j_lynx
Death Knight
Άντε να κάνω εγώ την αρχή!!!<br><br>Γενικώς το παιχνίδι μου άρεσε πολύ. Από interactive movies το έχω σαν δεύτερο καλύτερο μέχρι στιγμής. Πρώτο κρατάει σθεναρά τα πρωτεία το Wolf Among Us. Απόλαυσα όλο το ταξίδι. Από την αρχή που ξεκινάει λίγο πιο χαλαρά, spice of life φάση, μέχρι την κορύφωση στο τέλος. Τι δεν μου άρεσε λοιπόν.<br><br>Major spoilers ahead. Εισέρχεστε με δική σας ευθύνη. <br><span class="bbcode_spoiler"><br>Νομίζω ότι πάλι θα κάνω την διαφορά, αλλά δεν μου άρεσε το τέλος. Δεν είμαι από αυτούς που δεν απολαμβάνουν μία μαχαιριά στην καρδιά για ending, αλλά το συγκεκριμένο δεν με έπεισε ιδιαίτερα. Οκ ερχόμαστε σε ένα δίλημμα είτε να θυσιάσουμε την κολλητή μας είτε μία ολόκληρη πόλη. θα μπορούσε να ήταν πολύ ωραίο δίλημμα, αρκεί να ήταν λίγο πιο ωραία δομημένο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θυσιάζοντας την Χλόη θα σωζόταν η πόλη. Η Μαξ είχε το όραμα του ανεμοστρόβιλου πριν πάει στις τουαλέτες και πάρει τις δυνάμεις της. Και έστω ότι οι δυνάμεις της Μαξ δημιουργούν τον ανεμοστρόβιλο. πλέον έχει γνώσει τι συμβαίνει στις τουαλέτες. Μπορεί εύκολα να σώσει την Χλόη χωρίς να χρησιμοποιήσει ούτε σταγόνα δύναμης με πολλούς τρόπους. Ο πιο απλός περιμένει έξω από τις τουαλέτες την Χλόη. Βέβαια και να την έσωζε κατ αυτόν τον τρόπο, το πιο πιθανό θα ήταν η Χλόη να πέθαινε στην επόμενη σκηνή από κάποιο πολύφωτο που δεν ήταν καλά στερεωμένο στο ταβάνι. Τουλάχιστον θα έμενε το αίσθημα της ματαιότητας στον αγώνα στο να σώσει η Μαξ την Χλόη με ένα πιο ρεαλιστικό για μένα σενάριο. Τουλάχιστον αν και όλα έμοιαζαν μάταια, έκανε μια ύστατη προσπάθεια στο να σώσει την πόλη και την Χλόη. Φανταστείτε Plot Twist στην προσπάθεια της να σώσει τους πάντες, τελικά να πέθαινε η Μαξ. <br></span><br>