρω οτι θα μας ποτίσετε 

Γνήσια Ανόθευτη Γρεναδίνη θα έχει;<br><br>Edit : <br>Κολόνα για να δέσω τον Kλάρενς και σκάφη για να πίνει νερό θα έχει;

Άμα είναι να έρθει και ο Κλάρενς, σαφώς κάτι θα κανονιστεί με τη διεύθυνση του καταστήματος.

<blockquote><br>Άμα είναι να έρθει και ο Κλάρενς, σαφώς κάτι θα κανονιστεί με τη διεύθυνση του καταστήματος.<br></blockquote><br>οπως μια αναπαυτικη γαστρα. θα τον σκεπασουν και με πατατες για να μην κρυωνει.

Ακομα δεν εχετε αποφασσισει ποτε θα γινει η συναντηση? Αυτη τη φορα για να ερθουν οσο το δυνατον περισσοτεοροι  θα το πω στον και στον τεχνικο μου για να το πει σε ολους τους τεχνικους που ξερει. Ετσι θα το μαθει παρα πολυς κοσμος που δεν ξερει οτι υπαρχει το ragequit. . Επισης δεν αποκλειεται να ερθει ο τρελος χοντρος, Θα μου απαντησει το Σαββατο. Περιμενω και απο αλλους φιλους που τους το εχω πει να μου απαντησουν.

<blockquote>για να το πει σε ολους τους τεχνικους</blockquote><br><br>Δεν ήξερα ότι πέρα από τους ποδαράδες, έχεις κονέ και με άλλη κλίκα.

φερε και καμια απο τις χοντρες, μπορει να εκτιμησει που εχεις πολλους και καλους φιλους.

ο τρελλος χοντρος? τι ειπες τωρα??<br>θα συμβουν ακροτητες.<br><br> :hmm: :hmm:

<blockquote>Επισης δεν αποκλειεται να ερθει</blockquote><br><br>λιουη και ντιουη λοιπον.... ο χιουη θα βρηκε καμια γκομενα  :&#039;(

Γι αυτο λεω και να μου πει οτι θελει να ερθει να μην τον φερω γιατι θα κανει μαλακιες . Ποιες χοντρες? Μονο μια χοντρη ξερω η οποια οπως σας εχω πει ηδη δεν θελει σχεση.

ρε μαν, σταματα να τρως σκορδα. δεν θα της πεις, παμε να κανουμε σχεση. θα πεις θα παμε να φαμε και να πιουμε, σαν να μην υπαρχει αυριο και σχεδον τζαμπε.<br>αν σου πει οτι κανει διαιτα πες της οτι εχουν μπριτσολες διαιτης.<br>

https://www.youtube.com/watch?v=bBnkCsT1DGg<br><br>σρεδερ, δωσε βαση στους στιχους.

Mπορείς να της το αφιερώσεις κιόλας, είμαι σίγουρος οτι θα το εκτιμήσει  :cool:

Back